Hızlı Soru - Cevap

safa43

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
Öne çıkan konu #981
Herkese merhaba aranızda bosch easy aquatak 110 kullanan var mı yeni modeli galiba aqt 33 11 ile arasında kaldım ikinci el mi alsam 399 a sifir bunu mu alsam diye derken aldım ama iade edeyim mi sizce napayım diye bir sorayım dedim tecrübeli abilerim daha iyi bilir dedim. Bir de buna mjjc foam lance uyumlusu çıkar mı sizce

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yasin.Dogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese merhaba aranızda bosch easy aquatak 110 kullanan var mı yeni modeli galiba aqt 33 11 ile arasında kaldım ikinci el mi alsam 399 a sifir bunu mu alsam diye derken aldım ama iade edeyim mi sizce napayım diye bir sorayım dedim tecrübeli abilerim daha iyi bilir dedim. Bir de buna mjjc foam lance uyumlusu çıkar mı sizce

ona uygun mjjc var snow foam sorun değil. Ama hortumu kısa ve basıncı düşük giriş seviyesi makina. 37-13 den aşağısına bakma bence. açmadıysan iade edip üst modelini almaya çalış.

safa43

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
ona uygun mjjc var snow foam sorun değil. Ama hortumu kısa ve basıncı düşük giriş seviyesi makina. 37-13 den aşağısına bakma bence. açmadıysan iade edip üst modelini almaya çalış.
Cevap için teşekkür ederim bütçe konusunda sıkıntım var buna anca yetti diyelim. Aslında dediğiniz makina çok güzel ama bütçeden zorluyor ben bunu ara sıra köye gidince vs kullanayim bir de taşıması kolay diye düşündüm. Bu şekilde kullanıma yeterli olmaz mı yoksa hortumla mi yıkayım boşa masraf yapmayım mı değmez mi hic kullanmadığım için emin olamadım. Arada 20 bar var çok farkeder mi ?

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Cevap için teşekkür ederim bütçe konusunda sıkıntım var buna anca yetti diyelim. Aslında dediğiniz makina çok güzel ama bütçeden zorluyor ben bunu ara sıra köye gidince vs kullanayim bir de taşıması kolay diye düşündüm. Bu şekilde kullanıma yeterli olmaz mı yoksa hortumla mi yıkayım boşa masraf yapmayım mı değmez mi hic kullanmadığım için emin olamadım. Arada 20 bar var çok farkeder mi ?

110 barda işinizi görür alabilirsiniz. Hortumla kıyaslanamaz bile..

trbvm

Çaylak Detaycı
Üye
B sütununda kullanılan malzeme "piano black" ise çok çiziliyor malum. Ben de şeffaf folyo ile kendim kaplamayı düşünüyorum.

Kaliteli ve güneş ışığından fazla etkilenmeyecek, internet üzerinden satın alabileceğim şeffaf folyo önerebilir misiniz?

Ekli dosyalar

• 60.2 KB Görüntüleme: 30

hendeser

Acemi Detaycı
Üye
İl
ordu
Arkadaşlar ürünlerin hangi kargo ile gönderiyorsunuz. Ordu dan Sürat kargo ile gönderiyordum dün artık çok sorun yaşadım diye almadı sıvı ürün olduğu için. Sıvı demesem alıyordu. Mecbur aras kargoya verdim pahalı olarak. Gerçi oda kem küm etti sıvı mı falan diye. Kargo şirketleri genel olarak mı karar alıyor yoksa şube mi almadı anlamadım.Bir diğer nokta ise internet satışı yapan firmalar sıvı kargoları nasıl gönderiyor anlamadım. Onlara ayrıcalık var daha iyi paketleme mi yapıyor diye.

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Arkadaşlar ürünlerin hangi kargo ile gönderiyorsunuz. Ordu dan Sürat kargo ile gönderiyordum dün artık çok sorun yaşadım diye almadı sıvı ürün olduğu için. Sıvı demesem alıyordu. Mecbur aras kargoya verdim pahalı olarak. Gerçi oda kem küm etti sıvı mı falan diye. Kargo şirketleri genel olarak mı karar alıyor yoksa şube mi almadı anlamadım.Bir diğer nokta ise internet satışı yapan firmalar sıvı kargoları nasıl gönderiyor anlamadım. Onlara ayrıcalık var daha iyi paketleme mi yapıyor diye.
Kargolar sıvı ürünleri akma riskinden ve tabi akan sıvının başka kargolara zarar verme ihtimalinden dolayı almak istemezler
Akıp başka kargolara zarar vermeyecek şekilde paketlersen sorun olmaz
En pratik şekilde şişeyi bantladıktan sonra 5 6 kat kağıt havluyla sarıp tekrar bantlarsan (hani aksa bile kağıt havlu emer başka kargolara zarar gelmez) bütün kargolar kabul eder

hendeser

Acemi Detaycı
Üye
İl
ordu
@ccibb Dediğiniz gibi diğer kargolara zarar vermiş o yüzden barkod silinince kargoyu bulamamışlar filan. Dedim iyice sardım ettim ama almadı demek ki canı cok yanmış müşteri bir sürü fırça attı dedi. Bir daha kine sizin yöntemle denerim ama önce sorucam böyle kabul eder misin diye çünkü vatandaşa söz veriyorsun önceden sonra böyle olunca ciddi sıkıtı oluyor.

someone

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Koch chemie h8 f5 m2 almayi düşünüyorum lakin 250ml ambalajlar 65 75 lira bandinda. Ortak almak isteyen olursa 1 litrelik alip 500er ml paylasabiliriz. 200er liraya gelir, + kargo anlasmali fiyattan gonderebilirim.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Foam lance almak istiyorum ama Türkiye’de satan bulamadım. Yurtdışından getirteceğiz sanırım zaten araya bayram tatili girince burdanda alsam bayram sonrasına kalacak. Şimdi sizden tavsiye istiyorum foam lance için. En makul çözüm sanırım aliespress ten mjjc marka olan. Ama hangisini almalıyım bilemedim farklı farklı ilanlar var. Sizin sipariş verip memnun kaldığı bir satıcı var ise onun linkini gönderirseniz memnun olurum.
Mjjc harici tavsiyeniz var ise onuda değerlendiririm.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Foam lance almak istiyorum ama Türkiye’de satan bulamadım. Yurtdışından getirteceğiz sanırım zaten araya bayram tatili girince burdanda alsam bayram sonrasına kalacak. Şimdi sizden tavsiye istiyorum foam lance için. En makul çözüm sanırım aliespress ten mjjc marka olan. Ama hangisini almalıyım bilemedim farklı farklı ilanlar var. Sizin sipariş verip memnun kaldığı bir satıcı var ise onun linkini gönderirseniz memnun olurum.
Mjjc harici tavsiyeniz var ise onuda değerlendiririm.
Bence sams foam alın biraz daha pahalıdır ancak daha iyidir.

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

Muhammed06

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba, bugün aracı yıkarken farkettim cam çıtasının fitillerinden beze siyah boya gibi lekeler gelmeye başladı sildikçe geliyor ve şuan görüntü bu şekilde neden olabilir acaba ?

Renk solması burada da vardı çinli seramik ile düzeltebildim ancak fitillerde çok işe yaramadı. Öncesi
.