Hızlı Soru - Cevap

ZaferT

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
merhaba arkadaşlar bir konu hakkında bilgi rica edeceğim aracın kliması açık ama kaloriferde 28 C ayarlı ve sıcak üflüyor klimanın yakıta etkisi olur mu?

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
merhaba arkadaşlar bir konu hakkında bilgi rica edeceğim aracın kliması açık ama kaloriferde 28 C ayarlı ve sıcak üflüyor klimanın yakıta etkisi olur mu?
Kalorifer sıcaklığı farketmeksizin ac tuşuna bastığınızda klima devreye girer. Yakıta etkisi ister istemez olur, hatta şöyle söyleyim kışın dışarısı soğukken aracın içinde buğu olunca klima tuşuna basıyorum, direkt buğu nem gidiyor.

ZaferT

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Kalorifer sıcaklığı farketmeksizin ac tuşuna bastığınızda klima devreye girer. Yakıta etkisi ister istemez olur, hatta şöyle söyleyim kışın dışarısı soğukken aracın içinde buğu olunca klima tuşuna basıyorum, direkt buğu nem gidiyor.
buğu nem gidince ac'yi kapatıyor musunuz?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Biz eskiden klima açardık şimdi sadece koltuk ısıtma açıyoruz iki dişte araba ısındıktan sonra motor sıcaklığını tek diş camlara veriyoruz buğu olmuyor. Yalıtım yapmıştım arabanın heryerine çok etkisi oldu klimaya.

sercanbeykoz88

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Arkadaşlar selam. Auhma diye el süpürgesi var 15000 pa gücünde. Hem süpürme hem üfleme özelliği var. Fiyat olarak iyi geldi sanki. Fikri olan varmı ya da araç içi şarjlı süpürge önerisi olan varmı acaba?
Blackbird Game Center Auhma 2 In 1 15000PA 3 Kademeli Vakumlu Üflemeli Araç Süpergesi HL-117
https://app.hb.biz/42IumI9rePuA

muratcanylz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Abiler iyi forumlar,dayanımdan da ziyade parlaklık ve renk derinliğini beğendiğiniz waxları yazabilir misiniz k2 proton bu konuda nasıldır ya da başka önerebileceğiniz wax var mıdır

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Abiler iyi forumlar,dayanımdan da ziyade parlaklık ve renk derinliğini beğendiğiniz waxları yazabilir misiniz k2 proton bu konuda nasıldır ya da başka önerebileceğiniz wax var mıdır
Parlaklık için genelde carnabau içerikli ürünler tercih edilir. Hele el yapımı yada yüksek carnabu içeren waxlar parlaklık ve derinlikte çok iyiler. Onun dışında sio2 - carnabau karışımı vaxlar da hem dayanım olarak bi nebze iyi hemde parlaklık olarak iyidir. Tabi wax öncesi yüzey hazırlığı ve yüzeyin durumu da parlaklığı etkiler. Mümkünse hem fiziksel hem kimyasal temizlik sonrası waxı uygulayıp parlaklığı arttırabilirsiniz.

Uğur Can Uysal

Amatör Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Merhaba herkese. Aracıma yeni boya koruma yapıldı. Bundan sonra ne yapmam gerektiğiyle alakalı bir konu var mı acaba takip edebileceğim? Yoksa da katı wax kullanmak istiyorum her yıkama sonrası polytop hızlı cila kullanıyorum. Şampuan olarak ön yıkayamayı k2 bora 1/10 ile yapıyorum. Temaslı yıkamayıda divortex washberry ile. Ön yıkama şampuanından da pek emin değilim. Wax ve şampuan olarak ne önerirsiniz acaba?

kmlyn

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ayvacık Çanakkale
Herkese günaydın. K2 bela şampuan elinde mevcut olup içerik kısmının fotoğrafını okunacak şekilde paylaşma imkanınız var mı acaba? Kimyager değilim ama içerik karşılaştırması yapmak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

E4321

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Samsun
Sonax Pns tarzında sıvı, aerosol. Uygulaması nispeten kolay, güzel koruma ve su iticiliği verecek. En azından 6-8 yıkama dayanım gösterebilecek. (3-4 ay) ürün tavsiyeleriniz nedir. Yardımcı olursanız sevinirim.

jedi_master

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Uşak
Herkese selamlar,
Uygun fiyatlı bir şampuan arıyorum. Daha çok Newmix Gold serisi ile Divortex Alpha Foam arasında kaldım. Bu iki şampuandan hangisini önerirsiniz? Ya da benzer fiyatlarda önerebileceğiniz başka şampuan var mıdır?
Bu arada was olarak Soft99 Fusso Coat ya da Kiwami uygulamayı düşünüyorum. Şampuan bu ürüne az zarar verirse çok iyi olur.

kmlyn

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ayvacık Çanakkale
Naçizane tavsiyem ph nötr bir şampuan. Şuan burada çoğu arkadaş k2 pro bela kullanıyor ve memnun. Wax olarak da en uzun dayanımı olanı da şuan için soft99 Fusso.