Hızlı Soru - Cevap

AithX

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #11,461
Merhabalar tekrardan :)
Kalıcı ya da boyalı lastik parlatıcı gibi bir şey var mı acaba? Aracın lastiklerine her meg endurance uygulamamda uygulama pedi simsiyah oluyor ve kaç km yol yaparsam yapayım kesinlikle kirlenmiyor. Ne olduğunu çözemedim ama hoşuma gitmedi de değil :lezzetlix:

mscelik

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kütahya
110-06 nozul arıyorum ama hiçbi yerde bulamadım. Nereden bulabileceğimi bilen veya elinde fazladan olup da satabilecek olan var mı?

UmutcanE

Acemi Detaycı
Üye
İl
Trabzon
1-Polisaj sırasında kullanılabilecek tripod tarzı bir şeye bağlayacağım 4 adet üstü veya altı projektör
2-Far parlatmada kullanılacak elektrikli ve hava ile kullanılacak bir zımpara makinesi
3-Far sökmede kullanılacak ısı tabancası önerebilir misiniz ? Aliexpress’den de alabilirim vereceğiniz her öneriye açığım.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
1-Polisaj sırasında kullanılabilecek tripod tarzı bir şeye bağlayacağım 4 adet üstü veya altı projektör
2-Far parlatmada kullanılacak elektrikli ve hava ile kullanılacak bir zımpara makinesi
3-Far sökmede kullanılacak ısı tabancası önerebilir misiniz ? Aliexpress’den de alabilirim vereceğiniz her öneriye açığım.
AE de 50mm cırt zımpara ve sert taban buldum, 100lü olarak satılıyor 800-1500-300 almayı düşünüyorum. Tabanı da adaptör ile akülü vidalamalarda kullanabilirsiniz. İşinizi görürse link yollayabilirim.

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İyi forumlar herkese İstanbul'da secho pompayı nerede bulabilirim bilen varmıdır veya neciler satar bunu. Genelde gezindigimde farklı marka dandik ilaçlama pompaları var

Hilmi

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Eskisehir
İyi forumlar herkese İstanbul'da secho pompayı nerede bulabilirim bilen varmıdır veya neciler satar bunu. Genelde gezindigimde farklı marka dandik ilaçlama pompaları var

Bauhausta veta pompa var 40 lira olmasi lazim.forumda onu secho yerine onuda kullananlar var bende aldim guzel memnunum modifiye etcem insallah :)

Hi.anar

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Antalya
Merhaba arkadaşlar. Kileri kurcalarken yıllar önce aldigim ve unuttugum MEGIUARS QUICK INTERIOR DETAILER i buldum. Son kullanma tarihi üzerinde iki sene geçmiş :gozudolx: kullanılır mi yoksa artık sadece şişesi mısır yarar :D

Hilmi

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Eskisehir
Merhaba arkadaşlar. Kileri kurcalarken yıllar önce aldigim ve unuttugum MEGIUARS QUICK INTERIOR DETAILER i buldum. Son kullanma tarihi üzerinde iki sene geçmiş :gozudolx: kullanılır mi yoksa artık sadece şişesi mısır yarar :D
Sisesini guzelce yenizleyip kullanin bence.
İkisi arasında fark varmı acaba ? İki pompada da modifiye edildiğinde aynı performansı veriyor mu
O konuda bilgim yok ama secho ve vetayi oneren cok var. Ben secho bulamadigim icin veta aldim memnunum b33 icin kullaniyorum

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
lastikleri parlatmak için sarp'mı alayım yoksa sonax lastik parlatıcı jel mi hangisini tavsiye edersiniz uzun ömürlü olması açısından
hocam bu zamana kadar sarp,3d magic dressing,endurance ve sonax jel kullandım. sarpı ilk zamanlar kullanıyordum. uygulayıp üstünden bezle vs geçmiyordum. o sebeple ürüne dair hatırladığım şeyler son derece toz toplaması ve uygularken ürünün sağa sola bulaşınca baya kirletmesi. magic dressing bunların arasında sadece uygulama kolaylığı olarak avantajlı. endurance vs sonax konusunda ise endurance lastiğe ekstra bir siyahlık katmadan parlatıyor ömrü biraz daha uzun. sonax ise lastiği biraz daha siyahlaştırarak doygun bir siyahlık veriyor, su görünce güzel boncuklanma gözlemledim. birim fiyatı olarak endurance daha uygun fiyata geliyordu fakat 1 şişe endurance bitirmem yaklaşık 4 sene alması ve bir de sonax denemek istemem sebebiyle sonax almıştım. sizde de benzer durum varsa hangisini denemediyseniz onu almanızı tavsiye ederim, eğer ki hiçbirini almadıysanız da sonax alın derim :)
Arkadaşlar polytop equinox ph7 demir tozu temizleyici ürünü için sulandırma oranı nedir? Ayrıca kaportada da kullanabilir miyim bu ürünü?
hocam hatırladığım kadarıyla equinox sulandırılmıyor, olduğu gibi kullanılıyor. kaportada da kullanabilirsiniz demişlerdi @Hobiotom da satış yetkilileri.