Hızlı Soru - Cevap

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Kaputa ppf çektirmek istiyorum yeni aracımda Allaha şükür kaput mis gibi bir tane nokta var taş izi o da çok çok dikkatli bakınca belli oluyor :) eski aracımda bir hayli olmuştu, çok uzun yol yapıyorum çünkü. Stek dynoshield düşünüyorum ama fiyatlar aşırı pahalı. Bir de anatoliashield diye sanırım Türk üretimi bir ppf varmış, kullanan oldu mu? Fiyat olarak yarı yarıya deniliyor..
Stek dynoshield uygulaması için İstanbul önerilerine açığım arkadaşlar. Sizlerin yorumu benim için çok önemli

Fuel Economy

Amatör Detaycı
Üye

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Ben berkay beyden elden de alabilirim. Kargoya gerek olmadan. Hem tanışmış oluruz

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
@Fuel Economy @alicankaradag @Berkay @M U R A T @Celal

Arkadaşlar kararı verdiysek işin angarya kısmını ben üstlenebilirim. kargoyu karşı ödemeli olarak sürat ile gönderebilirim ama sürat kargo çok sıkıntılı.

Bu ürünü seyreltmeden kullanıyorduk değil mi ?
aynen öyle seyreltmeden kullanılıyor. Valla kargo kısmını bakıcaz halledebilirsem halledicem. Olmazsa yardım isterim :)
Özel mesaj attım size

Ben berkay beyden elden de alabilirim. Kargoya gerek olmadan. Hem tanışmış oluruz
Her zaman beklerim :) Önce bir iyileşin.. Çarşamba günü uğramayı düşünüyorum sizin arabanın yanına. Geç kalmış olmam umarım

allper8

Amatör Detaycı
Üye
M700 yan etki yapabilir. En son ölçü kabımı buğulandırdı(buzlu cam gibi bir katman oluşturuyor). 2 gündür elim soyuluyor eldivensiz bir daha dokunmam.
@nuriksari,

Evet bende de olmuştu fena şekilde matlaştı ama neyseki araç dışındaki malzemeler milyoncudan aldığımız plastik kaplar kadar kalitesiz değil ha içe kullaırmıyım m700 kullanmam ama dışta çokta sakınacağım bir yer yok. Sonuçta foam ile atmıyoruz az Bi fıs yeter zaten

Murat.974

Çaylak Detaycı
Üye
Arkadaşlar orta kesim pasta için mesela Menzerna 2500 için bu makina iş görür mü, bilgisi olan var mı? 3D'nin?

d.berkay

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ne zaman sordunuz acaba? Bizim böyle bir talepten haberimiz yok çünkü.
Stüdyodaki yoğunluktan dolayı yanlış anlaşılmış olabilir belki.

@d.berkay güzel bir indirim yapar mı acaba :)
Yapar tabii ki, neden yapmasın? :)
Gelip elden teslim alacaksanız, kompleksimize geldiğinizde Abdullah Bey ile görüşebilirsiniz. Onu da durumdan haberdar ettik.

Normal şartlarda boyakoruma.com üzerinden yaptığınız alışverişlerde %5 indirim tanımlanmıştır. Biz bu toplu alıma destek olması açısından 500 TL'ye vereceğiz.

Şimdiden güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Ne zaman sordunuz acaba? Bizim böyle bir talepten haberimiz yok çünkü.
Stüdyodaki yoğunluktan dolayı yanlış anlaşılmış olabilir belki.

Yapar tabii ki, neden yapmasın? :)
Gelip elden teslim alacaksanız, kompleksimize geldiğinizde Abdullah Bey ile görüşebilirsiniz. Onu da durumdan haberdar ettik.

Normal şartlarda boyakoruma.com üzerinden yaptığınız alışverişlerde %5 indirim tanımlanmıştır. Biz bu toplu alıma destek olması açısından 500 TL'ye vereceğiz.

Şimdiden güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
Nakit gelip alırsak 500 olacağını söylediniz. Baska turlu olmaz dediniz. Bunun indirim olmadığını hepimiz biliyoruz

d.berkay

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Nakit gelip alırsak 500 olacağını söylediniz. Baska turlu olmaz dediniz. Bunun indirim olmadığını hepimiz biliyoruz
Daha önce de bu konular tartışıldığı için konuyu uzatmamalıyız, fakat 550 TL'ye satışta olan bir ürünün talep üzerine 500 TL'ye veriliyor olması, Dünya'nın heryerinde indirimdir.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Daha önce de bu konular tartışıldığı için konuyu uzatmamalıyız, fakat 550 TL'ye satışta olan bir ürünün talep üzerine 500 TL'ye veriliyor olması, Dünya'nın heryerinde indirimdir.
550 liraya internetten kartla satmıyor musunuz? 500 liraya aynı yöntemle sattınız biz mi kabul etmedik?
Karttan para cekilmesi ve kargo odenmesi baska, elden para verilip gelip urunun bizzat alınması başka. Biz bunu indirim kabul etmedik ve almayı düşünmüyoruz. İlginize teşekkürler.