Sonaxın torpido parlatıcısıyla daha mat sonuç alabilirsiniz, ama pink sheen ilk 1-2 gün biraz parlak kalıyor gün geçtikçe daha mat bir görüntü alıyor kendi aracımın fotoğrafını yükliyim.
Sonaxın torpido parlatıcısıyla daha mat sonuç alabilirsiniz, ama pink sheen ilk 1-2 gün biraz parlak kalıyor gün geçtikçe daha mat bir görüntü alıyor kendi aracımın fotoğrafını yükliyim.
Murat hocam, spritz bir miktar parlaklık katıyor yanlız. Çok değil ama tam mat bir ürün denemez benim deneyimime göre. O yüzden Sonax Matteffect öneririm. Birde gtechnic C6 varmış ama deneyimlemedim.
Bence iki üründe güzel ama dikkat etmeniz gereken ürünü uyguladıktan sonra toz çekip çekmediği ve plastiği koruyup korumadığına karar vermek gerekiyor.2 ürün arasında kalmayın alternatif baya ürün var bu konuda önemli olan sizin o ürünü ne için kullanacaksınız ve beklentiniz nedir oan göre ürün seçmek mantıklı.
Baktım Üstad ürüne ürün gerçekten kullananların yorumları herkes memnun işte o kadar para var mı malum bu aralar biraz sıkışık.Bizde hem uygun hem iş görsün ürün arıyoruz var mı başka önerebileceğiniz?
Ben denedim İbrahim hocam hatta kullanıyorum Halen arada sırada fena ürün değil fiyatı uygun 1:3 oranında seyreltilip kullanılıyor ben beğenmiştim tabi ki bir cg meguiars gibi değil ama fiyatına göre iyi ürün
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kc PO Deri koltukların temizliği için köpük yapıcı sprey arayışına girdim f/p olarak tavsiyeniz var mı? Son olarak sulandırmayı nasıl yapıcaz. Hali hazırda daha önceden hazırladığım 500ml'lik karışımdan direk bu şişeye koysam sorun olur mu? Teşekkürler
Kc PO Deri koltukların temizliği için köpük yapıcı sprey arayışına girdim f/p olarak tavsiyeniz var mı? Son olarak sulandırmayı nasıl yapıcaz. Hali hazırda daha önceden hazırladığım 500ml'lik karışımdan direk bu şişeye koysam sorun olur mu? Teşekkürler
Köpük yapan şişe satışı parlatanadamlar vb satış sitelerinde var. Ancak aynı görevi gören bayanların kullandığı Nivea yüz temizleme köpüğü var onun şişesi de aynı işi yapıyor. 150 ml kendi ölçüsü . Şok vb. Marketlerde var ya da evdeki hanımlarda boş şişesini bulabilirsiniz. Sulandırma için 500 ml ye göre ölçü belirlediyseniz aynisini koyabilirsiniz.
Ben 5 liraya cam sil almıştım yanlız ucu köpük atan sistemli olandan sonra camsili başka bi şişeye aktardım pol starı içine doldurdum O şekil Hem pratik hemde Ucuz olur ... sulandırma oraninida kır durumuna göre 1/5 ve 1/10 arasında yapabilirsiniz
İsmail bey merhaba, neden köpük yapmak için ayrıca şişe arıyorsunuz ? Fırçanın içine 2-3 fıs temizleyeceğin deri bölgenin büyüklüğüne göre bir kaç fıs at yeterince köpürüyor zaten.
Farklı deri tiplerinde ve plastiklerde Pol Starın nasıl köpürdüğünü görmen için uygulamalarımdan şimdi derlediğim bazı fotoğrafları paylaşıyorum;
İsmail bey merhaba, neden köpük yapmak için ayrıca şişe arıyorsunuz ? Fırçanın içine 2-3 fıs temizleyeceğin deri bölgenin büyüklüğüne göre bir kaç fıs at yeterince köpürüyor zaten.
Farklı deri tiplerinde ve plastiklerde Pol Starın nasıl köpürdüğünü görmen için uygulamalarımdan şimdi derlediğim bazı fotoğrafları paylaşıyorum;
Köpük yapım şişesi sarfiatı oldukça azaltıyor.Sprey şişe ile araç içine ortalama 300ml apc gidiyordu,köpük şişesi ile 75-100 ml civarında araç içi plastiklerini bitirebiliyorum.
Abi eğer detay fırçasıyla kullanırsan doğru gerek olmuyor köpük yapan şişeye ama deri temizleyici fircalar sert köpük şeklinde uygulama ile daha rahat sonuç veriyor aslında ondan yani yoksa büyük farklar yok . Bide benim bahsettiğim Nivea şişesi gibi köpük yapan ürünlerde tüketim daha azalıyor bı fayda da onu sayabiliriz.
Köpük yapım şişesi sarfiatı oldukça azaltıyor.Sprey şişe ile araç içine ortalama 300ml apc gidiyordu,köpük şişesi ile 75-100 ml civarında araç içi plastiklerini bitirebiliyorum.
Abi eğer detay fırçasıyla kullanırsan doğru gerek olmuyor köpük yapan şişeye ama deri temizleyici fircalar sert köpük şeklinde uygulama ile daha rahat sonuç veriyor aslında ondan yani yoksa büyük farklar yok . Bide benim bahsettiğim Nivea şişesi gibi köpük yapan ürünlerde tüketim daha azalıyor bı fayda da onu sayabiliriz.
Merhaba hocam, Malesef colorlook deri fırçası çok sert çıktı ve bundan dolayı köpürmüyor uygularken o yüzden bu düşünceye kapıldım yoksa direksiyon vb alanlarda dediğiniz gibi detay fırçası ile çok rahat iş görüyorum. Teşekkürler