Evet Ev12 ph nötr. Bu arada yeri gelmişken hem size hem de değerli forum üyelerine bir soru sormak istiyorum. Aracımı mecbur benzinlikte yıkıyorum. Genelde secho ile ön yıkama şampuanı( Flowey ev13 ve valet pro citrus pre-was( 1e10) ürünlerini denedim) attıktan sonra tek kova-çok ped ile yıkarım. 2-3 yıkamada bir Gyeon wet coat ile seramiği desteklerim. Bazen istediğim temizliği elde edemiyorum ve yıkama sonrası su lekesi vb. izler oluyor. Hatta bazen hafif trafik filmi kaldığı bile oluyor. Sert temizleyici ürünler kullanmadığımdan veya benim beceriksizliğimden olabilir

. Son adım olarak başka ne yapabilirim? Quick detailer tarzı ürünler seramik kaplamaya zarar veriyor diye biliyorum. Koruma dostu quick detailer ürün var mı?
Ön yıkamayı Secho ile yapmanızda herhangi bir sorun yok ancak Citrus Pre yapısı gereği APC'ye benzediği için korumaya zarar veriyor. Ona göre kullanın EV13 ise güvenli bir ürün olduğu için bazı zorlu trafik filmlerini çıkaramayabilir, önerim VP ANSF. Zaten Flowey EV13 makina ürünü olduğu için tam bir ön yıkama köpüğü olarak üretilmemiş diyebilirim, en azından Flowey'in sitesinden ve distribütörü Erkan abiden aldığım bilgiler neticesiyle.
Su lekesi kalıyorsa gölge de kurulanmadığından, aracın karoseri sıcak olduğundan, kurulama beziniz Twisted olmadığından olabilir bu sorunların bir kaçı. Eğer lekeler su lekesi gibi değilde trafik filmi gibiyse dediğim gibi ANSF gibi daha etkili Ön yıkama şampuanı çözücektir.
Turtle Wax'ın bazı ürünleri Seramiği destekliyordu, hatta bir tane ürünü vardı sanırsam ismi Ice Seal N Shine idi.
Gyeon Silk Dryer eğer bu havludan memnunsanız Purestar Dublex alın ve farkı hissedin derim, ben şimdiye kadar eziyet çekmişim dersiniz.