Hızlı Soru - Cevap

dati_bubu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Bir tane uygulama yapacağınız bez olsun hatta tercihen uygulama pedi olsun. Bir tane temiz nemli bez olsun. Bir tane de emiciliği yüksek bir kurulama havlusu olsun. Fazla ıslatmadan uygulamanızı yapın ve temiz bezle duruladıktan sonra havluyla kurutun. Aracın camlarını aralık bırakıp havalanmasını sağlayın. Özellikle uygulama sırasında fazla bastırmayın. Kusma yapmasının sebebi kumaşın altındaki sünger kısma su dolması. Geçen sene bu şekilde yapmıştım sıkıntı olmadı.
Tamam teşekkür ederim,bol bol bez ,minimum ıslatmaya özen gostericem olduğu kadar artık

Fatih Şahin

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
koch pw de en ideal seyreltme oranı nedir.tecrübelerinize ihtiyacım var.
Duruma göre değişiyor çünkü çok yönlü bir ürün. Altta wax vs. koruma varsa 1:200 haftalık düzenli bakım için iyi. Bir nevi quick sealant oluyor. Altta koruma yoksa ve bununla koruma yapmak istiyorsanız ilk seferde 1:50 yapıp devamında 1:100 haftalık bakım için iyi.

Bunun haricinde 10 ml yıkama kovasına ve 10 ml de cam suyuna koyuyorum ben :)

erdal.t

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
gaziantep
Duruma göre değişiyor çünkü çok yönlü bir ürün. Altta wax vs. koruma varsa 1:200 haftalık düzenli bakım için iyi. Bir nevi quick sealant oluyor. Altta koruma yoksa ve bununla koruma yapmak istiyorsanız ilk seferde 1:50 yapıp devamında 1:100 haftalık bakım için iyi.

Bunun haricinde 10 ml yıkama kovasına ve 10 ml de cam suyuna koyuyorum ben :)
çok teşekkür ederim

dati_bubu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Arkadaşlar Bosch gpo 14almak istiyorum,Şuan en uygun 576lira. Biraz sesli çalışması dışın da bi sıkıntısı yok sanırım. Sizin de fikrinizi almak istiyorum sipariş vermeden önce.

Fatih Şahin

Poyraz051

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Erzurum
Arkadaşlar murat hocam sayesinde aldığımız loew kalem ile taş izlerine rötuş yapacağım. Boya sertleştirici karışım oranı 1/3 yeterli olurmu? Birde araç vw şeker beyazı verniğe gerek varmı acaba?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
Arkadaşlar murat hocam sayesinde aldığımız loew kalem ile taş izlerine rötuş yapacağım. Boya sertleştirici karışım oranı 1/3 yeterli olurmu? Birde araç vw şeker beyazı verniğe gerek varmı acaba?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2-1 yeterli olur verniğede gerek yok

Cenk A

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Alta foam ile gloria fm i karşılaştırsak hangisi performans olarak daha iyidir bilgisi olan var mı acaba

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Arkadaşlar çok güleceksiniz ama herkes yapıyor ben yapamıyorum
Şu etiketleme olayı nasıl oluyor
Telefondan giriyorum