Abilerim, kardeşlerim, selamlar Sizlerden PPF konusunda bilgi almak istiyorum. Bilenler yardımcı olabilirse çok sevinirim. Aracım garantili olduğu için fazla söktürmek istemiyorum. Ancak bazı yerler, belirli parçaların sökülmesi gerektiğini söyledi. Bu nedenle, eğer sökülecekse servisin sökmesi gerektiğini düşündüm. Renault'un merkezi, İstinye’de Williams markasının çalışanına yönlendirdi. Onlar da parçaların sökülmesi gerektiğini, Renault'un trim bölümü tarafından yapıldığını ve bunun hiçbir sorun yaratmayacağını belirttiler. Tahminimce bu, satış prosedürünün bir parçasıydı. Sonuç olarak, Williams marka 180 mikron PPF (3 yıl garantili) ve cam filmi için 80 bin TL fiyat verdiler. Alternatif fiyat almak için araştırmalara devam ettim. Daha önce önerilen Master Garage'dan bilgi aldım. Şu teklifleri aldım: Moben marka 185 mikron, 5 yıl garantili: 64 bin TL, DK Chemie 185 mikron, 5 yıl garantili: 60 bin TL, Oracal marka 200 mikron, 5 yıl garantili: 70 bin TL, Cam filmi eklenirse toplam 78 bin TL. Başka bir yerde, Kia bayisine bakmaya gittim. Bayinin anlaşmalı olduğu bir yer vardı, arkada çalışıyordu. Gidip kendileriyle tanıştım ve şu teklifleri aldım: Shutz marka 10 yıl garantili, 195 mikron + Oracal cam filmi: 50 bin TL, ancak güvenilir olup olmadıklarından emin olamadım. Ayrıca, arkadaşımın babası Opel için çalışıyor ve bu işle ilgileniyor. Onunla konuştuğumda bana şu teklifi verdi: Solarmax 180 mikron, 3 yıl garantili + Cam filmi: 64 bin TL. Şu an ne yapacağımı bilemiyorum, karar vermekte zorlanıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim