Hızlı Soru - Cevap

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Selamlar herkese
valet pro black to the future tarzı sprey ürün var mıdır? arabanın dış plastik trimleri için.
arkadaşımdan kullanmaya çalıştım fakat kutu küçük pedler biraz büyük geliyor doğal olarak ürün sarfiyatı artıyor. Hangi ürünü önerirsiniz?

Yada bu ürün için, hangi pedi önerirsiniz?

smtcglr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul - Beylikdüzü
Selamlar herkese
valet pro black to the future tarzı sprey ürün var mıdır? arabanın dış plastik trimleri için.
arkadaşımdan kullanmaya çalıştım fakat kutu küçük pedler biraz büyük geliyor doğal olarak ürün sarfiyatı artıyor. Hangi ürünü önerirsiniz?

Koch Chemie pss

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Selamlar herkese

Hakancım, meguiars ultimate plastik trim restorer senin isteğine benzer şekilde şampuan kutusu gibi. Ama hiç kullanmadım. sonuç ne verir bilmiyorum.

muhlis91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Selamlar herkese

Makyaj temizleme pamuğu kullabilirsin hocam kullanıp atarsın

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
sevgili arkadaşlar kardeşimin aracı komple boyaya giricek. Bu 2. Defa komple boya olucak. 3 yıl önce komple boyanmılşı şimdi tekrar boyanmak zorunda kaldı. Boyadan önce ve sonrası için öneriniz varmıdır ? Araç fiat marea gri renk

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
sevgili arkadaşlar kardeşimin aracı komple boyaya giricek. Bu 2. Defa komple boya olucak. 3 yıl önce komple boyanmılşı şimdi tekrar boyanmak zorunda kaldı. Boyadan önce ve sonrası için öneriniz varmıdır ? Araç fiat marea gri renk
Pasta yerine komple boyaya veriyorsunuz heralde, kazadan falan mı mecbur boyanacak acaba.
Birde gri yerine belki başka renk tercih edersiniz komple boyanacaksa.

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Pasta yerine komple boyaya veriyorsunuz heralde, kazadan falan mı mecbur boyanacak acaba.
Birde gri yerine belki başka renk tercih edersiniz komple boyanacaksa.
Büyük bir kaza değil ama boyanacak parçaların çokluğu sebebi ile komple düşünüyoruz. Tavanda ön ve arka cam üstlerinde çürümelerde var onları yaptıralım dedik ön arka cam söküldü. Boyanmayan arka çamurluklar ve kapılar kalıyor, renk problem olmasın diye fark verip komple boyatıcaz. Renk değiştirmek istemiyoruza zira kapı içleri motor içide boyanması gerekir.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Büyük bir kaza değil ama boyanacak parçaların çokluğu sebebi ile komple düşünüyoruz. Tavanda ön ve arka cam üstlerinde çürümelerde var onları yaptıralım dedik ön arka cam söküldü. Boyanmayan arka çamurluklar ve kapılar kalıyor, renk problem olmasın diye fark verip komple boyatıcaz. Renk değiştirmek istemiyoruza zira kapı içleri motor içide boyanması gerekir.
En temizi, zaten boyalı olduğundan en iyisini düşünmüşsünüz. Yeni gibi olur, içinize siner.

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Benim en az 10 uygulamamda vardır. Nasıl bir ürün dersen fena değil ama fiyatını hakecek bir ürün de değil koch pss falan daha iyi.
Uygulamalarına göz atayım abi. Görünümünparlak değil dimi? Valet pronun görüntüsü baya hoşuma gitti. Araç bayiden sıfır çıkmış gibi oluyor trimler

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Uygulamalarına göz atayım abi. Görünümünparlak değil dimi? Valet pronun görüntüsü baya hoşuma gitti. Araç bayiden sıfır çıkmış gibi oluyor trimler
Ben Nano Magic Plast Care kullanıyorum böyle yaldır yaldır parlatmıyor,orjinale çeviriyor doğal bir finish diyeyim tavsiye ederim.

Hakankılıç

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bursa
herkese selamlar
bursa merkez ilçelerde detail ile uğraşan üyelerimiz var mı ?
Emre kardeşim merhaba seninle daha önceden whatsaptan konuşmuştuk yanlış hatırlamıyorsam, ben altınova mahallesinde iş yerimi açtım hobiden işe döndürdüm bu işi, yapabileceğim bir şey varsa ben yardımcı olabilirim elimden gelen her konuda :)

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben Nano Magic Plast Care kullanıyorum böyle yaldır yaldır parlatmıyor,orjinale çeviriyor doğal bir finish diyeyim tavsiye ederim.
Bu videoda plastikleri önce magic sponge ile mi siliyor anlayamadım? sesli de dinleyemiyorum ofiste olduğum için.
burada sanki Plast Star daha iyi gibi geldi bana.

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Bu videoda plastikleri önce magic sponge ile mi siliyor anlayamadım? sesli de dinleyemiyorum ofiste olduğum için.
burada sanki Plast Star daha iyi gibi geldi bana.
Arasında nasıl bir fark var bilmiyorum,pss de güzeldir illaki denenebilir.Bereketli zaten.Temizlik amaçlı magic sponge kullanılabilir ben çok zor durumlarda kullanıyorum :mutlu:

distinct20

Çaylak Detaycı
Üye
Arkadaşlar merhaba,benzinlekte çift kova ile araç yıkan birisiyim.Aracımı yıkadıktan sonra silmek için çok zaman ve çaba harcıyorum.Bu havludan almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz? Yada bu iş için ne almalıyım?