Hızlı Soru - Cevap

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Öne çıkan konu #9,781
Aslında yıkama makinası gibi ihtiyaçlarım olmasa sırf test amaçlı alıp deneyesim var, tabi maddi durumlar el vermiyor belki gelecek aya alabilirim.
Benimde şuan hem ekipman hem ürün yönünden eksiğim var olmasa ne kadar ürün varsa alacam carpro nun ama işte napak :)

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
Aracımın aynasında söyle bir çatlak var plastik kısmında. Plastk onarım ile düzelir mi bu belli olmadan? İstanbul anadolu yakası yapabilecek yer bilen var mı?

drerdogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ısparta
Tam olarak ne lekesi olduğunu biliyor musunuz? Çünkü 1:15 baya yoğun bir sulandırma oranı, paspaslara ve pedallara bile 1:20 kullanıyorum.
Araç yeni alındı ne olduğunu bilmiyorum ama tutkal lekesi gibi çevresi iyi kötü çıktı ama fotoğraftaki bölüm çıkmıyor.

Green star fırça ve sihirli sünger çıkaramadı hatta süngeri baya bastırdım

Buhar makinası varsa apc ile karıştırıp denenebilir.[/QUOTE]
En son bu kaldı buhar makinesi bulursam onu da deneyeyim .

Teşekkürler tavsiyeler için[/QUOTE]
koch chemie mzr var, çok daha güçlü. 1: 40 kadar sulandırma oranıyla bile güzel iş çıkarıyor. 1:9 ile 20 yıllık kirleri duman ettim. bölünmüş olarak temin edip onu da deneyebilirsin.

nijm

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Isparta
koch chemie mzr var, çok daha güçlü. 1: 40 kadar sulandırma oranıyla bile güzel iş çıkarıyor. 1:9 ile 20 yıllık kirleri duman ettim. bölünmüş olarak temin edip onu da deneyebilirsin.[/QUOTE]
Bu ürünü bilmiyordum teşekkürler tavsiyeniz için.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
@nijm kullanmadan önce en hafif sulandırma oranıyla deneyin ve kıyıda köşe de bir yerde test edin. Eğer aracınızın plastiğine çok kuvvetli gelirse plastiği soldurma ihtimali var.

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Kimyasal adamlara nasıl ulaşacağız 10 gün oldu hala kargo falan Yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye
Herkese merhaba..Araç ile anayolda giderken öndeki araçtan parça düştü kaçmaya çalışsamda yandan lastigi yardım allahtan lastik rft olduğundan janta oturmadı.Vardır bundada hayır diyerek lastik siparişi geçeyim dedim bridgestone 225/40/18 t005 rft 92y arayınca stoklarda olmadığını temmuz sonu gibi kocaelinde üretilcegini söylediler.Aynı markanın aynı ebatı XL olanı var. Başka markalardanda aradıysamda XL hep xl taksam skntı olurmu acaba tecrubeli arkadaslar bilgi verirse sevinirim..(aracımı satılığa koymak için lastiği çözmem lazım :( )

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Herkese merhaba..Araç ile anayolda giderken öndeki araçtan parça düştü kaçmaya çalışsamda yandan lastigi yardım allahtan lastik rft olduğundan janta oturmadı.Vardır bundada hayır diyerek lastik siparişi geçeyim dedim bridgestone 225/40/18 t005 rft 92y arayınca stoklarda olmadığını temmuz sonu gibi kocaelinde üretilcegini söylediler.Aynı markanın aynı ebatı XL olanı var. Başka markalardanda aradıysamda XL hep xl taksam skntı olurmu acaba tecrubeli arkadaslar bilgi verirse sevinirim..(aracımı satılığa koymak için lastiği çözmem lazım :( )
Reinforced - Extra Load - XL Lastik Nedir?.

bu linkten xl olmasının ne demek olduğu yazıyor.Bir problem yaşamazsın sanırım.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muhlis91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Hocam sadece tek lastiği değiştirecekseniz 3 tanesi rft 1 tanesi xl olacak bu da güvenlik sistemlerinin yanılmasına sebep olabilir. En azından aynı aks üzerinde aynı lastiklerin olması gerekir. Tüm takımı xl lastiğe çevireceksiniz bir sıkıntı olmaz zaten

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye
Hocam sadece tek lastiği değiştirecekseniz 3 tanesi rft 1 tanesi xl olacak bu da güvenlik sistemlerinin yanılmasına sebep olabilir. En azından aynı aks üzerinde aynı lastiklerin olması gerekir. Tüm takımı xl lastiğe çevireceksiniz bir sıkıntı olmaz zaten
Aslında amacım şu yönde aracı satıcam sattıgım adama bu lastikle verip 1-2 aya diger lastik üretimine başlayınca lastik siparişi geçerim dicektim yoksa aracta şu anda kış lastigi var cıkma ne yapcam bılmıyorum baska markalardada bu ebat hep xl anlam veremıyorum

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Gecmiş olsun daha büyük sorun oluşmadan lastikle geçişmiş bela. Malesef samsun'nun en büyük bana kalirsa sorunu merkezde ki ana yollar ralli pist'leri gibi kullanıyolar. Stadyum yolundan bahsetmiyorum bile

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
@omrslhmms Ömer abi Taiwan başlıklara benim kanım ısınamadı niyese, Canyon başlık da atım yaparken hızlı hızlı atım yapabiliyorum kesmeden. Ancak Murat plastiğin spreyine ardı ardına basınca sanki pompalama gücü yetmediği için tam tetiğe basamıyorum. Sence dediğim sorun doğru mu ?

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@omrslhmms Ömer abi Taiwan başlıklara benim kanım ısınamadı niyese, Canyon başlık da atım yaparken hızlı hızlı atım yapabiliyorum kesmeden. Ancak Murat plastiğin spreyine ardı ardına basınca sanki pompalama gücü yetmediği için tam tetiğe basamıyorum. Sence dediğim sorun doğru mu ?
Dedigin dogru ama bence sorun degil. Ben kisa kisa ve seri basiyorum mesela. Ama dedigini iyi anladim sikinti olabiliyor evet.

Canyon basligi suan canlandiramadim kafamda yorum yapamayacagim ama hakli olabilirsin

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
beyler bende menzerna 4 serisi power protect ultra var. 3800 den sonra yapmayı düşünüyorum. pembemsi renk pasta kıvamında bir sealant. bunu rotary siyah ped ile uygulayabilir miyim? yoksa el uygulama pedi ile mi uygulamalı?