Hızlı Soru - Cevap

Driver_can

Usta Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #2,161
Sorumun yeri burası mı bilemedim ama kaputumda kalan kireç lekeleriyle biraz başım dertte.Önceki sahibinden kalmış malesef.Sirke denedim ama pek fayda etmedi.Bunları neyle çıkarma mı tavsiye edersiniz acaba?Florasan lamba altında yada sokak lambasındaki görüntü canımı sıkıyor.

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sorumun yeri burası mı bilemedim ama kaputumda kalan kireç lekeleriyle biraz başım dertte.Önceki sahibinden kalmış malesef.Sirke denedim ama pek fayda etmedi.Bunları neyle çıkarma mı tavsiye edersiniz acaba?Florasan lamba altında yada sokak lambasındaki görüntü canımı sıkıyor.
gyeon water spot
3D eraser
nanolex final finish ilk aklıma gelenler...

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Wolfgang Fuzion wax hakkinda bilgisi olan uyemiz var midir?

Sent from my iPhone using Tapatalk
@nuriksari beyde bir kaç ürünü vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Bende Wolfgang Paintwork Polish Enhancer ve Wolfgang Deep Gloss Paint Sealant var set olarak almıştım. Birisi pre wax clenaer diğeri de sealant. Fuzion wax niyetlendim almak istedim koleksiyon için Ama 195 usd amerika fiyatı vardı normal 200grlık pot için. 3 0z yaklaşık 80gr lik mini pot var o da 60usd idi aynı fiyata Pinnacle Souveran vardı 3 oz küçük pot ve büyük 200grlık pot da 100 usd idi ben de Pinnancle Souveran ve yanına da Pinnacle Signature Series II aldım toplam 160 usd Amerika fiyatı var daha mantıklı geldi bana. Fuzion kötü çıkma olasılığı yok zaten şov amaçlı sağlam ürün fiyatını göze alırsanız denemenizi tavsiye ederim ayrıca Amerika satışlarında refiill yani 1 kerelik tekrar doldurma hakkınız var ki o zaman mantıklı olabilir denemesi fiyat yarıya indiği için. Ama ürünü buraya getirdiğimde tekrar refill şansım olmayacağı için bana fiyat yüksek gelmişti içim elvermemişti. 200usd lik wax hakkımı Swisswax a saklıyorum kendimi ikna edebilirsem. ;))

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
3d eraser etkili bir ürün, yada bir final polisajı ile çözebilirsiniz sıkıntınızı.

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Koch FSE deneyebilirsiniz ya da Onur abinin dedigi gibi polish.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Koch FSE deneyebilirsiniz ya da Onur abinin dedigi gibi polish.

Güçlü kalıntılarsa maalesef fse zayıf kalıyor Can hocam, kaput içi plastiklerinde olan kireç lekeleri vardı fseyle alamadım hepsini fakat Greenstar çok güzel çalışıp kireçleri aldı aklınızda bulunsun :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Güçlü kalıntılarsa maalesef fse zayıf kalıyor Can hocam, kaput içi plastiklerinde olan kireç lekeleri vardı fseyle alamadım hepsini fakat Greenstar çok güzel çalışıp kireçleri aldı aklınızda bulunsun :)
Bu greenstarın da yapmadığı iş yok. Fse nin daha etkili bir ürün olduğunu düşünüyordum.

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Hic greenstari kirecte denemek aklima gelmezdi ama cok tesekkurler bir sey daha ogrendik

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Bu greenstarın da yapmadığı iş yok. Fse nin daha etkili bir ürün olduğunu düşünüyordum.

Yok abi dün denedim özellikle plastik kısımlarda 3D den çekindiğim için fseyle alamadım fakat greenstar %90 diyebiliriz başarı olarak gerçekten efsane ürün bence de her yola geliyor :)
Hic greenstari kirecte denemek aklima gelmezdi ama cok tesekkurler bir sey daha ogrendik

Bende tesadüf eseri keşfettim Can hocam gerek duyuluyorsa denenmeli :)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Açıkçası benimde aklıma gelmezdi, @can26 kardeşimden bir şey daha öğrendik.

Estafurullah abi bende kendim böyle bir çözüm bulunca mutlu olmadım değil :) hem fiyat olarak hemde @ttopak hocamın söylediği gibi joker olmasından dolayı güzel iş yapınca mutlu etti beni :mutlu: özet olarak fseden daha etkili çalıştığını söyleyebilirim bu konuda hatta magic spongela birleştirmeyi düşündüm ama yapmadım daha etkili olacağı kesin :komik:

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Yok abi dün denedim özellikle plastik kısımlarda 3D den çekindiğim için fseyle alamadım fakat greenstar %90 diyebiliriz başarı olarak gerçekten efsane ürün bence de her yola geliyor :)

Bende tesadüf eseri keşfettim Can hocam gerek duyuluyorsa denenmeli :)
Peki saf mi dediginiz sonucu veriyor yoksa seyreltilmis hali mi?

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Peki saf mi dediginiz sonucu veriyor yoksa seyreltilmis hali mi?

Abi şöyel söyleyeyim normalde dış detay panjur araları gibi yerler için hazırladım fakat biraz göz kararı oldu 50 ml üzeri 350 ml su kullandım. Sonrada bi deneyeyim bunu burda derken fse’nin elleyemediği yerlerde direk sonuca götürdü. Bi denemede saf olarak yapılabilir daha güçlü şekilde çözeceği kesin hatta dediğim gibi magic spongela şov yapabilir bi denemek lazım diye düşünüyorum :komik:

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Abi şöyel söyleyeyim normalde dış detay panjur araları gibi yerler için hazırladım fakat biraz göz kararı oldu 50 ml üzeri 350 ml su kullandım. Sonrada bi deneyeyim bunu burda derken fse’nin elleyemediği yerlerde direk sonuca götürdü. Bi denemede saf olarak yapılabilir daha güçlü şekilde çözeceği kesin hatta dediğim gibi magic spongela şov yapabilir bi denemek lazım diye düşünüyorum :komik:
Valla sahane, ogrendigim iyi oldu Istanbulda bir kere fiskiyeler sag olsun cok ugrasmistim. Bir daha yasanirsa direkt bunu uygularim.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Valla sahane, ogrendigim iyi oldu Istanbulda bir kere fiskiyeler sag olsun cok ugrasmistim. Bir daha yasanirsa direkt bunu uygularim.

Bencede abi denemekten zarar geleceğini düşünmüyorum , en azından kaput içi plastiklerde benim için çözüm oldu boyalı yüzeyde de denersen bizlere bir fikir daha verebilir :komik:

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Yeni öğrendim silk dryer da twisted pile imiş.
Şimdi ben daha önce hiç gyeon ürünü kullanmadım ama forumda okuduğum kadarıyla segment olarak ortanın üstünde, prestijli bir marka.
Hal böyleyken kurulama havlusu tavsiyelerinde klin,i hate detailing,purestar ve hatta çinli twisted pile bile önerilirken silk dryerın neden hiç lafı geçmiyor.
Bunu şiddetle merak ediyorum.
Lütfen biri beni aydınlatsın

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Yeni öğrendim silk dryer da twisted pile imiş.
Şimdi ben daha önce hiç gyeon ürünü kullanmadım ama forumda okuduğum kadarıyla segment olarak ortanın üstünde, prestijli bir marka.
Hal böyleyken kurulama havlusu tavsiyelerinde klin,i hate detailing,purestar ve hatta çinli twisted pile bile önerilirken silk dryerın neden hiç lafı geçmiyor.
Bunu şiddetle merak ediyorum.
Lütfen biri beni aydınlatsın
Şahsen tecbrübe etmedim ama ürün bunalrın gerisinde diye biliyorum performans olarak. Çinli hariç tabi