Golf Yıkama ve Ürün İncelemeleri

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Ellerinize saglik......Endurance benim ceyizimde olmazsa olmazlardan. Birazda zevk meselesi....Ben parlak severim, baskasi satin parlak , matt vs vs.....
Teşekkürler hocam..:)

Elinize/ emeğinize sağlık @ffsahin , @Pro . Endurance nin parlaklığı benim daha çok hoşuma gitti bu arada :)
Teşekkürler hocam.. :)

@Pro @ffsahin ellerinize sağlık. Görsel şölen için teşekkür ederiz. Allah nazarlardan saklasın. Bir maşallah ta benden gelsin.:nazar:
Güzel yorumunuz için teşekkürler hocam. :)

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Ellerinize saglik......Endurance benim ceyizimde olmazsa olmazlardan. Birazda zevk meselesi....Ben parlak severim, baskasi satin parlak , matt vs vs.....
Teşekkürler , kesinlikle öyle :)
Elinize/ emeğinize sağlık @ffsahin , @Pro . Endurance nin parlaklığı benim daha çok hoşuma gitti bu arada :)
Teşekkürler :)
@Pro @ffsahin ellerinize sağlık. Görsel şölen için teşekkür ederiz. Allah nazarlardan saklasın. Bir maşallah ta benden gelsin.:nazar:
Teşekkürler , amin cümlemizinkini :)

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Adminim, Faik Ellerinize sağlık. Çok güzel bir anlatım olmuş detaylı güzel bir yıkama ve ürün karşılaştırması olmuş. Golfün rengine diyecek birşey yok. En kısa sürede polisaj üstüne Zymöl okuyalım gözümüz şenlensin.

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Adminim, Faik Ellerinize sağlık. Çok güzel bir anlatım olmuş detaylı güzel bir yıkama ve ürün karşılaştırması olmuş. Golfün rengine diyecek birşey yok. En kısa sürede polisaj üstüne Zymöl okuyalım gözümüz şenlensin.
Teşekkürler hocam, yakındır bir polisaj yaparız bu canavara değil mi @ffsahin :);)

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Teşekkürler abi , bir su problemimiz var onu halledersek ilk işim polisaj olacak :D
Teşekkürler hocam, yakındır bir polisaj yaparız bu canavara değil mi @ffsahin :);)
En kısa sürede inşallah :D

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Lastik parlatıcı karşılaştırmamıza ilginç sayılabilecek bir güncellemeyle devam ediyoruz. Uygulamadan sonra 250 km kadar şehir içi yol yaptım. En sonda asfalt olmayan bol tozlu bir yolda normalden hızlı bir sürüşle lastiklerin güncel hali şu şekle geldi. Özellikle arka lastikte turtlewax ın hali şaşırttı beni.
ARKA.jpg
ÖN.jpg

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Lastik parlatıcı karşılaştırmamıza ilginç sayılabilecek bir güncellemeyle devam ediyoruz. Uygulamadan sonra 250 km kadar şehir içi yol yaptım. En sonda asfalt olmayan bol tozlu bir yolda normalden hızlı bir sürüşle lastiklerin güncel hali şu şekle geldi. Özellikle arka lastikte turtlewax ın hali şaşırttı beni.
Ekli dosyayı görüntüle 7633
Ekli dosyayı görüntüle 7634
Başkan ön lastikte meg iyi arkada turtle wax sanki ama anladığım şu hepsi sonuçta tozu tutmuş. Birde test sonucu için bu halde yıkadıktan sonraki su tutma tutmama durumuna görede karar verilebilir

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
İlginç bir tablo var. Ön lastikte meg arka lastikte turtle iyi gidiyor gibi. Bakalım ilk yıkama sonrasında hangisi daha canlı olacak.

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Jet black aranıyor 3-5-8 kaç adet olduğu farketmez. :deli::taraa:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Jet black bu konuda benim en favorim durumda şu anda, 3 kat uygulamıştım. Uygulaması gerçekten sıkıntılı ama. Şimdiye kadar dayanan en iyisi oldu gibi. Zaten Endurance favori ürünümdü. Kışın jet black yazın endurance kullanılır.
Test takibi için teşekkürler.

K.İ.T.T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
endurance benimde en beğendiğim lastik parlatıcı-koruyucu ben mat seviyorum azıcık pede döküyorum bir kaç damla bir lastiği dönebiliyor

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Güncelleme için teşekkürler. Ön lastikte meg arkada jet black iyi iş yapmış gibi. soft99 ve valet pro çok geride kalmış. Acaba ilk yıkamada boncuklanma ne durumda olacak merak ettim.
Meg benim favorim uygulaması çok kolay.

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Başkan ön lastikte meg iyi arkada turtle wax sanki ama anladığım şu hepsi sonuçta tozu tutmuş. Birde test sonucu için bu halde yıkadıktan sonraki su tutma tutmama durumuna görede karar verilebilir
Arka lastikte turtle çok şaşırttı beni . Parlatıcı sürülmeyen yerler kadar toz tutmuş.
İlginç bir tablo var. Ön lastikte meg arka lastikte turtle iyi gidiyor gibi. Bakalım ilk yıkama sonrasında hangisi daha canlı olacak.
Sadece basınçlı su ile ne kadar temizlenecek merak ediyorum.
Jet black bu konuda benim en favorim durumda şu anda, 3 kat uygulamıştım. Uygulaması gerçekten sıkıntılı ama. Şimdiye kadar dayanan en iyisi oldu gibi. Zaten Endurance favori ürünümdü. Kışın jet black yazın endurance kullanılır.
Test takibi için teşekkürler.
Tüm ürünleri tek kat uygulamıştık , jet black i 2-3 kat uygulayarak deneyeceğim birde.
Güncelleme için teşekkürler. Ön lastikte meg arkada jet black iyi iş yapmış gibi. soft99 ve valet pro çok geride kalmış. Acaba ilk yıkamada boncuklanma ne durumda olacak merak ettim.
Meg benim favorim uygulaması çok kolay.
Bende merak ediyorum yıkamadaki durumlarını.

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Bugün lastikleri yıkadım. Önce sadece basınçlı su ile yıkadım. Daha sonra bilberry , cg wheel cleaner ı köpük olarak uygulayıp sert bir fırçayla temizledim.
Basınçlı suyla yıkadıktan sonraki durumları şöyle :
arka 1.JPG
ön1.JPG
Fırça ve köpük ile yıkanıp kurulandıktan sonraki durumları şöyle :
arka2.JPG
ön2.JPG

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Bugün lastikleri yıkadım. Önce sadece basınçlı su ile yıkadım. Daha sonra bilberry , cg wheel cleaner ı köpük olarak uygulayıp sert bir fırçayla temizledim.
Basınçlı suyla yıkadıktan sonraki durumları şöyle :
Ekli dosyayı görüntüle 7779
Ekli dosyayı görüntüle 7781
Fırça ve köpük ile yıkanıp kurulandıktan sonraki durumları şöyle :
Ekli dosyayı görüntüle 7780
Ekli dosyayı görüntüle 7782
Gözlerim bu karşılaştırmada hep sarp ı arıyor açıkçası. Keske o da olsaydı.