Hızlı Soru - Cevap

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Öne çıkan konu #5,661
Daha önce af crystal ve flowey S3 kullandım. İkisi de yakındı birbirine ama S3 baya ekonomik, tavsiye ederim. Daha daha iyileri vardır elbet ama kendim bu kadar kullanabildim:D
Eyvallah. Crystal'i de merak ediyordum. S3 ile ayniysa gerek yok ona :)

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa Baylar

Amatör Detaycı
Üye
Elimde wash coat, hybrid wax, sifinish, final finish, trim rejuvenator, textile-leather sealant, odex, pure shampoo, nano one ve adını şimdi tam hatırlayamadığım 2-3 ürün daha var. Size ne lazım :D:D
Geçenlerde wash coat'u fısfıs şişe ile uyguladım bakalım ne akdar idare edecek.

Bu arada bu saydıklarımın arasında nanolex jant temizleyicide vardı ama onun videosu nedense bol kumlu, grenli çıkınca yayınlamadım. Zira ben bile tam ne olduğunu anlamadım. Yanlız şöyle belirteyim, fırça, sünger kullanmadan kirlere hiçbir etkisi olmuyor.
Hangi ürünleri yok abi :D

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Eyvallah. Crystal'i de merak ediyordum. S3 ile ayniysa gerek yok ona :)

Bana yakın gibi geldi ama üstadlar da yorumlarsa daha sağlıklı olur :) crystal daha fazla temizleyici gibi geldi özellikle içten cam filmine zararlı etkisi konusunda

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Meguiars ile s3 arasinda fiyat disinda cok fark var mi? Cunku muhtemelen meg de alsam 1.5 - 2 sene gider diye dusunuyorum.

1.5 - 2 sene gidecekse meguiars alın hocam. S3 ün ancak 1/10 unu kullanabilirsiniz ki denemek isterseniz 100ml gönderebilirim size. 900ml de su ilave edip kullanırsınız. Meguiars ın daha başarılı temizlemesi, parlatması ve toz tutması bariz şekilde daha az benim gözlemlediğim kadarıyla..

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Önce cam sil yada benzeri kullanan arkadaşlar. Daha sonra meguiar’s kullanınca ne gibi fark görüyorlar ?

ben pek cam sil kullanmadan meguiar’s aldım. Ama aradaki farkı anlayacak şartları sağlayamadım . Bu meguiar’s cam temizleme sıvısında ne var ki camsilde olmayan ?

test edeceğim ama imkanım yok ondan soruyorum .
Bende 3m cam sili. , meguiar’s perfect clarity ve clin var. Camsil bitmiştir . Sadece meguiar’s kullanıyorum diğerleri yeni
Ben hiç gözlem yapmadan ve sadece basit bir uygulamayla gözlemlediklerimi anlatayım.Belki hatalı noktalarım vardır ama ilk başta gördüğüm Camı temizlerken arkasında bir iz leke bırakmıyor,cam daha kolay temizleniyor,toz tutmuyor ve Dr.Beasleys Glass IQ ürüne zarar vermedi,hafif ufak tefek camsil ile çıkmayan su lekelerini aldı.

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
1.5 - 2 sene gidecekse meguiars alın hocam. S3 ün ancak 1/10 unu kullanabilirsiniz ki denemek isterseniz 100ml gönderebilirim size. 900ml de su ilave edip kullanırsınız. Meguiars ın daha başarılı temizlemesi, parlatması ve toz tutması bariz şekilde daha az benim gözlemlediğim kadarıyla..
O halde meguiars benim icin daha mantikli. Tesekkur ederim.

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
@PassionateDetailing,
Çok teşekkürler. Ben hep tertemiz kirlenmemiş cam sildiğim için ve çok aralıklı sildiğim karşılaştırma yapamadım.
Yarın tekrardan bir daha kullanacağım ama bu sefer sigara izini temizleyeceğim.Sigara yağlanmış camda eli sürünce parmağım kirleniyor falan :D

SuperClean

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
Herkese Merhaba ;

Purestar Ürünleri stoklarımıza girmiştir. Ürünleri beğeneceğinizi umut ederiz.

Detailforum üyelerine özel %10 indirim tanımladık..
Ödeme sayfasında indirim kuponu kısmına '' detailforum '' yazmanız yeterlidir.

Siparişlerde aracınızda devamlı kullanacağınız tarzda ufak tefek hediye gönderilecektir.

95 TL üzeri ücretsiz kargo olduğu için 1-2 ürün dışında hepsi ücretsiz kargo ile sevk edilecektir.

Ürünler hakkında sormak istediğiniz vs konularda elimden geldiğince hızlı cevap vermeye çalışacağım.

Selamlarımla,

İyi forumlar..

MikroFiber Market | SuperClean Mikrofiber

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Herkese Merhaba ;

Siparişlerde aracınızda devamlı kullanacağınız tarzda ufak tefek hediye gönderilecektir.

95 TL üzeri ücretsiz kargo olduğu için 1-2 ürün dışında hepsi ücretsiz kargo ile sevk edilecektir.

Ürünler hakkında sormak istediğiniz vs konularda elimden geldiğince hızlı cevap vermeye çalışacağım.

Selamlarımla,

İyi forumlar..

İlginiz ve İndirim için teşekkür ederiz. İnşallah güzel satışlatınız olur, Allah utandırmasın.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Herkese Merhaba ;

Selamlarımla,

İyi forumlar..

Tesekkur ederiz hayirli satislar simdiden.

160 tl cift tarafli bir twisted pile havlu. 16 tl indirimle 144 tl. Hala twisted havlu almamislar kacirmasin bu firsati :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Herkese Merhaba ;

Selamlarımla,

İyi forumlar..

İndirim ile büyük boy Twisted havlu 210 dan 189 a düşüyor. Güzel fiyat.

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Herkese Merhaba ;

Selamlarımla,

İyi forumlar..

hayırlı olsun kampanya ile güzel fiyata gelmiş havlular bizede alıp keyfini sürmek düşer

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Amacım post kasmak vs. değil öncelikle yablış anlaşılma olmasın, çaylak detaycı yazsada önemsiz :) sadece mesaj sayım 250 i geçti ama hala acemi gözüküyor? Bilen var mıdır? Güncellemede mi problem var acaba

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Amacım post kasmak vs. değil öncelikle yablış anlaşılma olmasın, çaylak detaycı yazsada önemsiz :) sadece mesaj sayım 250 i geçti ama hala acemi gözüküyor? Bilen var mıdır? Güncellemede mi problem var acaba
250 mesajda değil 250 beğenide tecrubeliye geçiş sağlıyorsun. Az kalmış sende yakında tecrubeli gurubuna girersin :D

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Herkese merhaba,

K5 EU yıkama makinesi için durgun sudan su çekip yıkama yapan var mıdır? Ortalama kaç litre su tüketir? Ekstra bir aparata ihtiyacı var mıdır?

Otoparkta yıkama adımları için elektriği bir şekilde hallederim diye düşünüyorum ama 40 metre hortum bu sefer yetmeyecek gibi :) 2x19 litrelik damacana ile bu iş olur mu diye merak ettim :) Buna göre paket teklifimi yönetime sunacağım da :)

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Herkese merhaba,

K5 EU yıkama makinesi için durgun sudan su çekip yıkama yapan var mıdır? Ortalama kaç litre su tüketir? Ekstra bir aparata ihtiyacı var mıdır?

Otoparkta yıkama adımları için elektriği bir şekilde hallederim diye düşünüyorum ama 40 metre hortum bu sefer yetmeyecek gibi :) 2x19 litrelik damacana ile bu iş olur mu diye merak ettim :) Buna göre paket teklifimi yönetime sunacağım da :)
Taşıma su ile 100 litre gibi bir su harcıyor aşağı yukarı. Ben kullanıyordum bir aparata gerek yok direk hortum bağlayın yeterli.