Frankfurt'da Detailing Günlerim

El_Diablo

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Frankfurt
Eline sağlık arkadaşım
On numara detay olmuş
:alkis:
Ürünler güzel,araç şahane,işçilik de üst düzey olunca finallere bakmaya doyamıyor insan :cool:
Bu arada forumda bayaa hemşerim var galiba yavaş yavaş öğreniyorum ;)

Eyvallah kardesim....For us everywhere Trabzon

Abi ellerine sağlık ne güzel bir yıkama günü olmuş. Kullanılan ürünler de değişik.

Aracın rengi de tam detaycı rengi. Sonuçları farklı oluyor tabii :D
Sag ol......evet koyu renklerde sonuclar cok daha belli oluyor

Ellerine sağlık güzel uygulama olmuş. Meguiars parlaklığı liquid wax parlaklığı fussodan daha başarılı görünüyor.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Meguiars gercekden harika is cikariyor...alman forumlarda bu tavsiye edilmisdi

Elinize sağlık koyu renkler yıkanınca ve bakımlı olunca bambaşka oluyor :alkis:
sag olasin….

Gayet keyifli uygulama olmuş elinize sağlık. Bu hızla son fotodaki duvarlara da sıva atıp hanımın gönlünü de alırdınız aslında :). Ondan sonra gelsin Swissler gitsin Zymöller.
siva atsam kayinpeder sevinecek.Ev onun evi…...ben 100 metre sokagin basinda oturuyorum.Garajda mevcut, yalniz orda benden gerisi var icinde….aga Türk heryerde Türk … :heyecan:

Abi severek izledim şarkıları da çok güzel seçmişsin :) ben de Trabzondayım, memleket muhabbeti dönünce katılayım dedim :) Bu arada Vakfıkebirde ki kahvede ne işiniz vardı :D
kahve icdik :saskin: . Semtlerin isimleri pek aklimda kalmadi, ama Birkac yer gezdik.Güzel 2-3 gün gecirdik.

Elinize saglik cok guzel detay olmus. Renk harika cikmis.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Eyvallah sag ol

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Haftalardir ilk defa güneşi görünce fırsat bilip , bugün bi temizlik yapayım dedim.

Yaklaşık 1,5 aydir yikanmamis hali.

Ekli dosyayı görüntüle 4287

Ekli dosyayı görüntüle 4288
Ekli dosyayı görüntüle 4289 Ekli dosyayı görüntüle 4290 Ekli dosyayı görüntüle 4291

Ekli dosyayı görüntüle 4292 Ekli dosyayı görüntüle 4293 Ekli dosyayı görüntüle 4294

İlk olarak cantlara Aluteufel ile başladım.

Ekli dosyayı görüntüle 4295

2 dakika sonra ciğer gibin oldular :)
Açık konuşmak gerekirse, bu kışlık cantlara pek ilgi ve sevgi göstermedim.

Ekli dosyayı görüntüle 4296

Lastikleri ,benzin deposuna ve kapi girislerini evde hazirladim 1:7 oranda Shiny Garage APC ile temizledim. İlk defa kullandim ve işini gayet iyi yapti diyebilirim.

Ekli dosyayı görüntüle 4297
Ekli dosyayı görüntüle 4298

Yine evde hazirladim Valet pro snow Foam Gloria doldurdum....ardindan bir kapak CG Mr.Pink ekleyip atişa serbest halde girisdim.

Ekli dosyayı görüntüle 4299

Yazin uyguladim Fusso Coatdan eser yok

Ekli dosyayı görüntüle 4304

Cift kova yikarken malesef resim cekmeyi unutmuşum. Şampuan olarak Meguiars NXT kullandim. Old but gold. Arkasindan Liquid Elements Orange Baby ile kurulama

Ekli dosyayı görüntüle 4305

Normalde Aluteufel güvenim sonsuzdur, ama bu sefer betona çarptım. Kisliklari cikarip yazliklari takdimda servis çıraği malesef yikamadan depolamis :( . Bedelini agir makinalar ile ödemeye calisiyorum. Taktim matkapa çinliyi, verdim voltaji....

Ekli dosyayı görüntüle 4300

Sonuc beni pek memnun etmesede kisitli zamanda bu kadar deyip,devam ettim.....ettim etmesinede evde Aluteufel kirmizi yattini biliyorum.Asit bazli.....bu round kirli cantin ama 2nci benim olacagina eminim.

Ekli dosyayı görüntüle 4301

Lastiklere şaşmadim Meguiars Tire Gloss evde unutmusum. Sorun yok dedim ve Liquid Elements Back in Black yanimdaydi. Trimlerde işini iyi yapdi,yanliz lastiklerde aynisini demek pek mümkün deyil. Birazda zevk meselesi.Ben parlak lastik tercih ediyorum. LE BiB daha cok satin matt.

Ekli dosyayı görüntüle 4302 Ekli dosyayı görüntüle 4303

Camlara Koch Chemie Speed Glass Cleaner sıkıp Liquid Elements waffle towel ile temizledim. KC kokusu öyle hoşki anlatamam. Leke iz birakmadan basitce silindi camdan.Tuttum bunu....

Ekli dosyayı görüntüle 4306

ic trimlerede LE BiB uygulayip burda misyonumu tamamladim. Resmini cekmedim Pedal temizligini Shiny Garage APC ilen yaptim. Temizlik yerindeki süpürke batan gemi gibin hortumun heryeri delik deşik.Hepsini kapatmaya parmak yetmez ama cekiş gücü zayif kaldi.

Ekli dosyayı görüntüle 4307 Ekli dosyayı görüntüle 4308 Ekli dosyayı görüntüle 4309

Fusso gittigi yere beni götürmedigi icin,ve bu havada Wax uygulamak mümkün olmadigi icin. Meg Liquid Wax yardimima koştu. Bunun kokusuna hastayim. Mikrofiber ile silip sizleri Finishle başbaşa birakiyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 4310 Ekli dosyayı görüntüle 4311 Ekli dosyayı görüntüle 4312
Maşallah araç şahane olmuş. Range Roverın en sevdiğim modeli. Çok güzel iş çıkarmışsınız. Severek izliyoruz.

Son düzenleme:

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bu konu başlığını her gördüğümde Frankfurtta hapishaneye girmişsiniz gibi okuyorum. Gurbet elde mapushane günlerim gibi. Ellerinize sağlık konu iyi araç iyi uygulamalr iyi. Daha da iyi olur zehri almışsınız baharda patlar arka arkaya bomba uygulamalar. Gurbete selamlar olsun dünyanın her yerindeki Türklere

El_Diablo

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Frankfurt
Maşallah araç şahane olmuş. Range Roverın en sevdiğin modeli. Çok güzel iş çıkarmışsınız. Severek izliyoruz.

Tesekkür ederim....sag olun

Bu konu başlığını her gördüğümde Frankfurtta hapishaneye girmişsiniz gibi okuyorum. Gurbet elde mapushane günlerim gibi. Ellerinize sağlık konu iyi araç iyi uygulamalr iyi. Daha da iyi olur zehri almışsınız baharda patlar arka arkaya bomba uygulamalar. Gurbete selamlar olsun dünyanın her yerindeki Türklere
Aleyküm Selam...…..bu zehir , her ay cüzdan öldüren cinsten.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

mindthegap

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Marmaris

El_Diablo

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Frankfurt
Hemen deneseydiniz ufak bir yerde bak kaşımtı tuttu
İlk denemeleri birkac ay önce yapmistim,yanliz cok kati olmusdu ve uygulamasi zaman alıciydı. Ama soruna gelirse......kesinlikle çalışıyor.
Kaça mal oldu @El_Diablo birde malzemeleri nasıl tedarik ettiniz
İnternetden aldim tüm malzemeleri. Yaklasik 50€ tutuyor.Yanliz hepsini kullanmiyoruz.Baya artiyor cogu malzeme.Parmak üzeri hesaplarsam 10€ yaklasik 200gr wax tutuyor.
Valla helal olsun. Tebrik ederim emeğinizi. 2-3 seneye kalmaz hepimiz Breaking Bad deki "Kel Adam" gibi olacağız bu gidişle.
Sag olun.....ben mutfagi havaya ucurmadima dua ediyorum. :saskin:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator

ccibb

Uzman Detaycı