Hızlı Soru - Cevap

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hortumdan kat kat iyidir hocam. Pompası büyük ihtimal plastiktir ama bu paraya kabul edilebilir. Tek sorun uygun foamlance bulmak olur sanırım.
Bir süredir yazlıktayız, burada hortumdan gelen su inanılmaz basınçlı. Hortumun ucuna da 7-8 farklı spray türü olan tabanca aldım. Suyu sonuna kadar açtığımda, elimi önüne koyduğumda canım acıyor. Piranha’nın ürünü ondan daha iyidir diyorsanız alacağım.

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Bir süredir yazlıktayız, burada hortumdan gelen su inanılmaz basınçlı. Hortumun ucuna da 7-8 farklı spray türü olan tabanca aldım. Suyu sonuna kadar açtığımda, elimi önüne koyduğumda canım acıyor. Piranha’nın ürünü ondan daha iyidir diyorsanız alacağım.
Bence daha iyidir ancak ben basınçlı makine alırsam foam Lance kullanmak isterim, bu makinaya uygun foam Lance bulabileceğinizi sanmıyorum. Sonradan pişman olmaktansa karcher veya Bosch almanızı tavsiye ederim.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Hemen bir matematik hesabı ile teorik olarak Piranha daha basınçlı olucaktır. Sonuçta Piranha'nın basıncı 120 bar ancak şebekeden gelen su maksimum 8 bardır(Ben en pozitif barı yazdım belki daha azdır.), yüksek ihtimalle kaldığınız site de sayaçdan sonra basınç düşürücü kullanmadığı için bu kadar yüksek basınç verebiliyor.

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hemen bir matematik hesabı ile teorik olarak Piranha daha basınçlı olucaktır. Sonuçta Piranha'nın basıncı 120 bar ancak şebekeden gelen su maksimum 8 bardır(Ben en pozitif barı yazdım belki daha azdır.), yüksek ihtimalle kaldığınız site de sayaçdan sonra basınç düşürücü kullanmadığı için bu kadar yüksek basınç verebiliyor.
Bence daha iyidir ancak ben basınçlı makine alırsam foam Lance kullanmak isterim, bu makinaya uygun foam Lance bulabileceğinizi sanmıyorum. Sonradan pişman olmaktansa karcher veya Bosch almanızı tavsiye ederim.
Site değil, müstakil. Direkt şehir hattına bağlıyız. 3/4 hortum tabancaya bağlı. Saçma sapan bir basınç var dediğim gibi.

Foam lance için K3 mü almam lazım? Nereden baksanız en az 2 katı fiyatı. 2 ay kullanacağım için yeterli gibi gelmeye başladı bana.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Site değil, müstakil. Direkt şehir hattına bağlıyız. 3/4 hortum tabancaya bağlı. Saçma sapan bir basınç var dediğim gibi.

Foam lance için K3 mü almam lazım? Nereden baksanız en az 2 katı fiyatı. 2 ay kullanacağım için yeterli gibi gelmeye başladı bana.
Piranha'ya uygun Foam bilmiyorum, bana kalırsa Bosch alıp bide Mjjc Foam alıp en uyguna kapatabilirsiniz. Aksi halde Piranha alıp Foam Lance'siz kullanmak mantıksız geliyor, sonuçta doğru kimyasallar ile kir sökme işini yapabiliyoruz sadece durularken biraz yüksek basınç olsa yetiyor.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

Basınç konusunda kendi tecrübe ve görüşümü aktarayım. Zamanında k2 basic almıştım, o zamanlar yeter diyerek. Açıkçası zamanla yememeye başladı,araçtaki şampuanı falan durulama zulüm halini almaya başladı. Şu an makineyi fl ile kullanıyorum, durulamayı hortum ve hortum aparatı ile yapıyorum. O yüzden bence önceliğiniz fl aparatı desteği olsun. Benim gibi bir süre sonra sadece köpük aparatı olarak kullanmaya devam edersiniz en azından en en kötü ihtimalle bile :)

Saint_33

Amatör Detaycı
Üye
Arkadaşlar yan basamakta büyük ihtimal araç yanlış oranda kimyasal şampuandan dolayı kahverengi su lekesi gibi ve çevresinde beyaz sabun artığı gibi bir leke bıraktı.Bunu ne ile geçirebilirim?Basamak materyal alüminyum.

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Arkadaşlar yan basamakta büyük ihtimal araç yanlış oranda kimyasal şampuandan dolayı kahverengi su lekesi gibi ve çevresinde beyaz sabun artığı gibi bir leke bıraktı.Bunu ne ile geçirebilirim?Basamak materyal alüminyum.

Beyazlar zımpara yada keçe ister gibi duruyor, kahve rengi lekeyi de İnce pasta + üstübü ile deneyebilirsiniz hocam.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Kuyu suyunu filtre edecek çeşme ağzına filtre varmı arkadaşlar?
Çamaşır makinalarının çeşme takılan kısmına siyah bir filtre takılıyor ancak pislikleri tutabiliyor yani kireci tutamıyor. Hırdavatçılar da bulabilirsiniz, yaklaşık 10 15 cm uzunluğunda siyah bir parça bir tarafına makina hortumu için erkek tarafı var diğer tarafı dişi çeşmeye takılıyor.

tgykya

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Çamaşır makinalarının çeşme takılan kısmına siyah bir filtre takılıyor ancak pislikleri tutabiliyor yani kireci tutamıyor. Hırdavatçılar da bulabilirsiniz, yaklaşık 10 15 cm uzunluğunda siyah bir parça bir tarafına makina hortumu için erkek tarafı var diğer tarafı dişi çeşmeye takılıyor.
Makine kullanmıyorum şuan sadece hortum var.

Saint_33

Amatör Detaycı
Üye
Çağlar abi benim tecrübelerime istinaden en azından kahverengi kısmı cif bile geçirebilir. Ama daha tecrübeli isimlerinde yorumlarını beklemekte fayda var.
Anladım genede teşekkür ederim kardeşim.Evet tecrübeli abilerim,kardeşlerim sizinde değerli yorumlarınızı alsam.