İki sene öncesine kadar ben oradan alıyordum, mann filtreye mail atmıştım, online satış sitesi aynı mi diye , o zaman filtremarketim diye yanıtlamışlardi.
İki sene öncesine kadar ben oradan alıyordum, mann filtreye mail atmıştım, online satış sitesi aynı mi diye , o zaman filtremarketim diye yanıtlamışlardi.
tesekkur ederim.
Yarin servise bir soraym bakalm disardan yag ve filtre getirsem kullanirlar mi? Ona gore alacagim. Kabul etmezlerse kabin filtresini degistirmeyin dicem. Ben sonra degistiririm artik
Merhaba aracımda su lekesi gibi güneş yanıgı tarzı bozarmalar vardı Hellfire Seramik Wax kullandım tamamen geçirdi yagmur yağınca birazcık belli olmaya başladı, Daha uzun ömürlü olabilecek ürün tavsiyeniz varmı ?
Katılıyorum. ADBL Speed qd hem quick detailer , hem toz çekmiyor, hemde ilk yıkamasını yaptım boncuklaması ve dayanımı şaşırttı beni bir quick detailer a göre . Parlaklığıda hoşuma gitti. Ayrıca mango kokulu güzel bir ürün ben beğendim fiyatıda başarılı.
Geçen yıl haziranda sıfır aldım aracı ekim ayı gibi başladı problemler sıcak soğuk fark etmiyor hep bu şekildeydi ama özellikle 2-3 aydır perde sesi artınca garantide bitmeden vereyim dedim. İkame araçta bekliyordum bir süredir. 2-3 günlük işlemler bazen parça tedariği sıkıntısı veya başka problemlerden dolayı süreç uzayabiliyor. Bu sebepten dolayı ikame aldım. İstedikleri zaman yapsınlar artık problem değil.
Sunroof komple sökülecek ve perdenin mekanizmasına o şekilde erişilebiliyormuş sökülünce %90 mekanizma değişecekmiş yada ufak ihtimal temizlik, yağlama vs yapılacakmış. 2-3 gün sürer dediler yarın 3. Gün beklemedeyim.
Kapı kollarında araç hareket halinde iken trim sesi yok sadece tutup bastırınca kapıyı açma esnasında geliyor izalasyon yapılacak.
Geçen yıl haziranda sıfır aldım aracı ekim ayı gibi başladı problemler sıcak soğuk fark etmiyor hep bu şekildeydi ama özellikle 2-3 aydır perde sesi artınca garantide bitmeden vereyim dedim. İkame araçta bekliyordum bir süredir. 2-3 günlük işlemler bazen parça tedariği sıkıntısı veya başka problemlerden dolayı süreç uzayabiliyor. Bu sebepten dolayı ikame aldım. İstedikleri zaman yapsınlar artık problem değil.
Sunroof komple sökülecek ve perdenin mekanizmasına o şekilde erişilebiliyormuş sökülünce %90 mekanizma değişecekmiş yada ufak ihtimal temizlik, yağlama vs yapılacakmış. 2-3 gün sürer dediler yarın 3. Gün beklemedeyim.
Kapı kollarında araç hareket halinde iken trim sesi yok sadece tutup bastırınca kapıyı açma esnasında geliyor izalasyon yapılacak.
Hankook Ventus Prime 4 veya Goodyear Eagle Sport 2 hangisini tercih etmeli daha önce deneyen kullanan varsa fikirlilerini paylaşırsa sevinirim iki lastiğinde değerleri aynı aralarında fiyat dahil pek bir fark yok. özellikle istediğim şeyde 1 sene sonra tabanda dişlerde kılcal çatlamalar görmek istemiyorum.
Hankook Ventus Prime 4 veya Goodyear Eagle Sport 2 hangisini tercih etmeli daha önce deneyen kullanan varsa fikirlilerini paylaşırsa sevinirim iki lastiğinde değerleri aynı aralarında fiyat dahil pek bir fark yok. özellikle istediğim şeyde 1 sene sonra tabanda dişlerde kılcal çatlamalar görmek istemiyorum.
Aynı fikirdeyim @berkesennturk eagle sport yerine ventus prime tercih edilir. Daha önce astrasına alan bir arkadaşım yağmur performansı kötü demişti ekstra bir ekleme ben yapayım goodyearın bana göre en iyi lastiği asymetric serisidir. Ancak senin arabaya uygun olan effientgrip modeli asymetric biraz daha performans odaklı bir lastik.
Herkese merhabalar hayırlı günler 3 yıla yakın süredir resimdeki michelin oto yıkama eldivenini kullanıyorum kullandıktan sonra da valet pro microfibre reviverle yıkıyorum sonrasında da durulama moduna da bi daha yıkama yaptırıp duruluyorum . fakat sabah başıma talihsiz birşey geldi gece atmıştım yıkamasını yaptırmıştım sabah kalktığımda annem fark etmeyip siyahları atmış siyahlarla birlikte yıkandı bingo toz deterjan ile sizce eldiven çöp mü oldu hafif siyahlaşma var . yenisini almak gerekir mi ? yenisinin alternatifi nedir iyisi nedir ?
Aynı fikirdeyim @berkesennturk eagle sport yerine ventus prime tercih edilir. Daha önce astrasına alan bir arkadaşım yağmur performansı kötü demişti ekstra bir ekleme ben yapayım goodyearın bana göre en iyi lastiği asymetric serisidir. Ancak senin arabaya uygun olan effientgrip modeli asymetric biraz daha performans odaklı bir lastik.
:Eger Aracinizda boya koruyucu ürün kullaniyorsaniz Ph nötr Ön yikama şampuani ve Kova şampuani kullanmalisiniz.Biz Yogun Agresif yüksek Alkali ürünler önermiyoruz.
:Bu sekilde sampuan aramak yerine Boyayi koruyan Güzel bir Spray Cila wax alip maksimum parlakliga ulaşip uzun süre boyayi korumak daha mantiklidir.
:APC yi dış plaktiklerde neden kullaniyorsunuz?Plastik Aksamlar icin çok fazla.çesit ürünler mevcut.
Aracininizi marka model belirtin müsait oldukça sorularinizi ben cevaplayamasamda arkadaşlar cevaplayabilir,yorumlayabilir.
NOT:APC çılginligini birakin dostlar kime sorsam ozellikle ilk defa malzeme alacak kisiye soruyorum nelerin var 10 kisiden 8 inde Koch GS var ve genelide Deri Koltuklu araba sifir ve bu ürünün sizde ne işi var?Bireysel Kullanicisiniz daha hafif interior alip kullanin foruma ilk gelen arkadaşlar gelin buradan sorularinizi sorun forumda yüzlerce tecrübeli arkadaşlarimiz var yardim alin sormaktan hiç cekinmeyin.