Bir tane uygulama yapacağınız bez olsun hatta tercihen uygulama pedi olsun. Bir tane temiz nemli bez olsun. Bir tane de emiciliği yüksek bir kurulama havlusu olsun. Fazla ıslatmadan uygulamanızı yapın ve temiz bezle duruladıktan sonra havluyla kurutun. Aracın camlarını aralık bırakıp havalanmasını sağlayın. Özellikle uygulama sırasında fazla bastırmayın. Kusma yapmasının sebebi kumaşın altındaki sünger kısma su dolması. Geçen sene bu şekilde yapmıştım sıkıntı olmadı.
Duruma göre değişiyor çünkü çok yönlü bir ürün. Altta wax vs. koruma varsa 1:200 haftalık düzenli bakım için iyi. Bir nevi quick sealant oluyor. Altta koruma yoksa ve bununla koruma yapmak istiyorsanız ilk seferde 1:50 yapıp devamında 1:100 haftalık bakım için iyi.
Bunun haricinde 10 ml yıkama kovasına ve 10 ml de cam suyuna koyuyorum ben
Duruma göre değişiyor çünkü çok yönlü bir ürün. Altta wax vs. koruma varsa 1:200 haftalık düzenli bakım için iyi. Bir nevi quick sealant oluyor. Altta koruma yoksa ve bununla koruma yapmak istiyorsanız ilk seferde 1:50 yapıp devamında 1:100 haftalık bakım için iyi.
Bunun haricinde 10 ml yıkama kovasına ve 10 ml de cam suyuna koyuyorum ben
Arkadaşlar Bosch gpo 14almak istiyorum,Şuan en uygun 576lira. Biraz sesli çalışması dışın da bi sıkıntısı yok sanırım. Sizin de fikrinizi almak istiyorum sipariş vermeden önce.
Arkadaşlar murat hocam sayesinde aldığımız loew kalem ile taş izlerine rötuş yapacağım. Boya sertleştirici karışım oranı 1/3 yeterli olurmu? Birde araç vw şeker beyazı verniğe gerek varmı acaba?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar murat hocam sayesinde aldığımız loew kalem ile taş izlerine rötuş yapacağım. Boya sertleştirici karışım oranı 1/3 yeterli olurmu? Birde araç vw şeker beyazı verniğe gerek varmı acaba?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar Bosch gpo 14almak istiyorum,Şuan en uygun 576lira. Biraz sesli çalışması dışın da bi sıkıntısı yok sanırım. Sizin de fikrinizi almak istiyorum sipariş vermeden önce.