@ege üstadın benim daha önce sorduğumda ki yazıyı da okumuşsunuzdur. Okumadıysanız da okumanızı tavsiye ederim. Ez cümle detay dünyası şuan daha çok köpüğe yönelmiş durumda. Bunun da en makbulu ad magifoam
@MoonDance emre hocamın stok tükendi. Bende 5lt alabildim. Zymöl Sampler 2 kit almasaydım bir 5 yada 10lt almak isterdim. Çünkü tekrar gelirmi, gelirse fiyat ne olur bilmiyorum. Belki kimyasal adamlar getirir tekrar.
Sechoyu istediğiniz gibi kullanabilirsiniz sizin tercihinize kalmış ben düne kadar modifiyesiz spreyleme şeklinde kullandım. Vp citrus prewash ve vp foamula 1 ile. Foamula 1 açık ara önde. Şimdi alta ile birlikte magifoam a geçtim hem sarfiyat epey azaldı hem de detayla uğraşmaya çok daha fazla zaman kalıyor. Depo kapağı, amblem çevreleri, kapı fitilleri, silecekleri etrafı gibi. Hem de spreylemeye göre temizlik kabiliyeti çok daha fazla arttı.
Şuan tr şartlarında satılan ürünler arasında korumayı ellemeyen en makbulleri bence vp foamula1 ve flowey ev13. Vp ansf de olabilir. Daha iyi temizlik yapsın derseniz flowey b33 de olabilir ama eksilerini unutmamak gerekir. Koch chemie gs de olabilir ama
@ege üstadın deyimiyle "temizliği korkutucu". Yada mevcut karışımın içine 5-10ml katabilirsiniz size kalmış.
Son soru ise bereketli olması nedeniyle pw derim.