Hızlı Soru - Cevap

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
Öne çıkan konu #25,001

Abiler herkese merhaba günaydın yaz ayında k2 boranın üzerinde kurumasından sonra böyle nikelaj kısımda lekeler kaldı fitilde de var aynısı bunları nasıl çıkarabilirim yine k2nin aluchrome pastasını denedim ama çıkarmadı

geçmiş olsun şampuan ile bu bölgeyi köpükleyip biraz ovalayarak sonrasında yıkayıp şansınızı deneyebilirsiniz olmazsa kireç su lekesi çıkarıcı bir ürün işinizi görür.

Sytex

Acemi Detaycı
Üye
İl
Manisa

Göğüs ve plastik yerlerde kullanmak için böyle bir fırça mı iyi olur yoksa scrub ped mi? Geçen 3 harfi marketlerin bezleri ile iç temizlik yaptım ama sanki çizecek hissiyati verdi. Fırça, scrub veya iç temizlik için onereceginiz bez arasındayım. Cartainerin 3 lu detay fırçası mevcut ama çapları küçük geliyor bana. O da çok ugrastiriyor. Araç dışı içinde çapı büyük fırça arasındayım.

Bunu düşündüm. 5 cm ve 4 cm çapa sahip ilk ikisi. Gerisini pek kullanmam sanırım.

muratcanylz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
geçmiş olsun şampuan ile bu bölgeyi köpükleyip biraz ovalayarak sonrasında yıkayıp şansınızı deneyebilirsiniz olmazsa kireç su lekesi çıkarıcı bir ürün işinizi görür.
Şampuanla da denedim ama çıkmadı.Ee custom markasını denemek için almıştım su kireç lekesi çıkarıcı ürünü ama o da pek etki etmedi

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
Şampuanla da denedim ama çıkmadı.Ee custom markasını denemek için almıştım su kireç lekesi çıkarıcı ürünü ama o da pek etki etmedi
igl delete bu noktada çok başarılı olduğu söyleniyor biraz diğer markalara göre pahalı olabilir ama elinizin altında bulunmuş olur. bu arada bölge krom veya krom kaplama olduğu için ilk önce kullandığınız ürünleri küçük bir bölgesinde deneyin.

muratcanylz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
igl delete bu noktada çok başarılı olduğu söyleniyor biraz diğer markalara göre pahalı olabilir ama elinizin altında bulunmuş olur. bu arada bölge krom veya krom kaplama olduğu için ilk önce kullandığınız ürünleri küçük bir bölgesinde deneyin.
bi onu da deneyeyim hocam teşekkür ederim
Carpro spotless tavsiye ederim
abi igl delete bi tık daha ucuz kaçıyo sanırım onu denicem eğer o da olmazsa spotless denerim teşekkür ederim

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
igl delete kromda kullanılmaz sadece boyalı parçalarda kullanılır camlarda bile risklidir

Waxlover

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Kireç temizleyiciler krom parcalarda kullanılmaz bende 2-3 ürün var oyleler oraya belki makine ile pasta yapılırsa duzelebilir yoksa o şekilde kabul etmek gerekebilir

mertagn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Megane 4 aracımın direksiyon temizliği için valetpro apc kullanmam mı daha sağlıklı olur yoksa sonax extreme matt mı? apc'yi ne kadar sulandırmam gerekli ayrıca.

burakkcbyk

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Mardin
Merhaba arkadaşlar. Arkadaşım k6 aldı ve foam lance sordu. Karcher markasının kendi foam lance ını alma dedim. Öneri istedi.

Kendim K6 ile sams detailing foam lance kullanıyorum memnunum. Lakin bulunamıyor.

Bana Türkiye pazarından bulabileceğim güzel foam lance önerir misiniz? SGCB, Autofinesse, autobrite var ama hangisi bendeki sams detailing performansını veya daha üstünü verir bilmiyorum.

hilti57

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Vonixx v Floc ürününü hem kova hem foam lance de kullanabilir miyim
Ön yıkama için autobrite megifoam aldım ama hem kova hem foam lancede kullanabileceğim f/p şampuan arıyorum

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
ADBL vampire light'ı araç yüzeyi için önerir misiniz acaba ve indirimimiz var mı :D
Kullanabilirsiniz ilerleyen gunlerde.kampanya yapacak firma gecenki.kampanyadan pek bisey anlamadik forumca :) Kargo ve Para Havale sorunlari yuzunden.

Herkezde malesef nakit bulunmuyor bircok.kisi kredi.kartiyla almak istiyordu.