Hızlı Soru - Cevap

abarutcu40

Çaylak Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #5,041
Temizlikmadeninde satilan upcare sprey siseden daha once kullanan oldumu acaba fiyatida baya uygun geldi tavsiye edermisiniz

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Temizlikmadeninde satilan upcare sprey siseden daha once kullanan oldumu acaba fiyatida baya uygun geldi tavsiye edermisiniz
Şu ürün mü?

Upcare Sprey Bottle Kimyasala Dayanıklı Boş Sprey Şişe 1LT

Eğer bu ürünse kullanmadım ama o tetik mekanizmasını biliyorum, çok dayanıklı olmuyor. İçine ne koyacağınıza göre değişmekle birlikte onun yerine fıs fıs marka alabilirsiniz.

Şundan;

700ml Sprey Başlıklı Uygulama Şişesi

abarutcu40

Çaylak Detaycı
Üye
Şu ürün mü?

Upcare Sprey Bottle Kimyasala Dayanıklı Boş Sprey Şişe 1LT

Eğer bu ürünse kullanmadım ama o tetik mekanizmasını biliyorum, çok dayanıklı olmuyor. İçine ne koyacağınıza göre değişmekle birlikte onun yerine fıs fıs marka alabilirsiniz.

Şundan;

700ml Sprey Başlıklı Uygulama Şişesi
Dedigim sise oydu icine demirtozu urunu koyacam detailboxda valet pronun sisesini alicam herhalde oraninda fiyat uygun gibi valetpronun sisesi saglam olur diye dusunuyorum

d.berkay

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
550 liraya internetten kartla satmıyor musunuz? 500 liraya aynı yöntemle sattınız biz mi kabul etmedik?
Karttan para cekilmesi ve kargo odenmesi baska, elden para verilip gelip urunun bizzat alınması başka. Biz bunu indirim kabul etmedik ve almayı düşünmüyoruz. İlginize teşekkürler.
Daha önceki mesajlarda "gidip teslim alabilirim" dendiğini gördüğümüz için bu tarz bir yaklaşım sergiledik. Karttan para çekilmesi aşamasında size değil, bize yansıtılan komisyonlar var. Aynı durum kargo için de geçerli. Bu durumu elimine ettiğimizde bizim tarafımızdan ödenmeyen bu tutarı, ürün fiyatından düşerek ortak alıma destek olmak istedik. Fakat tutumunuzdan anlıyoruz ki ağzımızla kuş tutsak yaranamayacağız. Peki.

Satın alıp almamak sizin tercihiniz elbette, ilerleyen dönemlerde tekrar böyle bir alım gerçekleşirse, özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

İyi forumlar.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Dedigim sise oydu icine demirtozu urunu koyacam detailboxda valet pronun sisesini alicam herhalde oraninda fiyat uygun gibi valetpronun sisesi saglam olur diye dusunuyorum
Vp kimyasala dayanikli mi bilmiyorum, benim gonderdigimin kimyasala dayanikli iddiasi yok ama forumda o sekilde de kullananlar var. Instagram hesaplarindan sorun urunu cevap verirler.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Daha önceki mesajlarda "gidip teslim alabilirim" dendiğini gördüğümüz için bu tarz bir yaklaşım sergiledik. Karttan para çekilmesi aşamasında size değil, bize yansıtılan komisyonlar var. Aynı durum kargo için de geçerli. Bu durumu elimine ettiğimizde bizim tarafımızdan ödenmeyen bu tutarı, ürün fiyatından düşerek ortak alıma destek olmak istedik. Fakat tutumunuzdan anlıyoruz ki ağzımızla kuş tutsak yaranamayacağız. Peki.

Satın alıp almamak sizin tercihiniz elbette, ilerleyen dönemlerde tekrar böyle bir alım gerçekleşirse, özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

İyi forumlar.
Gidip teslim alabilirimi kendi aramızda bölüşme aşaması için dedik, kimse Ankara' ya gelmeye niyetlenmedi..

Tamam komisyonlar var biz de bunu bildiğimiz için indirimi kabul etmiyoruz dedik, kendi kendinizi açıklamışsınız daha neyi konuşuyoruz ?
Elden teslimde komisyon vermek yerine bize vereceksiniz sizin için değişen bir şey olmayacak. Evet ağzınızla kuş tuttunuz, Lütfettiniz..
'Ne şekilde satarsam satayım ben bu parayı alırım' demenin dolaylı yoludur.
Ben indirim yapmamanıza hiç bir laf etmedim, ama bunun adına indirim derseniz başka bir şey söylerim..

Son düzenleme:

d.berkay

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Gidip teslim alabilirimi kendi aramızda bölüşme aşaması için dedik, kimse Ankara' ya gelmeye niyetlenmedi..

Tamam komisyonlar var biz de bunu bildiğimiz için indirimi kabul etmiyoruz dedik, kendi kendinizi açıklamışsınız daha neyi konuşuyoruz ?
Elden teslimde komisyon vermek yerine bize vereceksiniz sizin için değişen bir şey olmayacak. Evet ağzınızla kuş tuttunuz, Lütfettiniz..
'Ne şekilde satarsam satayım ben bu parayı alırım' demenin dolaylı yoludur.
Ben indirim yapmamanıza hiç bir laf etmedim, ama bunun adına indirim derseniz başka bir şey söylerim..
Kusura bakmayın. Talep olan bir markayı bünyemize kattık. Bu satın alma aşamasında fiyatlar bir nebze yükseldi, fakat yeniden değerleme oranına göre orantısız bir artış yaşanmadı. Buna karşın, kendi yapacağımız ithalatta ortalama %30 oranında daha uygun fiyatlarla satış olacağını taahüt ettik. Devamında, distribütörlüğü bırakacak firmanın elindeki ürünleri nakite çevirme hevesiyle yaptığı orantısız indirimiyle, bizim fiyatlarımız kıyaslandı. Ürünlerimizin geliş fiyatlarını dahi açıkladık, zorunda olmamamıza rağmen. Ardından ortak ürün alımı söz konusu oldu, hali hazırda karsız sattığımız ürünlerden internet satış komisyonlarımızı düşerek satış yapmayı teklif ettik. Birşey lütfetmedik. Sadece imkanlarımız dahilinde yardımcı olmak istedik.

Gerçekten de kötü mü ettik?
Lütfen bunların üzerine başka birşey söyleyin.

Forum huzurunu kaçırmamak adına tartışmaya devam etmeyeceğiz. Zaten bunun adı bir tartışma, konuşma değil. Resmen monolog içerisindeyiz. Bu sebeple size iyi forumlar diliyorum.

Yakında Interior Cleaner ve daha birçok Nanolex ürünü, boyakoruma.com stoklarında olacak. Bilginize.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Kusura bakmayın. Talep olan bir markayı bünyemize kattık. Bu satın alma aşamasında fiyatlar bir nebze yükseldi, fakat yeniden değerleme oranına göre orantısız bir artış yaşanmadı. Buna karşın, kendi yapacağımız ithalatta ortalama %30 oranında daha uygun fiyatlarla satış olacağını taahüt ettik. Devamında, distribütörlüğü bırakacak firmanın elindeki ürünleri nakite çevirme hevesiyle yaptığı orantısız indirimiyle, bizim fiyatlarımız kıyaslandı. Ürünlerimizin geliş fiyatlarını dahi açıkladık, zorunda olmamamıza rağmen. Ardından ortak ürün alımı söz konusu oldu, hali hazırda karsız sattığımız ürünlerden internet satış komisyonlarımızı düşerek satış yapmayı teklif ettik. Birşey lütfetmedik. Sadece imkanlarımız dahilinde yardımcı olmak istedik.

Gerçekten de kötü mü ettik?
Lütfen bunların üzerine başka birşey söyleyin.

Forum huzurunu kaçırmamak adına tartışmaya devam etmeyeceğiz. Zaten bunun adı bir tartışma, konuşma değil. Resmen monolog içerisindeyiz. Bu sebeple size iyi forumlar diliyorum.

Yakında Interior Cleaner ve daha birçok Nanolex ürünü, boyakoruma.com stoklarında olacak. Bilginize.
Berkay bey oradan birebir tartışma gibi gözükebilir, emin olun bir kitle adına konuşuyorum.
Bizim amacımız tartışmak değil, sadece 'indirim yaptık, bunun adı dünyanım heryerinde indirimdir' demeniz. Yaptığınızın indirim olmadığını siz de bildiğiniz için konuyu dallandırıp budaklandırıp eski konulara çıkıyorsunuz, bahsettiğiniz konuda haklılık payınız olabilir, karsız satıyor olabilirsiniz, önceki firmanın stok eritme hevesi yüzünden kötü etkilenmiş de olabilirsiniz. Buna şahsım olarak bir sözüm yok. Ancak 'biz yapabileceğimizi zaten yaptık, elden alırsanız internet komisyonlarını düşeriz bi 50 lira size fayda olur' demek başka, 'Size 500 lira yapıyoruz, bunun adı dünyanın her yerinde indirimdir' başka. Bu tavır doğru değil. Halı da alsanız perde de alsanız dükkana gidip satıcının eline parayı sayarsanız, sen getirme ben koltuk altıma koyar giderim derseniz seve seve internet fiyatından 50 lira düşecektir. Değil mi ? Zorumuza giden nokta bu.
Hayırlı kazançlar dilerim, konu başlığını meşgul ettiysek affola.

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
arkadaşın aracına hikari pro seramik uygulaması yapıldı. Yıkama sonrası koch chemie pw kullanmasında bir zarar varmı acaba? Başka bir hızlı cila önerebilir misiniz?

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Herkese selam iyi haftasonları,

Tapatalktan forumu bulabilen aktif kullanabilen var mi? Ya da bir tek bende mi sorun? Android.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bende de epeydir yok, admine de yazdım bu konuyu.

Tapatalk’u her açışta eski yazımlarında bulup login olmak zorunla kalıyorum.
Ben login falan da olamiyorum. Detailforum aramalarda cikmiyor. Tapatalk bildirimleri geliyor, bildirimden konuya gidebiliyorum ama diger bir konuya gecmek istedigimde yetkiniz yok diyor. Garip

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Herkese selam iyi haftasonları,

Tapatalktan forumu bulabilen aktif kullanabilen var mi? Ya da bir tek bende mi sorun? Android.
Tapatalk ta uzun süredir forum yoktu. Dünden beri Tapatalk tan foruma girebiliyorum ama çok sık olarak oturumdan atıyor ve giriş yapmam gerekiyor.

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar slopes ya da flowey kimyasal dayanıklı şişeleri deneyimleyen oldu mu ? Just the tonic, rrr gibi ağır malzemelerin kullanımında sorun yaşar mıyız ?