Hızlı Soru - Cevap

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Silk dryer tr de pahalı ve bulunmuyordu şuan var biz geçenlerde birine önerdik hatta @onurçiko beraber fiyat olarak fena değil. Ancak 550 gsm civarında yani ince telli bir bez o yüzden pek tavsiye etmiyoruz. Çinlilerde aynı gsm de yaklaşık :):) mesela I hate 765gsm :) şöyle düşünün 500-100 tl iken 1000-200 lira değil:):) gsm arttıkça su emme artıyor mantık bu @ccibb @İdris

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Arkadaşlar merhaba secho fx5 alacağım fakat fx8 ile ayrı ücret fx8 alsam köpük modifiyesinde sıkıntı yaşar mıyım ? kapasite büyüdükçe köpük yapma atma ile problem yaşar mıyım. Bu da linki almak isteyen olursa
Secho Fx 8 Mekanik Kollu İlaçlama Pompası 8 Lt - n11.com

Şahsi fikrim ekipman ne kadar küçük olursa o kadar rahat olur. 8 lıtreyi doldurmayacaksanız fazladan yer işgali olur, taşıması biraz daha dert olur. Hem 5 litre köpük bile fazla değil mi

Son düzenleme:

smtcglr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul - Beylikdüzü
5 litre aracı köpüklemeye yetmez diye tahmin ediyorum, ilposan videolarını izlemiştim (5 lt lik) daha önce 1 aracı bi seferde yapmıyor 2 yada 3 seferde anca bitiriyor o yüzden almışken büyüğü mü alsam diyorum

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
5 litre aracı köpüklemeye yetmez diye tahmin ediyorum, ilposan videolarını izlemiştim (5 lt lik) daha önce 1 aracı bi seferde yapmıyor 2 yada 3 seferde anca bitiriyor o yüzden almışken büyüğü mü alsam diyorum
Köpük olarak bilemiyorum ama ceviz ve zymöl şampuanı yüzeye 2 litrelik sechoyla yapabiliyorum.

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
secho fx2 bana yetmiyor mesela davlumbaz tampon ve gövde altları jant içleri derken yetersiz kalıyor en azından fx5 almakta fayda var

smtcglr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul - Beylikdüzü
@Polonur Bende secho fx2 ile yapıyorum ceviz ile aracı yıkama işini. ayrıca kapı menteşeleri bagaj yanları kaput altını fx2 ile temizliyorum.

Ben köpük atmak için bi arayış içindeyim . ilposan maxi gibi ama secho daha sağlam geldi bana

@M U R A T fx2 ile köpük mü atıyorsunuz yoksa ceviz mi

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Wax uygulamak için hangi ped daha kullanışlı olur? Elimde ikisinden de var.

berkayesilyurtt

Acemi Detaycı
Üye
@Polonur Bende secho fx2 ile yapıyorum ceviz ile aracı yıkama işini. ayrıca kapı menteşeleri bagaj yanları kaput altını fx2 ile temizliyorum.

Ben köpük atmak için bi arayış içindeyim . ilposan maxi gibi ama secho daha sağlam geldi bana

Benim mantığıma göre 5 ve 8 litrelik pompaya aynı miktarda karışım koyarsanız 8 litrede daha fazla hava pompalayabilirsiniz bu da daha uzun süreli püskürtme sağlayabilirsiniz diye düşünüyorum :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34

ceviz için kullanıyorum modifiye etmek lazım köpük için

smtcglr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul - Beylikdüzü
Benim mantığıma göre 5 ve 8 litrelik pompaya aynı miktarda karışım koyarsanız 8 litrede daha fazla hava pompalayabilirsiniz bu da daha uzun süreli püskürtme sağlayabilirsiniz diye düşünüyorum :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende öyle düşündüğüm için 8 lt lik mi alsam diyorum. Ebatını da merak ediyorum açıkcası 8 lt lik olanın..

@Polonur megiuars ped ile bence

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
5 ve 8 ltrenin pompası aynı. Havayı yaptığınız şarjdan ziyade yani hava miktarı basınç belirliyor. Ne kadar basınç o kadar köpük. Modifiye edilmeyecekse bu dediğime gerek yok ne kadar istiyorsanız kullanabilirsiniz. Ben 5lt sechoya 1lt karışım oluşturuyorum ve poloya gayet yetiyor. Kuru yer kalmadan :alkisss:

Foam lance gibi bir köpükleme zaten düşünmezsiniz homojen olmasına dikkat edip devam edersiniz. Abartmadan söyleyim 8lt ye 7lt karışım koyarsanız jumbo transit, crafter, sprinter falan tavan dahil 2 kere dönersiniz

smtcglr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul - Beylikdüzü
5 ve 8 ltrenin pompası aynı. Havayı yaptığınız şarjdan ziyade yani hava miktarı basınç belirliyor. Ne kadar basınç o kadar köpük. Modifiye edilmeyecekse bu dediğime gerek yok ne kadar istiyorsanız kullanabilirsiniz. Ben 5lt sechoya 1lt karışım oluşturuyorum ve poloya gayet yetiyor. Kuru yer kalmadan :alkisss:

Foam lance gibi bir köpükleme zaten düşünmezsiniz homojen olmasına dikkat edip devam edersiniz. Abartmadan söyleyim 8lt ye 7lt karışım koyarsanız jumbo transit, crafter, sprinter falan tavan dahil 2 kere dönersiniz
Benim araç da Fabia zaten seninki ile hemen hemen aynı. O zaman 8 litre lik alıp yer tutmasına gerek yok. 5 litrelik alıp modifiye edeceğiz.

Driver_can

Usta Detaycı
Üye
gyeon water spot
3D eraser
nanolex final finish ilk aklıma gelenler...
bu ürünlerden herhangi birini kullanılmış yada bölünmüş satan bir arkadaşımız var mı acaba?Kullanmam gereken miktar az birde iş yapacak mı benim lekelerde çok emin olmadığımdan tam şişe almak istemiyorum şuan.Bulamazsam tabi mecbur alacağım.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
bu ürünlerden herhangi birini kullanılmış yada bölünmüş satan bir arkadaşımız var mı acaba?Kullanmam gereken miktar az birde iş yapacak mı benim lekelerde çok emin olmadığımdan tam şişe almak istemiyorum şuan.Bulamazsam tabi mecbur alacağım.
Gyeon water spot var elimde bi araştırın etrafa bakının acelesi yoksa mesaj atarsınız yolalrım ya da bölerim problem değil

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Satan var mı bilmiyorum hocam. @Murat a bir sorun isterseniz. olmadı @nuriksari yazmış zaten onunla görüşürsünüz...

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
:Ankara'da olsaydınız ödünç 3D Eraser verebilirdim.

Driver_can

Usta Detaycı
Üye