Teşekkürler , adminimiz sağolsun hem detay konusunda hemde fotoğraflar konusunda çok yardımı oldu

. Daha fazlasıda gelecek , Kayseri detayın merkezi olacak
Yerimiz hazır ne zaman isterseniz

. Ahmet abiyle aynı şehirde olduğum için şanslıyım çok yardımcı oluyor bana sağolsun .
1. Açtığınız anda kullanmaya başlıyorsunuz.
2.Dakika olarak bilmiyorum ama detaycı için fazla fazla yetecek süre gidiyor. Ben bir kere şarj ettim bu 4. yıkaması. Tahminim en az 10 yıkama götürür bir şarj.
3. Hiç hava tahliyesi yaptığına şahit olmadım.
4.Bu konuda yanıltmak istemem ama bunun basıncı onlardaki kadar yükselmiyor diye biliyorum.
5.Çok nadir oluyor ama kısa süreli. İşinizi aksatacak bir durum oluşturmuyor.
Teşekkürler
Teşekkürler abi
Daha yapmadım ama her an yapabilirim. Şimdilik alternatiflerini test ediyorum olmazsa o klin kesilecek
Teşekkürler , bende çok seviyorum rengini . Buluşma ayarlamak şart oldu artık
Teşekkürler , kesinlikle katılıyorum . 2. kişi sadece fotoğraf çekse bile yeter. Tek başına zor oluyor hem iş yapmak hem fotoğraf çekmek.
Teşekkürler , faydası olduysa ne mutlu bize
Teşekkürler
Teşekkürler abi
Çok teşekkürler , parlaklık biraz aldatıcı şu an . Hem wax yok arabada hemde suyumuzun kireçli olmasından dolayı boyayı matlaştırdı iyice. Kireç işini çözdükten sonra polisaj yapacağım asıl o zaman göreceğiz ne kadar parlayacağını

. Adminimle ara ara bir araya gelmeye çalışıyoruz ama havalarında ısınmasıyla detayın dibini göreceğiniz inşallah
Teşekkürler abi , manuel olarak 2 lt lik secho kullandım bu ürünü onla karşılaştırmaya bile gerek yok. Kullanmak çok kolay bas tuşuna çalışmaya hazır . Arabanın altına , davlumbazlara , jantların içine zor ulaşılan neresi varsa kolayca ürünü uyguluyor. Senin kadar uygulama yapan herkesin hayatını kolaylaştıracak bir ürün olduğunu düşünüyorum ama ürünü tam incelemeden , tecrübe etmeden alınır demekte istemiyorum.
Wax uygulamamız olacak hatta karşılaştırma yapacağız inşallah

Parlatıcı konusunda kesinlikle haklısın , denediğimiz ürünlerin hiçbiri kötü değildi.
Bu rengi senin ellerinde görmek isterdim abi , su problemimi çözdüğümde renk kendini daha çok gösterecek inşallah
Teşekkürler . valet pro yu daha uzun zamandır kullanıyorum ama dayanımını takip etmedim pek . Bu testimizin devamında dayanımlarınıda göreceğiz o zaman daha net bir cevap verebilirim.
Teşekkürler , adminimiz boş durmuyor ki sabah kendi detayını yapmış sağolsun geldi birde benimle detay yaptı
Teşekkürler abi
Teşekkürler
Teşekkürler
Teşekkürler

.Aslında bu karşılaştırmanın sonuçları bize göre oldu . Yoksa uygulanan ürünlerin her biri ayrı güzel . Gelirse onuda deneriz
Ürünü bir süre test edip denemeden net birşey söylemeye çekiniyorum , şu ana kadar kendi işini gayet güzel yaptı ufak bir alttan sızdırma sorunu olabilir onuda takip ediyorum. Ama köpük yapma olayı nasıl olur bilmiyorum hiç tecrübem yok o konuda. Eğer köpük yapabilirse eminim bir çok kişi ister .