Hızlı Soru - Cevap

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Öne çıkan konu #9,901
sonax ın 1 tane bu eldiveninden mevcut

superclean in şöyle bir ürünü mevcut

sizce bu ürünümü alayım yoksa tekrardan başka bir eldiven mi almak mantıklı

Hocam bence biraz bekleyin. @omrslhmms hocam bugün epey bir eldiveni inceleme yaptı. Konusunu açacaktır yakın bir zamanda. O daha yol gösterici olacaktır.

Yine de fikrimi belirteyim. Çoklu eldiven için supercleanin washpad i denenebilir. Bende purestar in ayni yapıda washpad i var. Ben memnunum. Tabi bunun kalitesi nasıldır bilemiyorum. Purestar in Tüyleri kısa ama yumuşaklığı, su tutuşu gayet güzel. Ön yıkama iyi yapıldığı takdirde problem olacağını düşünmüyorum.

İissoo

Amatör Detaycı
Üye
İl
Mugla
Hocam bence biraz bekleyin. @omrslhmms hocam bugün epey bir eldiveni inceleme yaptı. Konusunu açacaktır yakın bir zamanda. O daha yol gösterici olacaktır.

Yine de fikrimi belirteyim. Çoklu eldiven için supercleanin washpad i denenebilir. Bende purestar in ayni yapıda washpad i var. Ben memnunum. Tabi bunun kalitesi nasıldır bilemiyorum. Purestar in Tüyleri kısa ama yumuşaklığı, su tutuşu gayet güzel. Ön yıkama iyi yapıldığı takdirde problem olacağını düşünmüyorum.

kova ile yıkama yaptıgım için direk fazla bastırmadan elivenle girişiyorum , köpük yapan pompalardan almam lazım galiba ama onlarda pahalı gibi

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
kova ile yıkama yaptıgım için direk fazla bastırmadan elivenle girişiyorum , köpük yapan pompalardan almam lazım galiba ama onlarda pahalı gibi
Sayın hocam normal manuel bir nalburcudan alacağınız bir 2 lt bir pompa işinizi görecektir. Ben köpüksüz kullanıyorum köpük ve köpuksuz kir sökmede farkları yokmuş. Forumda çoğu üstadimız söylüyor. Hatta @Berkay ağabey de sorduğumda sıvı seklinde kullaniyor. Köpük kaporta üstünde sadece daha fazla kurumadan kalabiliyor avantajı o

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
Hocam siz baştan kural hatası yapıyorsunuz. Jantlarınız için ayrı kova ve şampuan kullanarak işe başlamalısınız.

Kendimden örnek verecek olursam ön yıkama sonrasında jantlarım için bir kovaya chemical guys maxi suds II ile suyu karıştırarak güzel bir yıkama sıvısı elde ediyorum. Sonrasında Pek bir işe yaramayan valet pro bilberry yi jantlara ve davlumbazlara sıkıp hazırladığım kovanın içinde duran jant fırçalarım ile tüm lastik - jant ve davlumbazlarımı yıkıyorum.
3 adet kova mı kullanıyorsunuz yıkama islemleri icin?

emirksk

Amatör Detaycı
Üye
diyaframlı hortum tabancası ve sağlam bir hortum önerir misiniz ? hortum bahçe musluğuna takılacak, uzayan bez hortumlardan kullanıyordum arada patlıyordu tabi ama 1 yıl boyunca görevini layıkıyla yapıp emekliye ayrılacak ve suyu sıkmayınca hortum şişip patlıyordu. patlamayan bir hortum arıyorum.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
diyaframlı hortum tabancası ve sağlam bir hortum önerir misiniz ? hortum bahçe musluğuna takılacak, uzayan bez hortumlardan kullanıyordum arada patlıyordu tabi ama 1 yıl boyunca görevini layıkıyla yapıp emekliye ayrılacak ve suyu sıkmayınca hortum şişip patlıyordu. patlamayan bir hortum arıyorum.
Hortum olarak attığım linkdekini aldım, gayet kaliteli ve uygun fiyatlı.

Hortumlar - Bauhaus

Su tabancası olarak da attığım linkdekini kullanıyorum, fiyatı bazen 28 30 civarlarında iniyor acil değilse indirimi bekleyin derim. Hem araaba yıkarken hemde balkon yıkarken kullanıyorum gayet kullanışlı 6 modu sardı sanırsam.

Neptun DY2323 5 Parça Sulama Seti

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
uzayanlar problemliymis genelde diye hep duydum ondan Sert bi hortum aldim. Bostanli da forbest magazasinda var. takim olarak olan a bi bakabilirsin Sert. Ben kullaniyorum ayda 1-2 kere 3-4 Aydir . Arabayi yikarken arada bir kapatiyorum Ana muslugu. O yuzden Uzun sure su basinci olmadigi icin ne kadar dayaniklidir bilmiyorum. Ama bence dayanikli. 20mt 50 lira idi

Son düzenleme:

yunusaktas91

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Selamlar herkese. Henuz bir temizlik setim yok. Koch Chemie’den bir seri hazirlamak istiyorum. Bircok siteye baktim ama bolunmus olarak cok az satan yer var, onlarda da cogu urunde stok yok. Bu markanin bolunmus urunlerini nereden temin edebiliriz?

GöKHaN 35

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Selamlar herkese. Henuz bir temizlik setim yok. Koch Chemie’den bir seri hazirlamak istiyorum. Bircok siteye baktim ama bolunmus olarak cok az satan yer var, onlarda da cogu urunde stok yok. Bu markanin bolunmus urunlerini nereden temin edebiliriz?
Kc markası bölünmüş ürün sattırmıyor. En az 1 litrelik almak durumundasınız.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Firmalar ile telefonla iletişime geçin. Belki bölerler bölmezler ise ortak alım beklemenizi tavsiye ederim. Özellikle GS gibi ürünlerde.

yunusaktas91

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Kc markası bölünmüş ürün sattırmıyor. En az 1 litrelik almak durumundasınız.
Cogu sitede bolunmus olarak gorunuyor fakat stoklari uzun zaman once tukenmis, yenilenmemis.
Firmalar ile telefonla iletişime geçin. Belki bölerler bölmezler ise ortak alım beklemenizi tavsiye ederim. Özellikle GS gibi ürünlerde.
Forumda boyle etkinlikler ne siklikla oluyor? Gs degil de almayi dusundugum urunler: fb, po, ls, pw, ts, mp.

sekomeko

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Cuma günü bölünmüş Koch Chemie FB aldım. Sanırım her ürünü bölmüyolar. Ümraniyede DE-SA ticaret.
n11 adı "kendikendine".
KendiKendine - n11.com

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
Merhabalar. Suni deri koltukları temizlemek için hangi ürünü kullanmam gerekiyor ? koch chemie po yeterlimidir ?
Merhaba hocam deride po yeterli olacaktır. Köpük yapan şişe ve deri fırçası ile kullanımda sorun olmaz. Direksiyonda fırça kullanmayın ama tavsiye edilmiyor..

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Temizlikmadeni.com WhatsApp numaralarından ulaşın yardımcı olurlar.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Hobiotom'u arayarak bölünmüş alabiliyorsunuz eğer ellerinde stok var ise, Fb demir tozu için ise @Fatihkandemir abi ile iletişime geçerseniz yardımcı olucaktır.