Hızlı Soru - Cevap

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Öne çıkan konu #22,561
İbrahim ben sürelide hassas seçim yaparak kurutma yapıyorum. Makina Simens. Makinadan makinaya ayar farklılık gösterebilir ısı ayarını düşükte tutarak hassas seçim varsa onu seçersen sorun yaşamazsın :gulumsemex:
Abi Rahatsız ediyorum tüm bezleri sertlesmemis olsa bile bir gece sirkeli suya yatırıp sonra uzun programa koyup senelik detaylı bez temizligi yapsak olur mu?

brsokcu

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
Merhaba beyler. Kısa tetik tabanca alacağım aliexpressten bazıları 90 derece gibi dururken bazıları yukarı doğru bakıyor. Yukarı doğru bakanlarda biraz daha pahalı sizce neyi almalıyım tavsiye verecek var mı ?

burakkcbyk

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Mardin
Merhaba arkadaşlar. Foam köpüğü olarak
Flowey b33
Magifoam
Fraber newe new
innovacar s2 foamy(düz ve renklisi) var elimde.

Ben mi bir yerde yanlış yapıyorum diye sormak istiyorum. Newe new ile s2 foamy evet hafif ürünler ama o kadar işlevsizlerki normal köpük atmadan basınçlıyla geçtiğimden farkı yok.

B33 içinde şöyle bir problemim var: hiçde söylendiği gibi güçlü hissetmedim. Magifoam ile daha başarılı sonuç alıyorum.

Foam lance sams detailing foam lance.
Hepsini 800 ml suya 75 ml ürün olarak kullanıyorum. Hepsinden aldığım köpük kıvamı yoğun denilebilir.

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Abi Rahatsız ediyorum tüm bezleri sertlesmemis olsa bile bir gece sirkeli suya yatırıp sonra uzun programa koyup senelik detaylı bez temizligi yapsak olur mu?
Bezlere bakım olur :gulumsemex: Aslında bezde sıkıntı yoksa çok gerekli değil. Ben sıkıntı yaşamadığım bezlere yapmıyorum bu uygulamayı. Ama tabiki tercih senin yaparsanda bir sorun yaşamazsın :gulumsemex:

Modi

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Benzinlikteki yıkama makinelerinin ucuna takılabilen uyumlu bir foam lance olsaydı keşke, bizde benzinlikte tıraş köpüğü kıvamında arabalarımızı köpükleyebilseydik. Böyle bir şey mümkün müdür acaba?

bladerock

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Mersin
Merhabalar, seramik kaplama bulunan araca yıkama sonrası sprey hızlı cila uygulamak gereksiz olur mu veya mevcut kaplamaya herhangi bir negatif etkisi olur mu acaba?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Merhabalar, seramik kaplama bulunan araca yıkama sonrası sprey hızlı cila uygulamak gereksiz olur mu veya mevcut kaplamaya herhangi bir negatif etkisi olur mu acaba?
ceramic detailer’lar var onlardan uygulayın seramiğin ömrü uzar. Arada seramikli araçlar için asidik şampuanlar oluyor onlardanda kullanabilirsiniz. Deturnerin sour shampoo’su gibi

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Araç camlarının tozlarını alırken nemli cam beziyle mi almak lazım kuru cam beziyle mi almak lazım acaba kuru cam beziyle alırken acayip elektrikleniyorum bundan dolayı mi camda çok fazla toz birikiyordur diye düşündüm. Fireball Grace uyguladım bu mu sebep veriyordur? Camlarda tozlanmayi azaltmanın bir yolu var mi

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Araç camlarının tozlarını alırken nemli cam beziyle mi almak lazım kuru cam beziyle mi almak lazım acaba kuru cam beziyle alırken acayip elektrikleniyorum bundan dolayı mi camda çok fazla toz birikiyordur diye düşündüm. Fireball Grace uyguladım bu mu sebep veriyordur? Camlarda tozlanmayi azaltmanın bir yolu var mi
Yıkama sonrası dış camlar içinmi soruyorsun abi?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Yıkama sonrası değilde ertesi günleri için arabada toz yok ama camlar felaket toz cekiyor
Kullandığın ürünlerden kaynaklıdır abi Yıkama sonrası ya K2 Nuta yada ADBL Hybrid Glass kullanıyorum öyle birşey yok. Eğer hızlı cilayı cama sürüyorsan oda toz çekiyor olabilir. Yıkama sonrası normal cam temizleyici ile temizle toz çekme olmaz.

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Kullandığın ürünlerden kaynaklıdır abi Yıkama sonrası ya K2 Nuta yada ADBL Hybrid Glass kullanıyorum öyle birşey yok. Eğer hızlı cilayı cama sürüyorsan oda toz çekiyor olabilir. Yıkama sonrası normal cam temizleyici ile temizle toz çekme olmaz.
K2 Nuta siparişi verdim bir de öyle deniyelim adblde var olmadı onu da deniyim

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
K2 Nuta siparişi verdim bir de öyle deniyelim adblde var olmadı onu da deniyim
K2 Nuta'da Aerosol olanı kullanıyorsan araçtan uzakta beze sıkarak cama uygula köpüğü sıktığında etrafa cok fazla yayılıyor temiz arabada nokta nokta leke bırakıyor. Adbl yi rutin yıkamada kullanma yağmur kaydırıcı olarak kullan o şekilde daha iyi olur.

palemdar

Acemi Detaycı
Üye
İl
ist
Forumda gören almistir :) Fiyati uygundu çünkü
Fırça muhabbetinde aklıma bir şey takıldı. Halı paspaslar, süet ya da alcantara koltuk ve döşemelerde sert kıllı mı yoksa yumuşak kıllı mı olması gerekiyor?

Siz sert kıllı olması gerktiğini yazmıştınız, aklıma takıldı :) Matkap ucuna takılan fırça seti alacağım, yumuşak bakıyordum da sert olması gerekiyorsa sert mi alayım : )

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Fırça muhabbetinde aklıma bir şey takıldı. Halı paspaslar, süet ya da alcantara koltuk ve döşemelerde sert kıllı mı yoksa yumuşak kıllı mı olması gerekiyor?

Siz sert kıllı olması gerktiğini yazmıştınız, aklıma takıldı :) Matkap ucuna takılan fırça seti alacağım, yumuşak bakıyordum da sert olması gerekiyorsa sert mi alayım : )
Sert fircayi Hali Paspaslari taramak için yazdik hocam.

Koltuk yüzeyini fircalayacaksaniz daha yumusak olsun cok sert olmasin.

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Deri koltuklar için acaba internette satılan atkılı fırçalar da alınabilir mi? Yüzeyleri yumuşak ve güzele benziyor, detayagmazalarinda 300 400 derken kozmetik mağazaları 90 100 tl bandında satıyor bir fark yoktur heralde aralarında

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Deri koltuklar için acaba internette satılan atkılı fırçalar da alınabilir mi? Yüzeyleri yumuşak ve güzele benziyor, detayagmazalarinda 300 400 derken kozmetik mağazaları 90 100 tl bandında satıyor bir fark yoktur heralde aralarında

n11 den kuponla work stuff deri fırçası veya gyeon deri fırçasını uyguna alabilirsiniz

zcn06

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ankara’da Self yıkama yapabileceğimiz geceleri iyi bir istasyon vs var mı ? Keçiören Pursaklar tarafında