Hızlı Soru - Cevap

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Öne çıkan konu #28,601
Ön camı temizlemek için soft99 cam temizleme pastası yada carpro camı kılcal çizer mi?
Şarjlı pompa almak istiyorum. Polham var boyut olarak biraz daha büyük hangi marka önerirsiniz. İnternette bir sürü uydurma isim var. Kullanıp memnun kaldığınız bir ürün var mı 2 lt olarak.

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ön camı temizlemek için soft99 cam temizleme pastası yada carpro camı kılcal çizer mi?
Şarjlı pompa almak istiyorum. Polham var boyut olarak biraz daha büyük hangi marka önerirsiniz. İnternette bir sürü uydurma isim var. Kullanıp memnun kaldığınız bir ürün var mı 2 lt olarak.
Polham aynı başlıkla 2L lik hazne çıkarmış, ona bakabilirsiniz.
https://www.hepsiburada.com/polham-...asi-cok-amacli-kopuk-pompasi-pm-HBC00008BLLKY

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

mertagn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
1 sene önce yaptığım nasiol glasshield uygulaması ön camımda atlama, bulanıklık problemleri yaratmıştı. Soft 99 compound pasta ile çözdüm sorun yaşayanlara öneririm dünya varmış :D

Bulutt

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Merhaba arkadaşlar. Bu hobiye yeni başladım. Aşağıya aldığım ürünleri ekliyorum. Rica etsem yorumlar mısınız. Smartbee sanırım yerli bir firma. Şimdiye kadar her şeyi oradan aldım. Acemi çaylak detaycıyım. Lastik parlatıcı alacağım. 2 tane kova ve belki 1 tane daha kurulama bezi ve yıkama eldiveni alırım. Karcher k3 almıştım. Birde suyu itmek için kablosuz fan alayım diyorum. Sizin var mı tavsiyeleriniz ? Bu markaya burada denk gelmedim ama youtubeda çok fazla görmüştüm

Son düzenleme:

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Bu hobiye yeni başladım. Aşağıya aldığım ürünleri ekliyorum. Rica etsem yorumlar mısınız. Smartbee sanırım yerli bir firma. Şimdiye kadar her şeyi oradan aldım. Acemi çaylak detaycıyım. Lastik parlatıcı alacağım. 2 tane kova ve belki 1 tane daha kurulama bezi ve yıkama eldiveni alırım. Karcher k3 almıştım. Birde suyu itmek için kablosuz fan alayım diyorum. Sizin var mı tavsiyeleriniz ? Bu markaya burada denk gelmedim ama youtubeda çok fazla görmüştüm

Forumda ürün satan arkadaşlar var, onlardan uygun fiyatlı temin edebilirisiniz diyecektim ama fiyatlar gayet uygun. Şampuan ve hızlı cila daha iyi markalara bakılabilir.

Bu arada güncel web site fiyatlarına baktım, Beast çift taraflı havlu 60x90 %10 indirimle 800TL civarında bir fiyata denk geliyor. Sizin sepet fiyatı 521TL. Bu nasıl mümkün oldu? :)

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
İsaretli parca farkli bir nozul mu yoksa direk icine takmak mi gerekiyor arkadaslar? Bear force FL

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
İsaretli parca farkli bir nozul mu yoksa direk icine takmak mi gerekiyor arkadaslar? Bear force FL

Nozul üzerinde numarası yazması gerekiyor.
1 tanesi 1.10 diğeri 1.25 olması lazım. 100-140 bar arası makinelerde 1.10 kullanılması iyi olur Nozul değeri düştükçe daha yoğun köpük atar. 150 bar üstü makinede 1.25 daha mantıklı olabilir.

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Nozul üzerinde numarası yazması gerekiyor.
1 tanesi 1.10 diğeri 1.25 olması lazım. 100-140 bar arası makinelerde 1.10 kullanılması iyi olur Nozul değeri düştükçe daha yoğun köpük atar. 150 bar üstü makinede 1.25 daha mantıklı olabilir.
Aynen bu disarda olan 1.25. ben de kopuk yogunlugu ile akalali diye biliyordum nozullarin uzerindeki rakamlari ama bar kismi bilgim disindaydi, tesekkurler

mertcamciii

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Mugla
Pasta olarak koachchemie H9 02 aldım silikon içermiyormuş öyle bişeymiş tam çizik gidermiyormuş menzerna önerdiler sizin tavsiyeniz nedir ? Km sayacı çevresi ve bazı ufak yerleri elimle keçeyle uygulama yapıcam

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Pasta olarak koachchemie H9 02 aldım silikon içermiyormuş öyle bişeymiş tam çizik gidermiyormuş menzerna önerdiler sizin tavsiyeniz nedir ? Km sayacı çevresi ve bazı ufak yerleri elimle keçeyle uygulama yapıcam
menzerna 1000 de ve h9 02 de silikon mevcut ama cok cok minimal oranda anlayamayacağınız kadar. h9 çizik gideriyor bu arada. Elinizle yapacaksaniz cizik almaniz zor bunuda belirtiyim. Meguiars Gibi Tek Adim Pasta Türü Şeyler İle Yapın Dolgu olmadan o cizikler elle alınmaz.

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Ben de gösterge çerçevesi ve araç içindeki pianoblackler için bu uygulamayı yapmak istiyorum ancak pek uygun pasta bulamadım. Yapıp güzel sonuç almış olan arkadaşlar bilgilendirse çok iyi olur ürün için

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Seramik kaplamalı araçta kış için ön yıkama şampuanı ne kullanmalıyım? K2 bela var ancak yetmiyor, magifoamdan da çekiniyorum açıkçası

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Seramik kaplamalı araçta kış için ön yıkama şampuanı ne kullanmalıyım? K2 bela var ancak yetmiyor, magifoamdan da çekiniyorum açıkçası
Hocam yaz kış ADBL.Yeti önerrim Magifoam kadar agresif degil.ama kir çözücülügü ph nötr şampuana göre güzel.

Hawkerx

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Arkadaşlar bu ürünü köpük tabancasıyla yıkanmış nemli arabaya püskürtüp sonrada silmek istiyorum. Sulandırıp denesem olurmu?

Birde bu amaçla bu elimdeki bitince hangi ürünü kullanabilirim?

ayc1616

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
arkadaşlar herkese iyi forumlar. aracımın ön camının iç kısmında kılcal çizikler bulunmakta sanırım eski sahibi ön cama film uygulamış daha sonrasında da sökmüş kalıntıları temizlerkende falçataya maruz kalmış gibi duruyor. bu çizikleri alabilecek veya minimuma indirebilecek bir ürün tavsiyeniz var mıdır?

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
arkadaşlar herkese iyi forumlar. aracımın ön camının iç kısmında kılcal çizikler bulunmakta sanırım eski sahibi ön cama film uygulamış daha sonrasında da sökmüş kalıntıları temizlerkende falçataya maruz kalmış gibi duruyor. bu çizikleri alabilecek veya minimuma indirebilecek bir ürün tavsiyeniz var mıdır?
içeriden cam polisajı harici alamazsınız. Bu uygulamanın da riskleri vardır. Aracınızın değerine göre mümkünse cam değişimini değerlendirin. Ek olarak tekrar bir filmcide film yapıştırmayı deneyin bir kısmında, belki sizi rahatsız eden görüntü minimuma iner. Bu durumda ön cama açık renk yada şeffaf bir film yaptırırsınız.