Hızlı Soru - Cevap

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Öne çıkan konu #25,021
Vonixx v Floc ürününü hem kova hem foam lance de kullanabilir miyim
Ön yıkama için autobrite megifoam aldım ama hem kova hem foam lancede kullanabileceğim f/p şampuan arıyorum
K2 Bela veya ADBL.Yeti olur.

Vonixx on yikamada is gormez.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Merhaba arkadaşlar. Arkadaşım k6 aldı ve foam lance sordu. Karcher markasının kendi foam lance ını alma dedim. Öneri istedi.

Kendim K6 ile sams detailing foam lance kullanıyorum memnunum. Lakin bulunamıyor.

Bana Türkiye pazarından bulabileceğim güzel foam lance önerir misiniz? SGCB, Autofinesse, autobrite var ama hangisi bendeki sams detailing performansını veya daha üstünü verir bilmiyorum.
Satış - FOAM LANCE ///POLİSAJ MAKİNELERİ FLEX RUPES /

Ertugrul hocam dan guvenle alabilirsiniz Sams Foamlance yi.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Megane 4 aracımın direksiyon temizliği için valetpro apc kullanmam mı daha sağlıklı olur yoksa sonax extreme matt mı? apc'yi ne kadar sulandırmam gerekli ayrıca.
Megane icin 1/20 den asagi sulandirip.kullanmayin beyazlatirsiniz.

İnterior tarzi urunler kullanmaniz iyi olur,Sonax varsa elinizde Daha iyi olur

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Abiler herkese merhaba günaydın yaz ayında k2 boranın üzerinde kurumasından sonra böyle nikelaj kısımda lekeler kaldı fitilde de var aynısı bunları nasıl çıkarabilirim yine k2nin aluchrome pastasını denedim ama çıkarmadı

Abiler herkese merhaba günaydın yaz ayında k2 boranın üzerinde kurumasından sonra böyle nikelaj kısımda lekeler kaldı fitilde de var aynısı bunları nasıl çıkarabilirim yine k2nin aluchrome pastasını denedim ama çıkarmadı

Muratcan simdilik.bir ürün alma.

Ayni sorun bir arkadastada var onun aracina bir bakayim ona gore sana soylerim.

Metal Polishler
Kirec çözücü ürünler

Hicbiri bir ise yaramaz malesef Sendeki durum oksitlenme bir nevi metal yanmasi gibi düsün ben bir bakayim buradan bilgi veririm.

mertagn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Simdi verirseniz 3 gun icinde sizde olur hocam.
Size çok soru sordum kusura bakmayın, Aracıma haftasonu pasta ve cila yapılacak bunun için Menzerna 2500 ara kat pasta ve menzerna 3000 hare giderici sipariş edeceğim siteden, Ayrıca yüzey temizliği için de kil ve demir tozu alacağım. Demir tozu için k2 roton pro jel temizleyici alacağım uygun mudur acaba? k2 roton ve adbl wampire light
arasındayım hangisini derseniz onu sipariş edeceğim

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Size çok soru sordum kusura bakmayın, Aracıma haftasonu pasta ve cila yapılacak bunun için Menzerna 2500 ara kat pasta ve menzerna 3000 hare giderici sipariş edeceğim siteden, Ayrıca yüzey temizliği için de kil ve demir tozu alacağım. Demir tozu için k2 roton pro jel temizleyici alacağım uygun mudur acaba?
Uygundur alabilirsiniz.

Araciniz yeniyse pastalar is gorur ama cizik vs varsa 2500 yetersiz gelir.

mertagn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Uygundur alabilirsiniz.

Araciniz yeniyse pastalar is gorur ama cizik vs varsa 2500 yetersiz gelir.
Çok teşekkür ederim, ustam ince pasta yeterlidir dedi o yüzden öyle baktım hocam, Adbl vampire mi daha mantıklı yoksa k2 roton mu acaba son sorumu da sorayım, İlginiz için gerçekten çok teşekkür ederim.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Çok teşekkür ederim, ustam ince pasta yeterlidir dedi o yüzden öyle baktım hocam, Adbl vampire mi daha mantıklı yoksa k2 roton mu acaba son sorumu da sorayım, İlginiz için gerçekten çok teşekkür ederim.
Roton un ustune demirtozu henüz yok.harbiden güzel.üründür.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Berke İgl delete kromlarda solma yapabilir kullanılması dogru degildir. Kendi sitesindede yazar lamine camlarda kullanılmaz diye. Ön cam arka cam ve cam tavanda kullanılması dogru değildir. Bilgi sahibi olmadan direk uygulama yapıp yüzbinlerce kişi ile paylaşılması dogru değil zaten o kişinin birçok videosu bu şekilde uygunsuz uygulamalarla dolu.

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Roton un ustune demirtozu henüz yok.harbiden güzel.üründür.
Rotonun üstüne yok derken en iyisi mi demek yoksa şuanlık fiyatına göre mantıklı olan mı istedin anlayamadım abi , o kadar çeşit ürün denediğini varsayıyorum , tabiki fiyata göre yada ucuz olduğundan roton tercih edilebilir fakat KC RRR , FB ,Tuga yeşil , tuga chemie ,Valet pro dragons beath ve diğer markalar varken mi k2 en iyisi dediğini tam anlayamadım.
Bu markaları teker yazma sebebim yukarıdakileri kullandım Ve hala kc rrr kullanmaya devam ediyorum. Aralarından en beğendiğim RRR oldu

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Rotonun üstüne yok derken en iyisi mi demek yoksa şuanlık fiyatına göre mantıklı olan mı istedin anlayamadım abi , o kadar çeşit ürün denediğini varsayıyorum , tabiki fiyata göre yada ucuz olduğundan roton tercih edilebilir fakat KC RRR , FB ,Tuga yeşil , tuga chemie ,Valet pro dragons beath ve diğer markalar varken mi k2 en iyisi dediğini tam anlayamadım.
Bu markaları teker yazma sebebim yukarıdakileri kullandım Ve hala kc rrr kullanmaya devam ediyorum. Aralarından en beğendiğim RRR oldu
Suan icin kardesim kiyaslayacak olursak tabikide öncelik fiyat 1 Lt 485₺ alabiliyorsun.

Yukardaki Markalarin 500 Ml bile 485₺ alamiyorsun malesef sende farkettiysen forumda herkez ürünlerden cok fiyatlarini konuşuyor.

Yukardaki saydiklarin arasinda Koch RRR iyidir.Tuga yi zaten bulamayiz,FB ve VP ile de kiyaslarsak Roton derim yine

K2 Markasini öne cikaran Roton,Sigma,Bela ürünleridir harbiden kaliteli diger urunleri F/P Tercih edilir.

Yoksa Meguiars in da demirtozu var oda çok kaliteli fiyat 2350₺ 1 lt ürün forumda alabilecek nerdeyse yok gibi.

Bir sonrakine Roton u denemeni tavsiye ederim pisman etmez.

E4321

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Samsun
Dün aracımı yıkarken Meguiars yıkama eldivenimi kurutma esnasında bıraktığım yerde unutmuşum. Hatırlayıp almak için geri gittiğimde tahmin edin ne oldu. Eldiven yok :D Keşke çalınmasaymış ama ne diyceksin işte, İnsan üzülüyor yahu, az para değilki

E4321

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Samsun
Şimdi bana eldiven önerisi gerekiyor :D 7 yıldır bunu kullanıyordum ve aşırı memnundum fakat şuanki fiyatıyla yenisini almam pek mümkün değil

muratcanylz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Muratcan simdilik.bir ürün alma.

Ayni sorun bir arkadastada var onun aracina bir bakayim ona gore sana soylerim.

Metal Polishler
Kirec çözücü ürünler

Hicbiri bir ise yaramaz malesef Sendeki durum oksitlenme bir nevi metal yanmasi gibi düsün ben bir bakayim buradan bilgi veririm.
abi youtube da hidroflorik asitle de çözüm alanı gördüm https://www.youtube.com/shorts/I7uS6PQoJic?feature=share
burda leke denilmiş sadece tabi ama bilemiyorum bendeki su lekesinden de ziyade ön yıkama şampuanının kurumasından sonra oldu

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Gpshawk

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Herkese merhabalar aracımda sanıyorum kireç lekeleri oluşmuş kaputta. Bir yerden bir şey mi damladı nedir?

Bunlara ne gibi bir çözüm önerirsiniz?

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Şimdi bana eldiven önerisi gerekiyor :D 7 yıldır bunu kullanıyordum ve aşırı memnundum fakat şuanki fiyatıyla yenisini almam pek mümkün değil
Meguiars eldiveni ben de yıllarca kullandım, ama ilk kaliteli eldivenim olduğu için kendisinden kopamadım. Yoksa bilindik kore malı yıkama eldivenleri ile yıkamak daha güvenli. Slopes, Klin, Workstuff gibi uzun tüylü yıkama eldivenlerine bakabilirsiniz.

Broke16

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar merhaba. Araştırmalarım sonucu soft99 fusso coat almaya karar verdim. Ama bu ürünün avrupa versiyonu diye bif seçeneği bulunuyor . Bunun diğerinden farkı nedir?
Bir de aracım ford focus mk1 gri renk.Bunun için fussonun koyu olanını mı tercih etmeliyim ?
Farklı ürün önerileriniz varsa alabilirim . Teşekkürler