Hızlı Soru - Cevap

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #20,141
Lydsto ve xiaomi ürünler boyutuna göre hem işlevsel hem pratik olduğundan dolayı tercihlerim arasına girdi. Tabiki daha yüksek emiş gücü ürün olsa daha iyi olur ancak o zamanda boyut anlamında daha büyük modellere bakmam gerekecek.
Hocam çocukların yerken araca döktüğü çubuk krakeri vs çekecekseniz bu ürünler yeter. Ancak bu tip ürünlerle özellikle biraz eskimiş döşemelerin üzerindeki tozu toprağı çekeceğim derseniz biraz üzebilir. Bir arkadaşınızda vs varsa deneyerek almanızı tavsiye ederim.

emredrmz

Acemi Detaycı
Üye
İl
Mersin - Şanlıurfa
Değerli arkadaşlar Merhaba
Eylül başında aracıma İPA sonrası Fusso katı wax uygulamıştım. Su iticiliği vs memnundum fakat 2 hafta önce Mersin - Şanlıurfa arası uzun yol yaptım . Havada yağmurluydu. 2 hafta yıkama imkanım olmadı . Bugün magifoamla temaslı olarak giriştim durulayıp kuruladım. Fakat fusso nun neredeyse hiçbir etkisi kalmadığını gördüm ve aracın boya Üzerinde sanki lekeler kalmış gibiydi . Bunun trafik filminden kaynaklı olduğunu düşündüm. Sizlerinde düşüncelerini ve yardımlarını bekliyorum

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Değerli arkadaşlar Merhaba
Eylül başında aracıma İPA sonrası Fusso katı wax uygulamıştım. Su iticiliği vs memnundum fakat 2 hafta önce Mersin - Şanlıurfa arası uzun yol yaptım . Havada yağmurluydu. 2 hafta yıkama imkanım olmadı . Bugün magifoamla temaslı olarak giriştim durulayıp kuruladım. Fakat fusso nun neredeyse hiçbir etkisi kalmadığını gördüm ve aracın boya Üzerinde sanki lekeler kalmış gibiydi . Bunun trafik filminden kaynaklı olduğunu düşündüm. Sizlerinde düşüncelerini ve yardımlarını bekliyorum
Aklıma kullandığınız kova şampuanı geldi.. Fuso yu Perdelemiş olabilir mi?

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ustam Perdelemeyi kaldırmak için önereceğiniz kova şampuanı nedir
Cilalı olmayan kova şampuanları. Ben şahsen çok ürün denemedim, en son arkadaşlarla ortak Sams detailing shampoo adlı ürünü almıştık, onun içeriğinde cila yok. Bizden çok daha tecrübeli arkadaşların illa tavsiyeleri olacaktır diye düşünüyorum...

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam çocukların yerken araca döktüğü çubuk krakeri vs çekecekseniz bu ürünler yeter. Ancak bu tip ürünlerle özellikle biraz eskimiş döşemelerin üzerindeki tozu toprağı çekeceğim derseniz biraz üzebilir. Bir arkadaşınızda vs varsa deneyerek almanızı tavsiye ederim.
Araca küçük çocuk binmiyor o yönden şanslıyım :) Dediğinizi anladım, sanırım lydsto alacağım şuanki duruma göre

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
İndirimlerden ufak tefek bir şeyler aldık yine. Yalnız bu koku kokmuyor :smilex:, dün açıp arabaya koymuştum en ufak koku yok anlamadım.

Yan sanayi disk balataları aldım ötmeyi bekliyorum bakalım. :)
Ayni kokudan 3/4 adet geldi gercekten hiç kokmuyor boyle kendine yaklastirirsan kokuyu alabiliyorsun :terlisırıtan:

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Ayni kokudan 3/4 adet geldi gercekten hiç kokmuyor boyle kendine yaklastirirsan kokuyu alabiliyorsun :terlisırıtan:
Büyük ihtimal tarihi geçmiştir. Üstündeki jelatin nerdeyse ben çekmeden kendi bıraktı, önceden hava almış galiba. İçerisindeki o süngerimsi yapıya koku sıksak tutar mı ki ? Kutu falan iş görür gibi duruyor ben beğendim.

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul

mrtkar13

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Arkadaşlar merhaba, aracımda full ppf var. Aracı yıkadıktan sonra carpro hydrolite (wetcoat tarzı) ürünle korumaya almaya çalışıyorum fakat çok fazla kir tutuyor. Bu konuda çok amatörüm. Forum da wax kullananları gördüm acaba wax bu üründen daha mi iyidir onu mu uygulasam acaba.

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Seramikli aracın üzerine koruyucu olarak wax vb. ürün önerisi olan var mı ?
carpro reload. fireball pyrotte.carpro elixir. vonixx ceramic carnauba sprey wax tarzı ürünler kullanabilirsiniz. aracı 4-5 yıkamada bir seramiğin ph dayanımına uygun asidik şampuanla yıkayın

BarisSamsunlu

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Herkese merhaba
Araç içini süpürmek için petrollerde bulunan paralı süpürgeleri bırakıp, araç içi pratik süpürge bakıyorum. Aslında evde dyson şarjlı süpürge var ama onuda her seferinde götür getir yapmak istemiyorum. Araç için bu 3 model arasında kaldım, kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirse sevinirim

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner 10.8 V Mini Şarjlı El Süpürgesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Lydsto Duo Plus Şarjlı Araç Süpürgesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Black+Decker PV1200AV 12 V Araç Süpürgesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Diğer ürünleri test etmedim ama xiaomi yi kesinlikle önermem en ufak kırıntıyı bile almakta zorlanıyor.

bkiselcuk

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
carpro reload. fireball pyrotte.carpro elixir. vonixx ceramic carnauba sprey wax tarzı ürünler kullanabilirsiniz. aracı 4-5 yıkamada bir seramiğin ph dayanımına uygun asidik şampuanla yıkayın
Teşekkürler, aracımı genellikle olarak gyeon bathe şampuan ile 3-4 yıkmada bir ise innovacar asidik şampuan ile yıkıyorum. Fakat malum kış şartları yağmur vs. derken 1 1.5 hafta aracı yıkama imkanı bulamayınca aracın üzerinde lekeler kalabiliyor.

okan

Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir
@DetayDeposu merahba 25.11.2023 tarihinde verdiğim 25112023140704-GTO numaralı sipariş bugün 7 aralık itibariyle hala daha elime ulaşmadı ilgilenebilirmisiniz acaba

Modi

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar en hızlı ve fazla atım yapan sprey şişe hangisidir? Kwazar çift atım düşünüyorum ? Araca önden dk chemie Rf ile asidik ön yıkama yapacağım şişeyle.

Birde jantlarımda piano blackler felan var bu yüzeylerde sıkıntı yaratırmı Rf?