Hızlı Soru - Cevap

Çaylak16

Çaylak Detaycı
Üye
Kimseye derdimi anlatamıyorumki işte benimde anlatmak istediğim bu ya menzerna insanları kazıklıyor ya da harbiden sio2 var ama sio2 olduğuna dökümanları istedim bana göndermediler bende şunu düşündüm sio2 koysa menzerna sio2 yazar kutuda yani bu slikon değil ki eksi yönü var gizlesinler.Bir yandanda menzerna bana sio2 var içeriğinde dökümanları mevcut dedi bende o mesajları yazarken koskoca distribütördür diye güvenerek yazdım.

yurtdışı ürün teknik bilgilerindede SİO2 içerik malesef hiç geçmiyor.bana kalırsa manzerna türkiye bu işi fazla abartmış

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
mehaba değerli arkadaşlar.bu manzerna içeriği hakkındaki SİO2 olayını şimdik facebook manzerna türkey sayfasında gördüm.9 saat önce paylaşılmış.sizler tabiki profesyonel detaycı olarak yok diyorsanız yoktur.fakat manzerna türkiyenin bu şekilde ürün içeriğini lansetmesi tüketiciyi aldatmak yada yanlış yönlendirmek değilmidir.

hızlı resim link:https://i.hizliresim.com/bvvQOm.png

Ekli dosyayı görüntüle 13922
Forum olarak ne yapmamızı bekliyorsunuz bu konuda? Biz olmadığını söyledik. @Fiestadetail692 e özelden de bu görüntüyü yolladım. Ayrıca firma insanları yanlış yönlendiriyorsa, forumdaşları yanlış yönlendirmenin anlamı nedir?

0876C3E5-FE0F-422A-89C2-803E3148E44A.jpeg

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Forum olarak ne yapmamızı bekliyorsunuz bu konuda? Biz olmadığını söyledik. @Fiestadetail692 e özelden de bu görüntüyü yolladım. Ayrıca firma insanları yanlış yönlendiriyorsa, forumdaşları yanlış yönlendirmenin anlamı nedir?

Ekli dosyayı görüntüle 13923
Ben firmanın yanlış yönlendirdiğini en son sizin gönderdiğiniz dökümanlardan anladım ve özürümü diledim.Ben bilerek hiç bir insanı yanlış yönlendirmek istemem onun vebalinide yüklenmek istemem.

Çaylak16

Çaylak Detaycı
Üye

Ekli dosyayı görüntüle 13923
tabikide ortada yanlış bir bilgi ve yönlendirme olduğunda uyarıda bulunmanız yada müdahale etmeniz herhalukarda doğal bir olay.bu da bu forumun ne derece önemli bir forum olduğunu gösterir

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
tabikide ortada yanlış bir bilgi ve yönlendirme olduğunda uyarıda bulunmanız yada müdahale etmeniz herhalukarda doğal bir olay.bu da bu forumun ne derece önemli bir forum olduğunu gösterir
Hata birazda bende en başta @nuriksari beni uyardı ama menzerna benden yanlış bilgi verilmiş diyip özür diledi polymer ile seramik alakasız olduğu ve içeriği sio2 olduğu söylenince bende dedim kendi kendime koskoca distribütör yanlış bilgi vermez diyerek yola çıktım en son dökümanlar gönderilince inandım dedim değilmiş yanlış bilgi diye gereken mesajıda yazdım foruma.Deminde dediğim gibi yanlış bilgi vermek istemezdim.O zaman distribütör ile konuşalım yani ne bileyim elimizden ne gelir.

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
Hata birazda bende en başta @nuriksari beni uyardı ama menzerna benden yanlış bilgi verilmiş diyip özür diledi polymer ile seramik alakasız olduğu ve içeriği sio2 olduğu söylenince bende dedim kendi kendime koskoca distribütör yanlış bilgi vermez diyerek yola çıktım en son dökümanlar gönderilince inandım dedim değilmiş yanlış bilgi diye gereken mesajıda yazdım foruma.Deminde dediğim gibi yanlış bilgi vermek istemezdim.O zaman distribütör ile konuşalım yani ne bileyim elimizden ne gelir.
Menzerna türkiyeye aynen sordum ve elimizdeki dökümanlarda ürün SiO2 içerikli dedi.Hatta bana verilen yanlış bilgiden dolayı özür dilediler.
Benim anlamadigim nokta su @nuriksari durumu acıkladı ve kabul ettin 3-4 sayfa sonra neden tekrar basa dondun :)

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
Bana polymerin seramik baz olduğunu söylemişti menzerna sonrasında özür dilediler dökümanlarda sio2 içerikli dediler bende ona güvenerek döndüm.
tamam bunları yazmıştın zaten sana açıklaması yapıldı ve sende alttaki mesajı yazdın daha sonra tekrar başa döndün unuttun sanırım

Doğru söylüyorsunuz menzerna bana öyle diyince adamlar koskoca menzerna distribütörü diyerekten güvenip yazdım birdaha yapmam araştırırım :)

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Arkadaşlar kompresör ile yıkama makinesi gibi foam köpük atılabilir mi, başlık olarak ne almam gerekiyor kompresör ucuna?

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Tornador Foam gun olarak aratırsan bulabilirsin. aliexprees de var.

TRY 278.13 14% Off | Z-011Air regulator high pressure foam tornador gun /car wash foam gun/car washer sprayer
TRY 278.13 14% Off | Z-011Air regulator high pressure foam tornador gun /car wash foam gun/car washer sprayer

DENİZLİ
Turkiye'de de parlatanadamlarda var.

Şu ürün sanıyorum;

Magic Fırçasız Köpüklü Yıkama Tabancası

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi