Hızlı Soru - Cevap

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Öne çıkan konu #3,841
HERKESTEN ÇOK AMA ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM HAKLARINIZI HELAL EDİN MAALESEF MENZERNA TÜRKİYE BANA BÖYLE SİO2 İÇERDİĞİNİ SÖYLEDİ AMA KANITLAYAMADILAR HEPİNİZDEN ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM BUNDAN SONRADA BÖYLE ŞEYLER OLMAYACAĞINA SÖZ VERİYORUM.
Forum kuralları 20. Madde gereğince bütün harfleri büyük yazmak yasaktır.
Kurallara uyalım. Tekrarı halinde 1 gün uzaklaştırılirsiniz.

Ayrıca Hızlı- Soru cevap konusunda her üye her soruya cevap vermek zorunda değildir, bunu tüm üyelere uyarı amaçlı yazıyorum. Post kasmak amaçlı mesaj atmayalim. Ayrıca soru cevap dışında alakasız sohbet tarzında mesaj atanlara da kuralların gereğini uygulayacağım.:)

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Forum kuralları 20. Madde gereğince bütün harfleri büyük yazmak yasaktır.
Kurallara uyalım. Tekrarı halinde 1 gün uzaklaştırılirsiniz.

Ayrıca Hızlı- Soru cevap konusunda her üye her soruya cevap vermek zorunda değildir, bunu tüm üyelere uyarı amaçlı yazıyorum. Post kasmak amaçlı mesaj atmayalim. Ayrıca soru cevap dışında alakasız sohbet tarzında mesaj atanlara da kuralların gereğini uygulayacağım.:)
Önemli bir mevzu öne çıksın diye yaptım ben bu özür mesajını nereye yazayım

allper8

Amatör Detaycı
Üye
Mesela kaportadada veya jantlarda ne gibi bir olumsuz örnek gördünüz? Nelere dikkat etmeliyim özellikle kaportada uygularken?
Benim kaportada bir kaç taş izi var buralara demir sökücü zarar verir mi paslanma veya izin daha da genişlemesi gibi?
Aynen hocam onun gibi benimde bir iki noktada boya atığı var ilk başta pası alsada arkasından küflenme yapabiliyor. Temizleme yapıldıktan sonra aslında üstüne bir astar atılınabilir. En variz örneği şöyle gözlemledim 360 derece atım yapan spreylerin taktiği kamıl kısmı yumuşak ve ucunda ağırlık var. Denemelik prototip olarak öyle bşy hazırladım altına bşy bulamadım somun takıp sıcak slikonla kapladım. Ona rağmen bir noktadan temas edip sürekli paslandıracak kadar etkili oldu.
Güvensiz demem tabiki amacı zaten araca kullanmak ama sadece sürekli kullanmaya vede en azından daha agrasif ürünleri daha iş bilir kişilere bıralmak iyi olur.
Ha bir örnek daha jantlara sürekli kullanımda jant ile aracın birleştiği yerler, kaliper etraflarının pas tutmasını hızlandırıyormuş
Özellikle vw de bundan müzdarip olmuş birkaç msj foto yorumlarda arşifde denk gelmiştim.

Uzun lafın kısası güvenle kullanılır ama kullanım sıklığı ihtiyacı senede 2-3 ü geçmez forumdan gözlemlediğim ve ustalardan gördüğüm kadarıyla.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Ekli dosyayı görüntüle 13919

allper8

Amatör Detaycı
Üye
Mesela kaportadada veya jantlarda ne gibi bir olumsuz örnek gördünüz? Nelere dikkat etmeliyim özellikle kaportada uygularken?
Benim kaportada bir kaç taş izi var buralara demir sökücü zarar verir mi paslanma veya izin daha da genişlemesi gibi?
Dediğim zıbmırık şu bunun altındaki demir kısım komple paslandı. IMG_6988.JPG

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Önemli bir mevzu öne çıksın diye yaptım ben bu özür mesajını nereye yazayım
Forum kuralları herkes için geçerlidir.

Bunun yanı sıra bu forum, şirketler daha çok kazansın diye değil, detaycılara yol göstermek için var. Bunun için farklı ürünler deniyoruz, ürünleri karşılaştırıyoruz ve en önemlisi foruma sponsor almıyoruz.

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Forum kuralları herkes için geçerlidir.

Bunun yanı sıra bu forum, şirketler daha çok kazansın diye değil, detaycılara yol göstermek için var. Bunun için farklı ürünler deniyoruz, ürünleri karşılaştırıyoruz ve en önemlisi foruma sponsor almıyoruz.
Bende ürün denemeyi seven biriyim ama menzerna şuanda hakikaten bitti ben artık ne ürün alırım ne pedini alırım hiç bir şeyini almam.Forumdada mahçup duruma düşmek çok kötü bir şey ne diyeyim...

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Arkadaşlar, demir tozu sökücü olarak, hem jant, hem de kaportada aynı ürünü kullanabilirimiyiz? Wax uygulamayı düşünüyorum Autoglym HDWAX var arkadaştan aldığım, mesela billbery alsam hem jantta, hemde kaportada kullanabilir miyim?
Biraz daha forumu inceleyin hatta uygulamaları dikkatlice inceleyin ondan sonra gerekirse daha detaylı konu hakkında yorumlarımızı söyler paylaşırız ama basit temel bilgiler önce edinmelisiniz.

Çaylak16

Çaylak Detaycı
Üye
mehaba değerli arkadaşlar.bu manzerna içeriği hakkındaki SİO2 olayını şimdik facebook manzerna türkey sayfasında gördüm.9 saat önce paylaşılmış.sizler tabiki profesyonel detaycı olarak yok diyorsanız yoktur.fakat manzerna türkiyenin bu şekilde ürün içeriğini lansetmesi tüketiciyi aldatmak yada yanlış yönlendirmek değilmidir.

hızlı resim link:https://i.hizliresim.com/bvvQOm.png

222.png

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
mehaba değerli arkadaşlar.bu manzerna içeriği hakkındaki SİO2 olayını şimdik facebook manzerna türkey sayfasında gördüm.9 saat önce paylaşılmış.sizler tabiki profesyonel detaycı olarak yok diyorsanız yoktur.fakat manzerna türkiyenin bu şekilde ürün içeriğini lansetmesi tüketiciyi aldatmak yada yanlış yönlendirmek değilmidir.

hızlı resim link:https://i.hizliresim.com/bvvQOm.png

Ekli dosyayı görüntüle 13922
Kimseye derdimi anlatamıyorumki işte benimde anlatmak istediğim bu ya menzerna insanları kazıklıyor ya da harbiden sio2 var ama sio2 olduğuna dökümanları istedim bana göndermediler bende şunu düşündüm sio2 koysa menzerna sio2 yazar kutuda yani bu slikon değil ki eksi yönü var gizlesinler.Bir yandanda menzerna bana sio2 var içeriğinde dökümanları mevcut dedi bende o mesajları yazarken koskoca distribütördür diye güvenerek yazdım.