Hızlı Soru - Cevap

Sytex

Acemi Detaycı
Üye
İl
Manisa
Öne çıkan konu #27,881
Arkadaslar selam, araç değiştirme arifesindeyim ama ne alacağıma karar veremiyorum. 1.5 a kadar bütçe var. Hatchback ya da suv düşünüyoruz hanimda surecegi için. Aklimda vw taigo ile seat leon var 2. El olarak. Tabi bunlar 1.0 motor. Sizin onereceginiz başka modeller var mi sorunsuz? 2 sene binilip yine değiştirilecek

GhostSoldier

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaslar selam, araç değiştirme arifesindeyim ama ne alacağıma karar veremiyorum. 1.5 a kadar bütçe var. Hatchback ya da suv düşünüyoruz hanimda surecegi için. Aklimda vw taigo ile seat leon var 2. El olarak. Tabi bunlar 1.0 motor. Sizin onereceginiz başka modeller var mi sorunsuz? 2 sene binilip yine değiştirilecek
Tcross life acc opsiyonlu VW Antalya bayisi 1582, İstanbul Maslak Doğuş opak renklere 1550 fiyat vermiş farklı bir forumdaki arkadaşlara. 0 araç düşünüyorsanız bakabilirsiniz. 1570e de HB değil ama Megane touch otomatik teklifi alan arkadaşlar oldu.

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Merhaba,

Leon veya Taigo düşüneceğinize Ateca bakmanız daha iyi olabilir hem leondan hem taigodan daha geniş araç 1.5 tsi 150 hp motoru ilede sollamalarda sıkıntı yaratmaz.

Sytex

Acemi Detaycı
Üye
İl
Manisa
Tcross life acc opsiyonlu VW Antalya bayisi 1582, İstanbul Maslak Doğuş opak renklere 1550 fiyat vermiş farklı bir forumdaki arkadaşlara. 0 araç düşünüyorsanız bakabilirsiniz. 1570e de HB değil ama Megane touch otomatik teklifi alan arkadaşlar oldu.
Hocam ne zaman almış bu teklifleri acaba?

GhostSoldier

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam ne zaman almış bu teklifleri acaba?
Dün hocam. 14 saat önce paylaşılmış.

"tcross life otomatik travel asist opsiyonlu 1582 tl bırakıyor düşünen varsa arayabilir antalya bayisi".

"Berrak mavi ve siyah renk İstanbul maslak doğuş oto 1551 e veriyor geçen aydan kalma araçlar olduğu için bu fiyat dedi. İzmir Avek beyaz renk life paket tcross 1588e anlaştık yarın parayı göndercem hediye olarak boya koruma yapacaklar."

Araba değiştirecek arkadaşlar muhakkak bayilere fiyat sorsun. Sıfırı 1890 artı bireysele kredi imkanı olan Qashqai 1.3 Design Packe ikinci elde 1950 istiyorlar.

Sytex

Acemi Detaycı
Üye
İl
Manisa
Merhaba,

Leon veya Taigo düşüneceğinize Ateca bakmanız daha iyi olabilir hem leondan hem taigodan daha geniş araç 1.5 tsi 150 hp motoru ilede sollamalarda sıkıntı yaratmaz.
Hocam o söylediğim fiyatlara malesef ateca yok. Kazali 4 parca boyali falan anca, ya da yuksek km liler var. Gönül ister sedan arac ama hanim yüzünden el mahkum kısa araçlara :terlisırıtan:

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Hocam o söylediğim fiyatlara malesef ateca yok. Kazali 4 parca boyali falan anca, ya da yuksek km liler var. Gönül ister sedan arac ama hanim yüzünden el mahkum kısa araçlara :terlisırıtan:
Doğru Ateca km 100 bin civarı 2 parça civarı boyalı araçlar var. Peugeot 2008 üst donanım veya 3008 alt donanım araçlar bulabilirsiniz belki.

thouzen

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Merhabalar. Bütçenize uygun fiyatlara güzel araç bulursanız tavsiye ederim Ateca. Diz ve baş mesafesi olarak T-Roc, Taigo veya T-Cross gibi araçlara göre çok daha iyidir, motor olarak da tatmin edeceğini düşünüyorum. Yakıt olarak, SUV araç olduğu için bir yorum yapamam. (Şehir içi 8 - 8.5 lt 100KM)

ayc1616

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
aracına yeni seramik yaptırmış bir arkadaşım için bir kaç soru sormak istiyorum.
kendisi şuan
ön yıkamada k2 bela
temaslı olarak vonixx v-floc
hızlı cila olarak ise vonixx blend kullanıyor.
aynı ürünleri kullanmaya devam etmeli mi yoksa değişiklik yapılmalı mı?
veya seramiği beslemesi için kullanması gereken farklı bir ürün veya şampuan var mı?
yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
aracına yeni seramik yaptırmış bir arkadaşım için bir kaç soru sormak istiyorum.
kendisi şuan
ön yıkamada k2 bela
temaslı olarak vonixx v-floc
hızlı cila olarak ise vonixx blend kullanıyor.
aynı ürünleri kullanmaya devam etmeli mi yoksa değişiklik yapılmalı mı?
veya seramiği beslemesi için kullanması gereken farklı bir ürün veya şampuan var mı?
yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
kullandığı ürünler ile devam edilebilir. Herhangi bi negatif durum açmayacaktır. Fakat farklı ürünler tercih etmek- denemek isterse öncelikli olarak yaptırdığı seramiğe göre bakım ürünü tercih edilebilir

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Skoda kamiq onerebilirim, 2 senedir severek kullaniyoruz

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Yetkili 3M Bayisinde Ön cam için CS serisine 4 bin tl fiyat aldık malzeme nasıldır kullanan varmı parlama yapıyormu içeride 0.5 düşünüyorum aile aracı oldugu için polisle sıkıntı yaşamayalım diye sadece ısı kesmelik bişey istiyorum

aykutclyn

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
Yetkili 3M Bayisinde Ön cam için CS serisine 4 bin tl fiyat aldık malzeme nasıldır kullanan varmı parlama yapıyormu içeride 0.5 düşünüyorum aile aracı oldugu için polisle sıkıntı yaşamayalım diye sadece ısı kesmelik bişey istiyorum
bence lumar veya solargard'ın ön cam filmlerinden taktırın, bu aralar polisler ön cam filmine çok dikkat ediyor. Eğer ceza yazarlarsa trafikten men ediyorlar ve araçtaki bütün cam filmlerini sökmeniz gerekiyor.

kaanimo

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Samsun
Merhabalar. Bir sorum olacaktı sizlere. Evlerde kullandığımız klimaların suyu bildiğim kadarıyla saf su. Bu su ile yıkama sonrası araç durulanabilir mi? Evet ise, ayrıntılı yıkama yapamadığım zamanlar bu suyu kullandığımda bez ile kurulama yapmasam bir sakıncası olur mu? Bilgisi veya tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Araç tamamen ppf kaplı, bu suyun bir zararı olur mu?

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Uzun zamandır araç içi koku arayışım vardı. Areonların kalıcılığı az olması ve yoğun şeker kokusu rahatsız ediyordu. Mr Dıy'da şans eseri aldım, yaklaşık 1 haftadır aracımda asılı.
Koku hassasiyeti olanlar için birebir soft vanilya kokusu klima açtıkça ferahlatıyor. Forumda bazı arkadaşlarında koku arayışı olduğunu görmüştüm kesinlikle şans verebilirler.
Bir dahaki uğradığımda stok yapacağım.
Bu tarz kokularda en çok çekindiğim durum aynada sallanırken kapağının veya artık nasıl bi sistemi varsa açılıp tüm parfümün araç içine dökülmesi. Sırf bu yüzden areon kağıt alıyorum sürekli