Hızlı Soru - Cevap

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Öne çıkan konu #6,461
Merhaba arkadaşlar
Valet pro dragons ph nötr ama yinede sormak istiyorum, kaportaya uygulanmasında bir sakınca var mıdır? Ortalama kaç dakika beklemek gerekir? Dikkat edilmesi gereken bir husus var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim:)
Güvenli bir ürün sıkıntı yaratmaz. Kokusu çok etkili. Bir masken ve eldivenin olsun soluma, tenine temas etmesin derim.

axellus1

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Arkadaşlar menzerna 400 ün 250 ml liğini aldım fakat ürün şişesi ağzına kadar doku değil. 2500 ve 3800 de var onlar tamamen dolu. Fg400 şişesi bu şekildemi oluyor. Şişe 0 ürün belli açılma ve kullanma belirtisi yok. Satıcıda ürünler alındığı gibi size ulaştırıyıruz diyor.

COL-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zizoum

Amatör Detaycı
Üye
merhaba arkadaşlar
yıkama sonrası dış plastik için ne yapabilirim, hangi ürünleri kullanabilirim?
ayrıca sunroof dahil olmak üzere fitillere ne yapabilirim? araç kapıları çerçevesiz olduguğundan fitiller 1 tık daha önemli benim için.
şimdiden teşekkür ederim

harunckr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara-Bilecik
merhaba arkadaşlar
ayrıca sunroof dahil olmak üzere fitillere ne yapabilirim? araç kapıları çerçevesiz olduguğundan fitiller 1 tık daha önemli benim için.
şimdiden teşekkür ederim
Merhaba hocam. Dış plastikler için koch chemie nanomagicplastcare veya koch chemie plast star (pss) kullanabilirsiniz. Sunroof içinse würth hhs2000 sıvı gres, kapı fitilleri içinse sonax lastik koruyucu kullanılabilir diye okumuştum. Ürünlerin hiç birini kullanmadım forumda takip ettiğim kadarıyla cevaplayabiliyorum.

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
merhaba arkadaşlar
şimdiden teşekkür ederim
Ben de Koch Chemie PSS tavsiye ederim, oldukça başarılı bir ürün.
Aşağıya uygulama videosunu da ekliyorum.

zizoum

Amatör Detaycı
Üye
Merhaba hocam. Dış plastikler için koch chemie nanomagicplastcare veya koch chemie plast star (pss) kullanabilirsiniz. Sunroof içinse würth hhs2000 sıvı gres, kapı fitilleri içinse sonax lastik koruyucu kullanılabilir diye okumuştum. Ürünlerin hiç birini kullanmadım forumda takip ettiğim kadarıyla cevaplayabiliyorum.
Ben de Koch Chemie PSS tavsiye ederim, oldukça başarılı bir ürün.
Aşağıya uygulama videosunu da ekliyorum.
teşekkür ederim arkadaşlar incelemeye koyuluyorum:)

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bu arada ben biraz fanboy gibi oldum galiba.
Her ürünü önce Koch Chemie olanını alıyor ve kullanıyorum.
Sizde de oluyor mu böyle şeyler?

00serkan4300

Çaylak Detaycı
Üye
Arkadaşlar arabanın sol aynanın kapağı çıkıyor aracı aldığımdan beri, yapıştırmak istiyorum ne tavsiyeniz olur

SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Arkadaşlar Fusso Coat için korumaya zarar vermeyecek en uygun şampuan hangisidir? Elimde Sonax Red Summer var korumasına zarar verir mi? Şampuan olarak ne tercih etmeliyim? Soft99 şampuanları şu an bulamadım, gyeon Bathe hangi seri uygun olur?
Red summer en beğendiğim şampuanlardandır şuan kullanmıyorum TR de kalmadığı için.Fussoya bir zararı yok.

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaslar gaz yağı nerden bılabılırım
1-) internetten alabilirsiniz.
2-) talaşlı imalat yapan sanayilerdeki hırdavatçılarda bulabilirsiniz.
3-) yağcılara sorun hem ellerinde olabilir hem de satana yönlendirebilirler (ben bu şekilde temin ettim)

İnternetten bakıldığı zaman istasyonlarda birim litre fiyatları gözüküyor ama Ankara için konuşayım, hiç bir merkez ilçedeki istasyonda 2020 yılı itibariyle bulamadım ve hangisine sorduysam satışı yasaklandı bilgisi aldım. belki merkez ilçeler yerine uzak ilçelerde satışı sürüyor olabilir.

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
Arkadaşımın aracında şöyle bir sıkıntı var. Kaputun tamamı mat . Kışa girince çatlağa benzeyen izlerde meydana geldi. Öneriniz nedir tecrübeli arkadaşlar.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşımın aracında şöyle bir sıkıntı var. Kaputun tamamı mat . Kışa girince çatlağa benzeyen izlerde meydana geldi. Öneriniz nedir tecrübeli arkadaşlar.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yanmaya başlamış gibi ama bu işte uzman kişi @CNR Detailing çınar ı davet edelim