Hızlı Soru - Cevap

wolki

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul
Herkese merhaba,

Otoparkta duvara sabitleyerek kullanabileceğim kilitli bir dolap arıyorum. Aranızda satan, alan, tavsiyesi olan varsa duymak isterim.

K5 EU yıkama makinem var, bunu içine rahatlıkla sığdırabilmeliyim, ekstra kovalar, hortumlar ve klasik detay malzemelerini de alabilmesin için hem raflı hem de askılı bir model bakınıyorum, yani biraz derin bir dolap olmalı. Çelik ya da plastik fark etmez.

Yeni eve taşınıyorum ve evde malzemelere yer yok :( ama çok şükür kapalı otoparktaki yerim çok rahat, bir dolap koyabilecek kadar ekstra yerim de var. Gerçi yönetimden izin almadım ama sorun etmezler diye düşünüyorum, en kötü bu dolabı balkonda değerlendireceğim.

Kendimce şu modeli buldum ama tavsiyeye gerçekten ihtiyacım var.

ÇOK AMAÇLI TEMİZLİK DOLAPLARI İMALATTAN KAPIDA ÖDE DOĞUŞ ÇELİK - Dosya Dolabı İlanları Uygun Fiyatlarıyla sahibinden.com'da - 783756976
Mesleğim Mobilya imalatı kendi iş yerim hocam malzemesi mdf olmak üzere istediğin en ,boy ,derinlik,kilitli duvara monteli halledebilirim ölçülerini özelden at bana yarın iş yerimde çiziminide yapar beraber iç kısımlarını detaylandırırız.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

narcobs

Acemi Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Bi kaç gündür forumu baya bi karıştırdım, dolasıyla kafam da baya bi karıştı..

Neyse Ceviz ürününü en acilinden nerden temin edebilirim :)