yılların ürünü. ne kadara almıştım diye baktım koçtaş alımı oldugu için 16 tl gibi bir rakama ulaştım.2016.
uzun süre dibinde beklemedeydi. test ederim diye ama son vuruşu yaptım.
eh işte bir ürün. yeni şişesiyle hala satışta anladıgım kadarıyla. 118 tl asla etmez.
Sonax Cilalı Şampuan 500 ml | Sonax Shop
cila etkisi göstermesi için çok fazla kullanılması gerekli ve köpürme orta karar. su seçiyor. temizlik kabileyeti kafi . yeni bir formalizasyona gidilmemişse bu söylediklerim geçerli elbette.
kapak açma mekanizması çok sorunluydu tırnagı tutmuyor ve yukarı kalkıyordu.ürün hava alma riskiyle karşı karşıya kalıyordu . koli bandıyla çözüme gitmiş olsamda ( aç-kapalı tabi ) bir ekside burdan almış. zati firmada bunu görüp çek-bas kapak kullanmaya geçmiş. ama onlarda sorunlu.
neyse bir artı olarak alt kısmına tak-çıkar bir ölçü aparatı koymaları güzel olmuştu. gerçi hiç kullanmadım gülücük. dibinde kalır zayi olur sinirlerim bozulur diye.
ben çok çeşit cilalı temizleyici kullanıyorum. kısaca söylemek gerekirse kıyaslamalarım bu yönden daha verimli oluyor .bu ürün 5-6 bareminde kaldı. carnauba özü niteligi sentetiklerde tutunmada başarılı olsada sarfiyat miktarı yüzleri güldürmüyor.