Hızlı Soru - Cevap

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
İyi pazarlar arkadaşlar;

ppf kaplı aracım için cila olarak ne tavsiye edersiniz
Ppf bakım ürünü kullanın. Haricî ürünler genelde birçoğu verniğe tutunurlar ve ppf varken verniğe ulaşamayacağınızdan gereksiz olur. Liquid elementsin ppf bakım ürünü var marka güzeldir fiyatıda uygun. Sefa abide vardı sanırım uyguna verir o ona sorun isterseniz

Cej831

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Abi seramik varsa katı waxla falan uğraşmana hiç gerek yok. Sio2 bazlı quick detailer al 2-3 ayda bir geç yeterlidir. Fireball pirouette i tavsiye ederim %5 seramik oranı var uygularken kokusu bile seramiğe yakın bi koku. Güzel ürün pirouettei tavsiye ederim
Eyvallah kral çok teşekkür ederim, bu ürüne de bakacağım. Ay sonu mutlaka temin etmiş olurum.

Cej831

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Kardesim sinirlenmek degil sadece biraz sert yazmisim sanirim kusura bakma. Seramik yapiyoruzki wax ihtiyaci olmasin ve oncesinde yapilan polisaj korunsun. @Sefa46 hocam yapilmasi gerekenleri zaten ozetlemis. Aman aracina bastira bastira yikama yazik edersin.

Yok abi ne kusuru, çorbayı çatalla içene sinirlenir gibi oldu seninki haklısın :D Bende aynı durumda çıldırırdım. Tüm ürünlere baktım inceledim abi, ay sonu temin edip devam edeceğim. Çok teşekkür ederim hepinize

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Merhaba;

PPF kaplı aracımda otoban hızları sonrası tampon kısmında sinek / böcek kan lekeleri zor çıkıyor, hatta çıkmayan kan lekesi bile var. PPF alanda temizlik için ne önerirsiniz?
Araç gölgede kaporta soğukken şampuanlı su karışımı hazırlayıp sıkabilirsiniz. Bazende K2 nin böcek temizleyici ürününü kullanıyorum.

Bende ön kısım PPF olduğu için kafam biraz daha rahat oluyor. PPF olduğu için böcek lekelerini temizlerken çizildi derdi olmuyor.

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arac icinde tum yuzeylerde (koltuk, direksiyon, konsol, tavan vs) nanolex interior cleaner i severek, begenerek kullaniyorum fakat elimdeki urun bitmek uzere. TR de de artik malesef satisi yok o yuzden temin edemiorm. Bana nanolex interior cleaner ozelliklerinde pisman olmayacagim bir alternatif onerir misiniz? koch chemie multi interior cleaner yerini tutar mi ? Kullananlar yorumlayabilir mi?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arac icinde tum yuzeylerde (koltuk, direksiyon, konsol, tavan vs) nanolex interior cleaner i severek, begenerek kullaniyorum fakat elimdeki urun bitmek uzere. TR de de artik malesef satisi yok o yuzden temin edemiorm. Bana nanolex interior cleaner ozelliklerinde pisman olmayacagim bir alternatif onerir misiniz? koch chemie multi interior cleaner yerini tutar mi ? Kullananlar yorumlayabilir mi?
Adbl nin İnterior QD limited i cok iyiydi ama stokta kalmadi:( Alternatif olarak yine ADBL.interior a bir sans ver pisman etmez

Markanin tum.urunleri enteresan.bir kokuya sahip hepside cok guzel.kokuyor

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Adbl nin İnterior QD limited i cok iyiydi ama stokta kalmadi:( Alternatif olarak yine ADBL.interior a bir sans ver pisman etmez

Baskan sag olasin, senden bir litre adbl interior qd limited almistim ama o sadece plastik, vinil yuzeylerde kullaniliyor sanrm. Kumas, alcNtra, deri yuzeylerde kullanilmiyor diye biliyorum. Yanlisim varsa duzelt lutfen

ecy

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Turkey

muratcanylz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Wax ve allinone tarzı ürünleri kullanmak için şarjlı polisaj makinesi almak istiyorum kullanıp memnun kaldığınız ürün var mıdır

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Evet kumasta kullanilmaz kral.
Eyvallah baskan ,
Arabada cocuk olunca bazen koltukta, tavanda ani bir durumdan dolayi leke oluyor, nanolex interior clenar elimin altinda olunca hemen sıkıp siliveriyordum. Şimdi yine onun gibi guvenli ve tum ic yuzeylerde kullanilabilecek bir urun arayisindayim. Meguiars interior da vinil, plastik yuzeylerde kullaniliyormus

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

Adbl interior qd unlimited bayılıyordum ben de. Galonluk falan gelir inşallah. Kokusu da finali de hoşuma gidiyor

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
araçta direksiyon hariç her yerde kullandığım Autoglym interior Shampoo tavsiye ederim.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Jant ve lastiklerde kullandigim nozul ekledigim bahce pompasi ikidir rezil ediyor yikarken,sanirim kopuk fazla geldigi icin atim yapmiyor. Jant ve lastiklerde kullanmak icin hangi pompayi onerirsiniz?

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ony

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Jant ve lastiklerde kullandigim nozul ekledigim bahce pompasi ikidir rezil ediyor yikarken,sanirim kopuk fazla geldigi icin atim yapmiyor. Jant ve lastiklerde kullanmak icin hangi pompayi onerirsiniz?

Jant, lastik, ön yıkama şu bu Allah ne verdiyse polham kullanıyorum çokta memnunum :)

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın

Bende polham ve deturner ön yıkama şampuanı ile jant, lastik ve davlumbazlari yıkıyorum. Polham da başka bir ürün denemedim.

Ony

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bu urune indirimde cok denk geldim ama sarjli vs diye guvenemiyorum uzun soluklu olur mu olmaz mi diye :)

@Ony @Erkan KOCAKAYA

Hocam şarj bölümünü sudan koruyup kullanırken haznesini elle destekledikten sonra sorun olacağını düşünmüyorum uzun kullanım sonrası tekrar değerlendirmek gerekir ama kullanım kolaylığı çok iyi ve fiyat olarakta elle basınç üretilen pompalardan ucuz