Hızlı Soru - Cevap

Ignorius

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #26,801
Arkadaşlar ön camın üstündeki döşeme bu hale geldi. Bunu ne ile yapıştırmak lazım?

Hocam geçmiş olsun. Araç Polo mu?

Aynısı bizde de oldu. Araç Polo 2013, Döşemeci bu modellerde kronik dedi. Ankara'da komple tavan kumaş değişimi için 7000 tl fiyat verdiler. Fikir olması açısından paylaşayım dedim.

Ony

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Forumları okurken bu yıkama konusuyla alakalı bazı arkadaşların köpüğünü bildiğim benzinci kostiği olmayan benzinci gibi tabirlere rast geldim bu kostik olayının zararı nedir ayrıca sorduğumuzda benzincinin bilgisine tada verdiği cevaba ne denli itibar edebiliriz

Cycl3s

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Forumları okurken bu yıkama konusuyla alakalı bazı arkadaşların köpüğünü bildiğim benzinci kostiği olmayan benzinci gibi tabirlere rast geldim bu kostik olayının zararı nedir ayrıca sorduğumuzda benzincinin bilgisine tada verdiği cevaba ne denli itibar edebiliriz
Kostik alkali ve ağır kir çözücü maddedir. PH oranı çok yüksektir. Bu maddeyle vernik temas ettiğinde verniği düzenli kullanımda matlaştırabilir, boyanın üzerindeki vernik bu tarz kimyasallarla düzenli kullanımda başa çıkamaz. verniğe zarar verdikçe matlaştırır ve pürüzlü hale getirir. Çok daha uzun vadede daha kötü sonuçları da olabilir kısacası verniğin ömrünü kısaltırsınız düzenli benzinlik kostiğiyle yıkarsanız

berkesennturk

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Bursa
oto yıkama veya benzinliktekilerin verdiği bilgilere itibar etmeyin bir çoğu kullanıyor bilselerde söylemezler.

Eaglemre

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam aşağıdaki turnusol kağıdından edinin , önce kendiniz bir ölçün, baktınız çok asidik geldi, yıkamacıya sorarsınız köpük ph nötr mü diye. Eee tabi abicim bizde yanlış olmaz derse, bak ölçerim asidik çıkarsa köpüğü değil ama suyu bundan sonra beleş kullanırım diye iddaya girin :kahkahaa:
https://www.hepsiburada.com/merck-ph-indikatoru-ph-olcer-ph-kagidi-ph-metre-pm-HBC00005D87MV