Hızlı Soru - Cevap

gkhn.55

Çaylak Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #2,461
Merhaba arkadaşlar.aracımda şuan bir koruma yok ve bende cilalı şampuan ile yıkayıp üzerine ıslakken pw uyguluyorum.parlaklık konusunda tatmin ediyor fakat inanılmaz toz topluyor sizce ne yapmalıyım

brkgok

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Ankara
Merhaba arkadaşlar.aracımda şuan bir koruma yok ve bende cilalı şampuan ile yıkayıp üzerine ıslakken pw uyguluyorum.parlaklık konusunda tatmin ediyor fakat inanılmaz toz topluyor sizce ne yapmalıyım

pw de toz çekme durumu bende yaşadım ben 1 lt ye 15 ml ürün kullanarak sprey şişeyle uygulamıştım üstünden eldiven vs geçmeden durulamıştım aynı senin durumundaki gibi güzel bir parlaklıkla beraber toz çekme durumu yaşadım

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Arkadaşlar kapı cam fitilleri gibi dar yerlere giren, kaçan çalı çırpı, kıl, tüy, toz gibi şeyleri temizlemek için tavsiye ettiğiniz ve kullandığınız fırça tarzı bir aparat var mı?

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Arkadaşlar kapı cam fitilleri gibi dar yerlere giren, kaçan çalı çırpı, kıl, tüy, toz gibi şeyleri temizlemek için tavsiye ettiğiniz ve kullandığınız fırça tarzı bir aparat var mı?
Valet pro fırçalar yeterli yıkama yaparken şampuan yada apc yardımıyla kullanabilirsiniz.

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Valet pro fırçalar yeterli yıkama yaparken şampuan yada apc yardımıyla kullanabilirsiniz.
Şöyle ucuz bir şey buldum mesela:

TRY 11.16 | Çift Başlı Oluk Fırça otomobil motoru, Kapı, Pencere Fırça Gap Temizleme Araçları Aksesuarları
US $2.0 |Double Headed Groove Brush Automobile Engine,Door,Window Brush Gap Cleaning Tools Accessories-in Sponges, Cloths & Brushes from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Nerede ihtiyaç duyacağınızlada ilgili aslında cam çıtalarının arasına giren çubuktur yapraktır çıkarmada işe yarar. Ayrıca motorda vs de işe yarar. Trde biyerde denk geldim lakin nerde bulmadım şuan.

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Nerede ihtiyaç duyacağınızlada ilgili aslında cam çıtalarının arasına giren çubuktur yapraktır çıkarmada işe yarar. Ayrıca motorda vs de işe yarar. Trde biyerde denk geldim lakin nerde bulmadım şuan.
Alternatif zincir temizleme için kullanılan malzemelerden buldum ama sormak kazım satıcıya fırça yapısını sermi felan diye.
https://urun.gittigidiyor.com/otomo...r-temizleme-firca-seti-2-li-mi-386-420818299#
https://urun.gittigidiyor.com/spor-...MItJr09ceQ4QIVk-iaCh3p-gexEAQYDSABEgKqlvD_BwE

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Sadece deri direksiyon için almayı düşünüyorum.(matlaştırma ve koruma için) Bu ürünü kullanan beğenen var mı? Hem bakım hem de temizleme özellikli ikisi bir arada. Forumlarda gördüğüm kadarıyla kullananlar memnun gibi.

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
Konu açarken mesaj kısmındaki dosya ekleden resim eklense sorun oluyor mu. Bir siteye yükleyip ordan bağlantı mı ekliyoruz yoksa ?

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Konu açarken mesaj kısmındaki dosya ekleden resim eklense sorun oluyor mu. Bir siteye yükleyip ordan bağlantı mı ekliyoruz yoksa ?
İster dosya ekle diyip ekleyin, ister resim yükle kısmına gelip cihazınızdan seçip yükleyin, isterseniz başka siteye yukleyıp resim yükleme kısmından link olan yeri secip resim linkini ayarlayıp yollayın. :)

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
İster dosya ekle diyip ekleyin, ister resim yükle kısmına gelip cihazınızdan seçip yükleyin, isterseniz başka siteye yukleyıp resim yükleme kısmından link olan yeri secip resim linkini ayarlayıp yollayın. :)
Büyük kolaylıkmış. Siteye yükle ordan bağlantı kopyala vs. Büyük zahmetti teşekkürler .

Hakankılıç

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bursa
B
ben, kapı bagaj fitillerim ve dikiz aynalarımın içi için saç boyama kutularının içinden çıkan fırçayı kullamıyorum, küçük ve orta boy olarak aldım kıl sertliği bu iş için çok iyi :fisilti: