Hızlı Soru - Cevap

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Öne çıkan konu #3,381
En iyi yöntem Uygun sulandırma ile Valet pro carpet kullanıp fırça ile fırçalayıp ıslak kuru süpürge ile çekmektir. Eğer ıslak kuru süpürge yoksa fazla ürünü emici bir mikrofiber bez ile silebilirsiniz.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Fuel Economy

Amatör Detaycı
Üye
Bu ürün sizce alınası mı? Uzun yol sonrası böcekleri çıkartmak için düşündüm ama uygulama videosu vs bulamadım. Sizin önerdiğiniz zift böcek temizleyici var mı?

IMG_20190622_172655.jpg

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bu ürün sizce alınası mı? Uzun yol sonrası böcekleri çıkartmak için düşündüm ama uygulama videosu vs bulamadım. Sizin önerdiğiniz zift böcek temizleyici var mı?

Ekli dosyayı görüntüle 11993
Bende bunu aynı şekilde uzun yol sonrası için kullanıyorum memnunum. Sünger ile bastırmadan böcek kalıntılarına yedirip 2 3 dk bekleyince çok etkili oluyor.

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Bej renk deri koltukları deri temizleyicilerin dışında ne ile temizleyebilirim, elimde çinden sihirli sünger ve amway genel temizleyici var olur mu sizce?

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Bej renk deri koltukları deri temizleyicilerin dışında ne ile temizleyebilirim, elimde çinden sihirli sünger ve amway genel temizleyici var olur mu sizce?
Sihirli sünger tavsiye etmem aşındırır. Genel temizleyici de deriye uygun değildir ancak çok mecbur kalinirsa 1:10-1:15 oraninda sulandirip temizlik yaptiktan sonra arkadan nemli bez ile bir kaç kez kalinti birakmamak açısından silmek gerekir. Renk atmasına karşı önlem almak için bir kenarda deneyebilirsiniz. Tavsiyem tabiki deri temizleyici :)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

Ekli dosyayı görüntüle 11993
Ürün alınası . Sizin tabirinizle. Tam bir. F/P ürünüdür @İdris beyin dedigi gibi her bagajda olması lazım. Kuş pisliginde iyi çalışır zift için başka ürüne yönelin. Bi video şart olmuş gibi . İçerik üretelim hemen. İyi detaylar

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Herkes'e selam.

Geçenlerde kl pro orbital makine aldım ama tablası büyük. Netten lake country tabla aldım ama birebir aynı tip değil.

Bu tablayı bu makineye uydurabilir miyiz?

Fuel Economy

Amatör Detaycı
Üye
Bende bunu aynı şekilde uzun yol sonrası için kullanıyorum memnunum. Sünger ile bastırmadan böcek kalıntılarına yedirip 2 3 dk bekleyince çok etkili oluyor.
@Fuel Economy, urunu ben @ege
üstad inin tavsiyesiyle almistim zamaninda kus pisliklerini silmek temizlemek bagbinda dediginiz gibi uzun yol sonrasida isiniz fazlasiyla gorurur f/p urunu
Ürün alınası . Sizin tabirinizle. Tam bir. F/P ürünüdür @İdris beyin dedigi gibi her bagajda olması lazım. Kuş pisliginde iyi çalışır zift için başka ürüne yönelin. Bi video şart olmuş gibi . İçerik üretelim hemen. İyi detaylar
Cevaplarınız için teşekkür ederim bir tane alayım o zaman :)

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
@UrTR hayırlı olsun. Bire bir uyumlu bu var ben almadım ama kullananlar var. Fiyat biraz yüksek birde benim padler 150 mmye göre.
US $15.46 9% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı
Teşekkürler

Aliexpress ten alana kadar Amazon dan alırım. Kalitesinin faekını bilmem ama en azından çok daha hızlı gelir

Maxshine ShineMaster Dia: 125mm/5 inches DA Backing Pad- Ideal for All Brands of Dual Action Polisher https://www.amazon.com/dp/B07343S3NV/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_a33dDbEAQRRJ8

hendeser

Acemi Detaycı
Üye
İl
ordu
Teşekkürler

Aliexpress ten alana kadar Amazon dan alırım. Kalitesinin faekını bilmem ama en azından çok daha hızlı gelir

Maxshine ShineMaster Dia: 125mm/5 inches DA Backing Pad- Ideal for All Brands of Dual Action Polisher https://www.amazon.com/dp/B07343S3NV/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_a33dDbEAQRRJ8
Pardon ben uyar mı anlamışım. Uydurulur mu bilemiyorum. bende bayağı önceden zımpara makinesi tabanı almıştım ama uymadı vida yeri ilerlemiyor. Basit bir çözümü olsa iyi olurdu.

Ekli dosyalar

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Pardon ben uyar mı anlamışım. Uydurulur mu bilemiyorum. bende bayağı önceden zımpara makinesi tabanı almıştım ama uymadı vida yeri ilerlemiyor. Basit bir çözümü olsa iyi olurdu.
Ben taktım yerine oturuyor ama alttaki zımbırtı döndüğü için adam gibi sıkılmıyor. İnce bir anahtar olsa ( ekteki gibi ) o zaman gayet sıkı şekilde yerine oturtabilirim diye umuyorum...

hendeser

Acemi Detaycı
Üye
İl
ordu
Geçen yıl yaz sonlarına doğru klima soğutmamaya başlamıştı. Çok sık kullanmadığım için üzerine düşmedim. Geçen hafta şehir içinde sıcakta kalınca artık hiç soğutmadığını kanaat getirdim ve klimacıya gittim. Kontrol ettiler gazı kalmamış dediler zaten kompresörden ilk çalışmada cızz diye bir ses gelir sonra kesilir ya o sesin sürekli devan ettiğini fark ettiler. Bu şekilde çalışması da gazın bittiğine işaretmiş zaten. Neyse klima gazı yenilendi ayrıca UV kaçak kontrolü sıvısı basıldı. Gayet iyi soğutmaya başladı. Bu haftada kontrol yapıldı kaçak görünmüyor. Eğer kaçak yoksa gaz neden bitti anlamadım ustada gazın bitmesi için kaçak olması lazım dedi. Belki 1 ay sürer dedi belki üç yıl. Bazen bulunamıyor tam olarak dedi görünmeyen yerler olduğu için. genel olarak gaz klima gazı zamanla biter mi yoksa kaçar mı vardır bilen var mı?. [sm=s16.gif]!! ÖNEMLİ !! eğer klima gazı azalıp biterse ve klima sürekli çalışmaya zorlanırsa klima kompresörünün bozulduğunu söyledi. Bazı markalarda kompresör kitlenince de içteki klima radyatörüne parçalar gideceğini ve onun değişebileceğini belirtti. Eğer sizde de böyle durumlar varsa kontrol ettirmekte fayda var.

Fuel Economy

Amatör Detaycı
Üye
Arkadaşlar bugun deri koltuklarımı amway genel temizleyici ve sihirli süngerle temizledim ve üzerine nemli bezle sildim. Kirleri baya temizledi.Sizce deriye bir zarar vermişmiyimdir acaba? Ayrıca önereceğiniz hesaplı hem temizleyen hem bakım yapan deri ürünü öneriniz nedir? Ekli dosyayı görüntüle 12004 Ekli dosyayı görüntüle 12005
Araç sanırım volvo ve derileri oldukça narindir ben aynı deride cg leather Cleaner, Autoglym leather Cleaner, Koch Chemie pol star koruyucu olarakta cg leather conditoner kullanıyorum fena ürünler değiller. Eğer yıpranma istemiyorsanız rutin şekilde iyi bir temizlik üstüne koruma bu tarz derilerde önemli. Benim kısa tecrübem bu kadar tabi daha iyi bilenler vardır onlarda mutlaka yazacaktır.

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Araç sanırım volvo ve derileri oldukça narindir ben aynı deride cg leather Cleaner, Autoglym leather Cleaner, Koch Chemie pol star koruyucu olarakta cg leather conditoner kullanıyorum fena ürünler değiller. Eğer yıpranma istemiyorsanız rutin şekilde iyi bir temizlik üstüne koruma bu tarz derilerde önemli. Benim kısa tecrübem bu kadar tabi daha iyi bilenler vardır onlarda mutlaka yazacaktır.
Sanırım koltuklar artık temizlendiği için koruma ürünü daha mantıklı şuan için?

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Arkadaşlar bugun deri koltuklarımı amway genel temizleyici ve sihirli süngerle temizledim ve üzerine nemli bezle sildim. Kirleri baya temizledi.Sizce deriye bir zarar vermişmiyimdir acaba? Ayrıca önereceğiniz hesaplı hem temizleyen hem bakım yapan deri ürünü öneriniz nedir? Ekli dosyayı görüntüle 12004 Ekli dosyayı görüntüle 12005
Sihirli sünger aşındırıcı olduğu için deri boyasına zarar verebilir. Fırça, sünger, mikrofiber bez kullanabilirsiniz.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
ısrarla bağıra bağıra diyoruzki sihirli sünger/apc/arap sabunu/sıvı sabun derilere kullanmayın diye amway loc deride kabul edilebilir ama magic sponge aşındırıcıdır