Hızlı Soru - Cevap

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
arkadaşlar aynaya beyaz bir araç dokunmuş. %95 i boyasız bakalit plastik diye geçen kısımda. %5 i de sinyal ve boyalı yerde. bu izi nasıl temizlerim?

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
kesin çözüm mü :) bir arkadaş silgi dedi. çıkarmadığı gibi çizigin etrafında silgi izi kaldı bu sefer :D
Ben m700 tiner veya zift sökücü ürünler ile bu tür boya transferlerini rahatlıkla temizliyorum. Kesin çözüm yani :) Bazen ipa yetmiyor ama diğerleri çıkarır

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
Ben m700 tiner veya zift sökücü ürünler ile bu tür boya transferlerini rahatlıkla temizliyorum. Kesin çözüm yani :) Bazen ipa yetmiyor ama diğerleri çıkarır
tamamdır teşekkürler. 1:1 ipa ile deneyeceğim. olmazsa auto finesse oblitarate zift sökücü ürün var onu deneyeceğim.

erenkrkl

Acemi Detaycı
Üye
İl
Trabzon
tamamdır teşekkürler. 1:1 ipa ile deneyeceğim. olmazsa auto finesse oblitarate zift sökücü ürün var onu deneyeceğim.
Parça plastik olduğu için tiner gibi aşındırıcı ürünler kullanmayın bence soldurabilir. Boya transferini en iyi alanlardan biri kil, önce kil deneyin zararsız.

Emre Mert

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
kesin çözüm mü :) bir arkadaş silgi dedi. çıkarmadığı gibi çizigin etrafında silgi izi kaldı bu sefer :D
O arkadaş benim :D Emin olmadığımı belirtmiştim. Polish lekelerinde olumlu sonuç aldığım için belki çıkarabilir demiştim. Silginin kalıntısını apc alabilir. Plastik bakım ürünlerinde de temizleyici olabiliyor. Ovalarsanız sonuç alabilirsiniz belki.

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Secho modifiye ile ilgili bı konu veya yazı vardı geçenlerde gördüm nasıl yapılır malzeme video vs tarzı şeyler vardı herşey yazıyor du altına üstüne getirdim forumun bulamadım yada gözümün önünde ben kaçırıyorum link atabilcek varmı acaba:dusun:

Hilmi

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Eskisehir
Secho modifiye ile ilgili bı konu veya yazı vardı geçenlerde gördüm nasıl yapılır malzeme video vs tarzı şeyler vardı herşey yazıyor du altına üstüne getirdim forumun bulamadım yada gözümün önünde ben kaçırıyorum link atabilcek varmı acaba:dusun:
Ege's Garage ( Ege'nin Garajı)

İnsallah aliexpresten aldigim nozul gelirse bende modifye yapcam ama 1 ayi gecti gelmedi daha

mscelik

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kütahya
Arkadaşlar polytop equinox ph7 demir tozu temizleyici ürünü için sulandırma oranı nedir? Ayrıca kaportada da kullanabilir miyim bu ürünü?

yakupkilic

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
değerli detaycılar hepinize öncelikle selamlarımı iletiyorum
siyah aracımım bagaj kapağında farkettiğim böyle anlamsız bir iz ile karşılaştım. (çiziğin varlığını biliyorum) :D. Bu İzin üzerine parmakla dokunduğumda hiçbir şey hissettirmiyor. Reçine lekesi olarak düşündüğüm için Auto Gylm Tar Remover sipariş etmiştim. Fakat o bile çıkarmadı. Daha sonra bir arkadaşımın tavsiyesiyle 80 derecelik olan kolonya ile denedim pamuğa dökerek fakat yine fayda etmedi. Cila ile denedim yine bir çözüm olmadı. Sizce ne olabilir arkadaşlar?

değişik

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
.
siyah aracımım bagaj kapağında farkettiğim böyle anlamsız bir iz ile karşılaştım. (çiziğin varlığını biliyorum) :D. Bu İzin üzerine parmakla dokunduğumda hiçbir şey hissettirmiyor. Reçine lekesi olarak düşündüğüm için Auto Gylm Tar Remover sipariş etmiştim. Fakat o bile çıkarmadı. Daha sonra bir arkadaşımın tavsiyesiyle 80 derecelik olan kolonya ile denedim pamuğa dökerek fakat yine fayda etmedi. Cila ile denedim yine bir çözüm olmadı. Sizce ne olabilir arkadaşlar?

plastik benzeri birşey sürtmüş gibi geldi bana .bazen oluyor vernik çizilmiyor ama eziliyor tarzında . gördüğümden anladığım kadarı ile

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Elinizde herhangi bir aşındırıcı var mı?

yakupkilic

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
@_CaN_ bauhaus dan aldığım brillantcare'ın pastası var elimde ince çizikleri alayım diye almıştım. Güderi ile uygulama yaptım aracın en ucra köşesinde fakat bir hayli çizmişti. Arkadaşımın tw'ın silikonsuz pastası ile deneyeceğim bir de :D