Merhabalar, yeni aldığım aracımın halı paspaslarının rengi bej ve çok kirli duruyorlar. Vp carpet'im ve fırçam var fakat halı çekme makinam yok temizlersem sanırım kusma yapacak? Temizlemem için ne önerebilirsiniz.
Son çare çamaşır makinasına atmak bile geldi aklıma
Istediğimiz sorudan baslayabiliyorsak sondan baslayayim, makinaya atmanizi tavsiye etmem çünkü ozellikle kenar kısımlarında çok ciddi aşınma hatta catlamaya yol açıyor, tecrübeyle sabit
Babamin aracta da bej paspas var ve ben ne yaparsam yapayim vakum makinasi olmadan efektif bir sekilde temizlemenin yolunu bulamadim maalesef. Bej koltuklarda VP Carpet, kopuk yapan fisfis, nemli bez ve durulamak icin bol sicak su recetesi cok iyi is yapiyor ama paspas gibi ağır lekelerin oldugu yerlerde benim gozlemim bu yontem pek care olmuyor. Elbette bir nebze düzelme oluyor ama verilen emeğe değer mi tartisilir.
Fikir olmasi acisindan yakin zamanda hali yikama makinasiyla yaptigim paspas temizligi yaklasik 3 saat surdu ve sonuc %80 düzelme diyebilirim. Elbette paspaslarin kir durumunu gormeden konusmak biraz havada kaliyor ama ozellikle bej renk paspaslarda gozle görülür bir temizlik icin hali yikama/vakum makinasi sart gibi bence.
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi