Hızlı Soru - Cevap

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Öne çıkan konu #2,661
3D Ultra Protectant 500ml bölünmüş olarak almıştım. Motor koruma için ne kadar su, ne kadar ürün karışımı kullanmak iyidir?

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Fusso alanlar bütün, orjinal kutu şeklinde aldı di mi? Epey bi gider sanırım di mi? :)
Fussoyu bolunmus yerine tam kutu seklinde almanizi oneririm. Baska gozlemleyen oldu bilmiyorum ama acildiktan sonra eger iyi muhafaza edilmez uzun sure havayla temasa gecerse ust katmandaki bazi solventlerin ucup yuzde yuz performans verememesi gibi bir sorun yasamistim. Onumuz yaz oldugundan ben kiwami almanizi oneririm. Parlaklik olarak fussodan iyi ve dayanimi da bir fusso olmasa da tatminkardir. Kullanim olarak sizin elinizin ayarina bagli fakat olmasi gerektigi gibi ince bir katman olarak uygulanirsa uzunca bir sure sizi idare eder.

Sent from my iPhone using Tapatalk

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Fussoyu bolunmus yerine tam kutu seklinde almanizi oneririm. Baska gozlemleyen oldu bilmiyorum ama acildiktan sonra eger iyi muhafaza edilmez uzun sure havayla temasa gecerse ust katmandaki bazi solventlerin ucup yuzde yuz performans verememesi gibi bir sorun yasamistim. Onumuz yaz oldugundan ben kiwami almanizi oneririm. Parlaklik olarak fussodan iyi ve dayanimi da bir fusso olmasa da tatminkardir. Kullanim olarak sizin elinizin ayarina bagli fakat olmasi gerektigi gibi ince bir katman olarak uygulanirsa uzunca bir sure sizi idare eder.

Detail serüvenine yeni atıldığımda bölünmüş olarak fusso almıştım. Bi kaç ay önce bitti bendeki. Bu sefer bütün almayı düşünüyorum. Öğrenci olduğumdan memleketten , araçtan ayrı oluyorum dönem içi. O nedenle uzun süreli koruma önceliğim oluyor. Dayanımı fussoya göre aşırı farklı değilse kiwami düşünebilirim. Çok sağolun

brkgok

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Ankara
Detail serüvenine yeni atıldığımda bölünmüş olarak fusso almıştım. Bi kaç ay önce bitti bendeki. Bu sefer bütün almayı düşünüyorum. Öğrenci olduğumdan memleketten , araçtan ayrı oluyorum dönem içi. O nedenle uzun süreli koruma önceliğim oluyor. Dayanımı fussoya göre aşırı farklı değilse kiwami düşünebilirim. Çok sağolun

Dayanım senin için öncelikli ise fussodan devam etmeni öneririm

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Uzun süreli koruma olsun ve seramik koruma gibi zahmetli uygulanmasın derseniz fusso 1 numaradır

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Arabamın camı ile konsol arasına şu lanet etiket kaçtı bir türlü çıkartamadım elle, ince çubuk aparatla vs denedim, nasıl çıkartırız bilen fikri olan var mı?

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Arabamın camı ile konsol arasına şu lanet etiket kaçtı bir türlü çıkartamadım elle, ince çubuk aparatla vs denedim, nasıl çıkartırız bilen fikri olan var mı?

Basincli hava tutabilirsiniz. Post-it’in yapiskan kismi ile almayi deneyebilirsiniz ya da ince bir cubuk gibi birseyin ucuna hafif yapiskan bir malzemeyle almayi deneyebilirsiniz. Simdilik aklima gelenler bunlar

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator

A4 kağıdını ikiye katlayıp düşen kağıdı arasına alıp çıkarabilirsiniz

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Basincli hava tutabilirsiniz. Post-it’in yapiskan kismi ile almayi deneyebilirsiniz ya da ince bir cubuk gibi birseyin ucuna hafif yapiskan bir malzemeyle almayi deneyebilirsiniz. Simdilik aklima gelenler bunlar

Çok sıkıntılı bir şey:) bir deneyeyim o yöntemleri basınçlı hava deneyeyiö ufak bir toz üfleyici var çinden aldığım onu deneyeyim

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
@Polonur pul cımbızları oluyor. Öyle bir şey bulmalısınız.
Tamamdır elimde ona benzer bir takım var el cımbızları uzun. Onu da denerim iyi fikir

A4 kağıdını ikiye katlayıp düşen kağıdı arasına alıp çıkarabilirsiniz
Teşekkürler umarım bu yöntemlerden biri ile çıkar bakalım.

Aman abi naptın ya torpidoya yapışır kalırsa al başa bela:)