Hızlı Soru - Cevap

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Bende purestar dublex var başka biseye gerek kalmıyor kurulama için tabi bazen başka.fanztezilerde yapıyoruz

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Merhaba. Mjjc yada başka marka (Karcher hariç) foam lance arıyorum
Forumda kalitesini bilmeyen yok sanırım, MJJC alın derim en uygun fiyatlısı o sadece biraz beklersiniz o kadar.
İyi akşamlar araç kurulamak için beze ihtiyacım var sizce en güvenli ve kaliteli ürün hangisidir ne almalıyım
Purestar Dublex 45x75 almanız daha iyi olucaktır, Türkiye'de alınabilen kaliteli ürünlerden.

Onur40

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Forumda kalitesini bilmeyen yok sanırım, MJJC alın derim en uygun fiyatlısı o sadece biraz beklersiniz o kadar.

Purestar Dublex 45x75 almanız daha iyi olucaktır, Türkiye'de alınabilen kaliteli ürünlerden.
Öneriniz için teşekkür ederim aracımda seramik yok birde şampuan önerisi yapabilir misiniz

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Öneriniz için teşekkür ederim aracımda seramik yok birde şampuan önerisi yapabilir misiniz
Rica ederim. :) İlla seramik olmasına gerek yok, wax da mı yok ?
Koruma dostu: Flowey 2.5-EV12, Zymöl Auto Wash, Nanolex Pure. Bunlar kullanıp memnun olduklarım. VP Mor da var ancak sempatim yok niyese tabiki de kötü bir şampuan değil forumda sürekli kullanan abilerim var.

Onur40

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Rica ederim. :) İlla seramik olmasına gerek yok, wax da mı yok ?
Koruma dostu: Flowey 2.5-EV12, Zymöl Auto Wash, Nanolex Pure. Bunlar kullanıp memnun olduklarım. VP Mor da var ancak sempatim yok niyese tabiki de kötü bir şampuan değil forumda sürekli kullanan abilerim var.
Arabamı daha teslim almadım ekimde geliyor bende o sırada ekipman alayım diyorum seramik yaptırmayacağız bence güzel bir korumalı şampuan ve wet coat ile bu işi çözeriz diyorum :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Arabamı daha teslim almadım ekimde geliyor bende o sırada ekipman alayım diyorum seramik yaptırmayacağız bence güzel bir korumalı şampuan ve wet coat ile bu işi çözeriz diyorum :)
Yani keyfiniz bilir ancak wax ile oynamak her zaman güzeldir diye düşünüyorum. :) Korumalı şampuan+Wet Coat perdeleme yapabilir gibi bir düşünceye kapıldım. Cilalı şampuan bir tabaka oluşacak ve üstüne Wet Coat sıktığınız da o tabakaya temas edşiceği için dayanımı ve performansı düşecektir. Bana kalırsa wax alın markasına ve dayanımına göre 2-3 ayda bir uygularsınız ve her yıkamada cilasız ph nötr şampuanla yıkadınızmı mis gibi olur.

Onur40

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Rica ederim, türünü söyleyin tecrübe ettiğim kadarıyla bilgi paylaşıyım. Yoksa listeyi sabaha kadar yazarım. :D
Yani bir şampuan bezi hallettik dublex alicaz iç temizlik için wurt araç içi temizleyici düşünüyorum birde jant temizlik ihtiyaç var dediğiniz sampuanlara ulaşmak zor galiba İnternette bulamadım

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Yani bir şampuan bezi hallettik dublex alicaz iç temizlik için wurt araç içi temizleyici düşünüyorum birde jant temizlik ihtiyaç var dediğiniz sampuanlara ulaşmak zor galiba İnternette bulamadım
Dediğim şampuanların bazılarını @Murat abiden temin edebilirsiniz. Jant temizliği ise favorim CG Diablo ancak rutin kullanım da pahalıya kaçabilir, uygun fiyatlı Flowey R1 derim çok başarılı bir ürün. Araç içinde ise rutin kullanıma kumaşlar için VP Carper Cleaner'da kullanabilirsiniz yada herhangi bir iç temizleyci ürünü de. Plastiklere hem koruma hem temizlik için AF Sprtiz favorim.

gky

Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
Arkadaşlar rengi atmış, beyazlamış iç plastikleri orijinal kondisyonuna yaklaştırmak için önerileriniz nelerdir?

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

Taze geldiler. Aliexpress çakma Gyeon yıkama eldivenleri ikisi vergi dahil 55 tl ödedim.
Vergi dahil ikisi 55 tl doğru mu ? Lucullan mı ?@omrslhmms abi birer tane daha alalım mı ? :)

bunları kaportada kullanabilirmiyiz acaba guvenlimidir

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ön yıkamayı iyi yapın ben kullanıyorum daha yeni taze boya düzeltme işlemi görmüş kırmızı polo gtide kullandım herhangi bir hasara neden olmadı. Severek kullanıyorum :)

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Vergi dahil ikisi 55 tl doğru mu ? Lucullan mı ?@omrslhmms abi birer tane daha alalım mı ? :)

Ön yıkamayı iyi yapın ben kullanıyorum daha yeni taze boya düzeltme işlemi görmüş kırmızı polo gtide kullandım herhangi bir hasara neden olmadı. Severek kullanıyorum :)
#Aliexpress TRY 20.29 29%OFF | Yumuşak emiciliği eldiveni yüksek yoğunluklu araba temizleme Ultra yumuşak kolay kuru otomatik detaylandırma mikrofiber delilik yıkama Mitt bez
US $2.83 29% OFF|Soft Absorbancy Glove High Density Car Cleaning Ultra Soft Easy To Dry Auto Detailing Microfiber Madness Wash Mitt Cloth|Sponges, Cloths & Brushes| - AliExpress Ben 20 tl'den aldım ücretsiz gönderim. 16 tl vergi çıktı

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar rengi atmış, beyazlamış iç plastikleri orijinal kondisyonuna yaklaştırmak için önerileriniz nelerdir?
Önce apc ile temizleyin sonrası için gyeon preserve öneririm renk olarak derinlik katacaktır az miktar parlatacaktır bu da görüntüyü bir nebze düzeltir. Ha mat finali olan koruma ürünleri af spritz, sonax mat effect gibi ürünler de var ama onlar solmuş plastiğe daha az canlılık katar