Hızlı Soru - Cevap

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Dostlar bu Elektrik pompa esasen o Aliexpress te,temu da,Amazonda vs gordukleriniz hepsi ayni ürünler tek fabrikadan çıkıyor 3 ayri yerden de aldim hepsi ayni ürünler bilginiz olsun Polham da buna dahildir.

Farkli isimlerle satişa sunuyorlar.

Yuzarsif

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese selam bu konuda çok fazla şikayet okudum hızlı cila sonrası aracı kurulayınca kuruladığımız havlunun ömrü azalıyormuş. Bunun için önerisi olan var mı..

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Herkese selam bu konuda çok fazla şikayet okudum hızlı cila sonrası aracı kurulayınca kuruladığımız havlunun ömrü azalıyormuş. Bunun için önerisi olan var mı..
Kullandıgınız hızlı cilayı değiştirebilirsiniz. Havluyu mikrofiber şampuanı ile yıkayabilirsiniz. birkaç yıkamada bir sirke ile yumuşatabilirsiniz.

Sadullah

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Denizli
Hocam polhami sitesinden aldiniz herhalde. Şuan satışı yok, amazonda muadilleri var. Oralardan almak mi guvenli olur yoksa bu sitenin getirmesini mi beklemek daha iyi olur? Tek seferde poloyu rahat dönerim herhalde dimi hocam?
9 Aralık'ta n11'den sipariş verdim. Muhtemelen önceden stok yapmışlardır dedim ama maalesef sadece benim yerime yurtdışından sipariş vermişler. 1039 tl şuan fiyatı ve bekleme planım olmadığı için bi tık canımı sıktı

İissoo

Amatör Detaycı
Üye
İl
Mugla
Merhaba K2 5 lt akfif foam ürününü aldım foam lanceye 1 lt ye 150 ml ürün koyuyorum ama Arabanın üzerinden hiç kır sökmuyor

Fsm1996

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
merhaba,karcher k6 için uyumlu kısa tetik tabancası öneriniz varmıdır? Mjcc duydum baya ama yurtdışından geliyormu tam bilmiyorum

egemnakmann

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Abiler herkese selamın aleyküm. Bir konu hakkında size danışmak istiyorum. Yaşım 19, bu işe gerçekten büyük ilgi ve hevesim var. Amatör olarak bu işi hobi amaçlı yapıyorum ama pasta cila ve detaylı temizlik gibi işin detayları konusunda pratiğim yok. Şu an Ankara’da Keçiören’de üniversite okuyorum ve günümün büyük çoğunluğu boş. Geldiğim bölgede bu işi layıkıyla yapıp öğrenebileceğim hiçbir kimse yok. Layıkıyla yapmayanlarda öğretmek istemiyor. Herhangi bir maddi beklentim kesinlikle yok. Sadece amacım işi öğrenmek ve kendime bir şeyler katmak. Bu konuda bana yardımcı olabilecek bu işi yapan abilerim var mıdır?

uygar2580

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese selamlar, instagramda karşımıza çıkan kuru buz ile araç altı temizliği yapan firma ankarada bulduk fakat istanbulda da bildiğiniz bir yer var mı acaba ? teşekkürler.