Hızlı Soru - Cevap

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #20,181
Arkadaşlar selamlar detay malzemelerini koymak için çanta-düzenleyici bakıyorum da nasıl bişey önerirsiniz kullanıp memnun kaldığınız varsa paylaşırsanız sevinirim.
Ekleme: Bİrde boş sprey şişesi ne önerirsiniz acaba... (seyreltip kullanıma hazır tutmak için)
@Henkoner Arkadaşla aynı fikirdeyim, bende de çakma meguiars çantası var öneririm, çantanın altında bagaj halısına cırt gibi yapışan malzemeden var. Sallanıp sağa sola gitmiyor bagajda sağlam duruyor.

Cycl3s

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Arkadaşlar selamlar detay malzemelerini koymak için çanta-düzenleyici bakıyorum da nasıl bişey önerirsiniz kullanıp memnun kaldığınız varsa paylaşırsanız sevinirim.
Ekleme: Bİrde boş sprey şişesi ne önerirsiniz acaba... (seyreltip kullanıma hazır tutmak için)
Slopes'in çantasını tavsiye ederim. İçerisine belki 10 spray şişesinden fazla sokmuşumdur, zorlasam biraz daha alır. Ön tarafında da bezleri sıkıştırdığım bir alanı mevcut gayet güzel. Kalite hissiyatı olarakta çanta ağır olduğundan taşımanızı sağlayacak bir askısı bulunuyor. Oldukça sağlam, bagajda olduğu yerde duruyor sağa sola hareket etmiyor.

Hilmi

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Eskisehir

Arkadaşlar merhaba mutfak masasının üstünde k2 rotonu acip koydum şişesinin altından burası böyle oldu siyahliklar var ne yapsamda çıkmadı neyle cikar acaba bilen varmı?resimde cok belli değil gibi ama siyahliklar var.

Kaan17

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Herkese merhaba
Lastik parlatıcı olarak fireball tire ürünü sizce nasıldır. Birkaç incelemesini okudum izledim, dayanım olarak diğer parlatıcılara göre çok daha uzun ömürlü görünüyor. Birde fireball tire nin birkaç modeli var (gloss,saten,janus), farklarını tam anlayamadım. Kullanan arkadaşlar tecrübelerini açıklayabilir mi
Ben janus olanı kullandım parlaklık olarak aşırı parlak seviyorsanız janus en parlak olanı diğerleri isimlerine göre parlaklık azalıyor zevkinize göre seçebilirsiniz tavisyem gloss olurdu ama. Şimdi ürüne gelirsek rakiplerine tazyikli su tuttuğunuzda boncuklar uçarak lastikten giderken bunda o etkiyi göremiyorsunuz kalıcılık olarak meguiars ile hemen hemen aynı su iticiliği meg in daha iyi geldi bana ürünü tavsiye eder miyim evet ederim güzel ürün kalıcılığı güzel fakat dediğim gibi boncuklanma ve su iticilik meg daha iyi benim için

Kaan17

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Selamlar jant fırçası(aralara girmek için) ve jant temizleyici önerisi alabilir miyim?
Gyeon wheel cleaner çok severek kullanmıştım sonax ın da jant temizleyicisi güzel memnun etmişti beni jant fırçası olarak gyeon un fırçası güzel ama pahalı, slopes in fırçası güzel microfiber olarak harici olarak parlatan adamların fırçaları da olabilir indirim vardı yanlış hatırlamıyorsam oraya bakabilirsiniz :)

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
arkadaşlar merhaba. seat ibiza aracımın plaka aydınlatmasını led e çevirme istiyorum daha önce deniyimi olan var mı arıza lambası yakmayan?
Hocam bende de opel marka araç vardı. Genelde opelle ilgili de plaka ve ön aydınlatmalara led taktığınızda direkt arıza lambası yakar. Hem plaka aydınlatmasına hemde afl ön farlara photon marka led taktım hiçbir sorun sıkıntı yaşatmadı. Photon öneririm arıza yakmama konusunda daha uygun bence

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hocam bende de opel marka araç vardı. Genelde opelle ilgili de plaka ve ön aydınlatmalara led taktığınızda direkt arıza lambası yakar. Hem plaka aydınlatmasına hemde afl ön farlara photon marka led taktım hiçbir sorun sıkıntı yaşatmadı. Photon öneririm arıza yakmama konusunda daha uygun bence
Hocam link alabilirmiyiz hangi led leri kullandiniz.

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
arkadaşlar merhaba. seat ibiza aracımın plaka aydınlatmasını led e çevirme istiyorum daha önce deniyimi olan var mı arıza lambası yakmayan?
Hocam bende optimal paket (boşa yakın) Octavia var. Uzun-kısa, sis, iç aydınlatma vs hepsini sorunsuz lede çevirdim, canbuslu olduktan sonra bir sorun olmuyor. Ama plaka ledi için kodlama yaptırdım, yoksa arıza lambası yakıyor. Aracınız vag grubu olduğu için bunları yazdım ama tamamen aynı olmayabilir.

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aynı araca zamanında photon takmıştım arıza ışığı yakmıştı fakat 1-2 dkka içinde kontak açıp kapattığımda sönmüştü. Tekrardan yanmadı sonrasında.Ama photon orjinal olucak malum birçoğu replika.

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam link alabilirmiyiz hangi led leri kullandiniz.
Ben tüm ledleri photon un türkiye distribütörü Mavera Otomotiv den aldım. Depoları istanbul beylikdüzü taraflarındaydı. Doğrudan gidip plaka, sis, viraj, iç tavan, makyaj aynası, torpido, kapı altı tüm aydınlatmaları depodan seçerek aldım. Photon yetkili bayisi olup mavera otomotivden ürün sağlayan birçok yere göre de uygun fiyata geldi. Dediğim gibi hiçbir şekilde plaka veya afl farlar arıza lambası yakmadı. Plakaya taktığım ledlerin kutusuna bakıp üzerinde yazan photon model numarasını da eklerim buraya

Kaan17

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Uyum sağlıyorsa 2023 FR paketin led olan plaka aydınlatma duylarını alın onlar kendinden ledli hem diğer türlü ampulün ömrü uzun olmuyor dediğim maliyetli ama ömürlük çözüm olur

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Ben tüm ledleri photon un türkiye distribütörü Mavera Otomotiv den aldım. Depoları istanbul beylikdüzü taraflarındaydı. Doğrudan gidip plaka, sis, viraj, iç tavan, makyaj aynası, torpido, kapı altı tüm aydınlatmaları depodan seçerek aldım. Photon yetkili bayisi olup mavera otomotivden ürün sağlayan birçok yere göre de uygun fiyata geldi. Dediğim gibi hiçbir şekilde plaka veya afl farlar arıza lambası yakmadı. Plakaya taktığım ledlerin kutusuna bakıp üzerinde yazan photon model numarasını da eklerim buraya
Tamam hocam yani canbus kullanildimi yoksa direk ampullerimi taktiniz ben onu merak ediyorum.

Firefighters

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
IK foam pro 2 aldım kimyasala dayanıklı deniyor içine jant temizlemek icin flowey r1 koysak tıkar mı yoksa sadece on yikama urunleri icin mi uygun?

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
IK foam pro 2 aldım kimyasala dayanıklı deniyor içine jant temizlemek icin flowey r1 koysak tıkar mı yoksa sadece on yikama urunleri icin mi uygun?
Merhaba hocam, aynısı bende de var 2 yıldan fazla oldu kullanalı kullandıktan sonra iyice durulama yaparsan tıkanmaz hatta içindeki keçeyi kimyasal kalıntıyı temizlemek için içine su koyup pompalayıp püskürtün ki keçe temiz olsun ve düzgün durulama yaparsın sorunsuz kullanırsın.

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Tamam hocam yani canbus kullanildimi yoksa direk ampullerimi taktiniz ben onu merak ediyorum.
Araçda kutusunu bulamadım, muhtemelen takınca çöpe attım veya depodadır, yarın birde depoya bakayım.
Canbus, arıza kesici dekoder tarzı hiçbirşey kullanmadım hocam, doğrudan tak çalıştır. Genelde bu tür plaka ampülleride kalitesine göre belli bi süre sonra yanıp sönmeye pırpır yapmaya başlıyor, 6 aydır kullanıyorum öyle bi sorunda yaşamadım henüz

Firefighters

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba hocam, aynısı bende de var 2 yıldan fazla oldu kullanalı kullandıktan sonra iyice durulama yaparsan tıkanmaz hatta içindeki keçeyi kimyasal kalıntıyı temizlemek için içine su koyup pompalayıp püskürtün ki keçe temiz olsun ve düzgün durulama yaparsın sorunsuz kullanırsın.
Ön yıkama icin alta foam kullanıyorum uzun zamandır ,her kullanım sonrası içini yıkar temiz su koyup bi kac fislatip oyle birakırım ama tabi ön yikama ürünleri dahasoft oldugu icin simdiye kadar bi sorun yasamadim acaba R1 gibi daha agresif kimyasal icin sorun cıkarir mi bilmiyorum ,bazen yikama da elime geldiginde yağlı gibi bir hissi var R1in ,
aracın dışı genelde alta foam ile dönmeye yetiyor ancak jant davlumbaz gibi yerler kaliyordu ,kimyasala dayanikli diye belirtildigi icin foam pro 2 yu oralarda kullanmak icin aldim, tavsiyeniz icin teşekkürler

x4aprew

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmit
Arkadaşlar kumaş koltuk tavan döşeme için en kaliteli sadece elle uygulanıp silinecek ürün hangisi?

Not:Fiyatı önemli değil