Hızlı Soru - Cevap

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Öne çıkan konu #24,981
Bosch lar Metal Pompa :)

Hali hazir da Karcher K5 6200₺ satiliyorken baska makinalar 2 nci planda olmali.
O zaman aradaki farkı verip bosch almak daha mantıklı sanırım. Parça bulunabilirliği olarak bosch daha yaygın. Nilfiski yurtdışından getirttirmek gerekebiliyor . Karcher indirimi bitti demişlerdi ondan karcherı söylemedim nilfisk önermiştim abi

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
O zaman aradaki farkı verip bosch almak daha mantıklı sanırım. Parça bulunabilirliği olarak bosch daha yaygın. Nilfiski yurtdışından getirttirmek gerekebiliyor . Karcher indirimi bitti demişlerdi ondan karcherı söylemedim nilfisk önermiştim abi
Adamlarda ne stok varsa sat sat bitiremediler K5 i diyecektim hem fiyat artirmislar hemde Son 1 Adet :)

Bu şartlar da Bosch Aquatak mantikli.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Adamlarda ne stok varsa sat sat bitiremediler K5 i diyecektim hem fiyat artirmislar hemde Son 1 Adet :)

Bu şartlar da Bosch Aquatak mantikli.
Dedigin gibi sağlam stok yapmışlar abi. Fiyatıda bi indirip bi çıkartıyorlar kendileri karar veremedi sanırım fiyata. Yakalayabilen varsa hayırlısı olsun güzel paraya verdiler

sercanbeykoz88

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Arkadaşlar merhaba. Benzinliklerle artık ugraşmak istemediğim için kendime karcher k5 gibi bir basınçlı yıkama makinesi almayı düşünüyorum. Makinalarla alakalı hiçbir bilgim yok. Nasıl kurulur, ne nereye takılır onu dahi bilmiyorum. Kendime özel kapalı garajım var. Garajın önünde yıkamamı yapar içeride kurular ve detay işlemlerime devam ederim diye düşünüyorum. Garaja hem günlük işlerde kullanma hemde aracımı yıkama amaçlı su tesisatı yaptıracağım. Musluğu nasıl tercih etmeliyim. Arada bir hem bahçe hortumu bağlarım, jant ve davlumbaz, paspas temizliği yapar, kimi zamanda makinayı bağlayıp yıkama yaparım diye düşündüğümden sök tak için nasıl bir musluk tercih etmem gerekir. Yada bir lavabo için birde garaj çıkışına makina bağlamak için iki musluk mu yaptırayım. Tavsiyelerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim.
Hocam mutlaka lavabo yaptır lavaboya yakın bir musluk taktır lavabo ile anlık temizliğini vs halledersin pişman olmazsın emin ol hatta lavabonun üstüne dolap altına da bölme falan yaptır. Arabayı yıkayacağın musluk mutlaka bahçe musluk olsun resimdeki gibi. Diğerini de bence aynısından da yapabilirsin yada normal musluk ta olur. Ama lavaboyu mutlka yaptır. İnanılmaz kolaylık sağlar.

kmlyn

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ayvacık Çanakkale
Dedigin gibi sağlam stok yapmışlar abi. Fiyatıda bi indirip bi çıkartıyorlar kendileri karar veremedi sanırım fiyata. Yakalayabilen varsa hayırlısı olsun güzel paraya verdiler
Ben fırsatı yakaladım. Wd5 süpürgeyi de 5500 e aldım. Ama maalesef dükkan bulamadım hala:aglax::aglax:

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Suanlik butceme uygun geldi hocam ondan, ama sizin onereceginiz bir marka varsa f/p bakabilirim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
600 mli 270 tl sanırsam. Kaliteli 1 litre demirtozu 400-500 tlden satılıyor zaten. Kesinlikle K2 roton öneririm demiztozunda bu paraya daha iyisini görmedim. Adbl markası geldi bende aldım ama Adbl in demirtozunu hiç denememiştim ilk defa deneyeceğim o yüzden yorum yapmıyorum.

ilhan.erkan99

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Adana
Hocam merhaba. Elimde gyeon mikrofiber jant fırçası var ama davlumbazlarda kullanmaya kıyamam sanırım. Şu aşağıya resmini eklediğim tip jant fırçalarının uzun versiyonundan edinirsem gayet iyi olacak galiba. ☺️ birde pianoblack jantlar için resmini eklediğim mavi saplı fırça gurubundaki (ortadaki) genellikle iç pianoblack detaylarda kullanılan ultra yumuşak fırça uygun mudur? Yada suyu görünce kendini salar deforme mi olur?

mavi setin 5li olanı var ben 2-3 aydır kullanıyorum çok memnunum

yagizzeness

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar selamlar nasip olursa sıfır bir araç alacağım şubatta ppf kaplama yapmayı düşünüyorum istanbulda en kaliteli neresi yapar bilginiz var mıdır ? yardımcı olabilirseniz sevinirim

brkcskn

Çaylak Detaycı
Üye
Merhaba, yaklaşık 1,5 yıldır aracın içini flowey İ2 ile temizliyorum. Plastik aksamda kullanıyorum. Torpidoyu temizlerken de kullanıyorum. Beze sıkıp kullanıyorum. Köpürmesi olmayan bir ürün. 1:10 oranında kullanıyorum. Ürün konsantredir. Son bir aydır adbl qd interior kullanıyorum. Hem temizlik hem koruma yapan bir ürün. Fırça ile kullanılır ve köpuren bir ürün. Her ikisi de iyidir.
hem temizlik hem koruma ürünü mü bu ADBL?
Ayrıca kokusu var mı?

Evrim Doganlar

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Selamlar,

Bissel spotclean ile birlikte k2 lotar kullanıyordum. Yenisini almak için cila kutusunda stok göremedim. Halı-koltuk yıkama makinesinde kullanmak üzere alternatif ürün tavsiyesi verebilecek var mıdır? Makine ile kullanmış olup yorum yapabilecekler olursa sevinirim.

Son düzenleme:

Yusen648

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Herkese iyi akşamlar bir sorum olacaktı ben aracın jantına balata spreyi sıktım jantlar kurşun gri balata spreyi sıkınca onun lekeleri kaldı beyaz beyaz şeklinde bir türlü çıkaramadım yıkamacılara gittim onlarda çıkaramadı sizin bir öneriniz var mı bu durumu yaşayanlar yazarsanız sevinirim çok teşekkürler

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Herkese iyi akşamlar bir sorum olacaktı ben aracın jantına balata spreyi sıktım jantlar kurşun gri balata spreyi sıkınca onun lekeleri kaldı beyaz beyaz şeklinde bir türlü çıkaramadım yıkamacılara gittim onlarda çıkaramadı sizin bir öneriniz var mı bu durumu yaşayanlar yazarsanız sevinirim çok teşekkürler
İyi akşamlar. sorunuzun cevabını bilmiyorum ama neden balata spreyi sıktınız ki belli bi sebebi varmı

muratcanylz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir

Abiler herkese merhaba günaydın yaz ayında k2 boranın üzerinde kurumasından sonra böyle nikelaj kısımda lekeler kaldı fitilde de var aynısı bunları nasıl çıkarabilirim yine k2nin aluchrome pastasını denedim ama çıkarmadı