Hızlı Soru - Cevap

umut111

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
search image png

uygun bir başlık bulamadım kusura bakmayın. Bu araç sadece 2000 km de passat. Sahibi içinde Cakmak Gazı cekerken araç patlıyor. Balon gibi sismis araba. Trajikomik bi olay paylasmassam olmazdı :)
ve buna rağmen hala pres mak yerine sanayinin yolunu tutuyor. fiyatlar, kat kat rezalet vergiler ve tl'nin düştüğü durumdan dolayı buralara gelmese, sıfırını verseniz yine uğraşmaz kimse ama hala işçilik, parça vs bedelini kurtarıyor demek ki. sürrealist bi kaportacı bayağı mesai yapacak şu sıra :D

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
search image png

uygun bir başlık bulamadım kusura bakmayın. Bu araç sadece 2000 km de passat. Sahibi içinde Cakmak Gazı cekerken araç patlıyor. Balon gibi sismis araba. Trajikomik bi olay paylasmassam olmazdı :)
araç passat 2 bin km de ve sahibi çakmak gazi çekiyor.nasıl insanların eline düşüyor bu arabalar.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Evet 40 pound gönderi bedeli çıktı :)
Ama az bi ürün aldım. Burada tr de gümrük masrafı çıkıcak mı? Yoksa amazon gibi içinde mi acaba bu bedel?
İngiltere'den %20 vergi çıkar. Almadan önce haber verseydiniz hazır kargo geliyor diye bir bakardık siteye :)

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İngiltere'den %20 vergi çıkar. Almadan önce haber verseydiniz hazır kargo geliyor diye bir bakardık siteye :)
Henüz almadım :) adams ürünlerini ben çok seviyorum. En son fuara gittiğimde galonluk tire shine almıştım. İnterior detailer aramıştım ama onu bulamamıştım. Hem ondan hemde yine kendi tire shine orj şişesi için yedek başlığı alacaktım. Bir de bu detailer ürünü var pembe olan, o seramiğe bi zararı var mı acaba? Af finale gibi birşey mi tam anlayamadım açıkçası.

serkan06

Amatör Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Ben suyu dik olarak tutuyorum çok az gidiyor. Suyu yukarıdan vurursanız eşik plastikleri dışında pek batıracağını sanmıyorum. Tabi ki kullandığınız basınçla alakalı. 130 civarına kadar pek sorun olmaz, 150 idare edilir de 170-200 barda kapı içine vurunca her tarafa sıçrama kaçınılmaz.
Bugün dediğin gibi yaptım ve işe yaradı, tesekkur ederim.

axellus1

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
İngiltereden veya çinden sipraişi almanya adresine versek almanyada gümrük çıkıyor mu bilen var mı acaba? Eğer yoksa ürünleri orada toplatayım gelen giden oldukça getirirler kimyasaldan daha çok diğer ürünler için iyi olur.

COL-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eagle_gt

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
teşekkürler su iticiliğine bayıldım uzun ömürlü olması da baya iyi alıp deneyeceğim bakalım nasıl birşey
Birde iki yıkamada bir bsd ile beslersen vaad ettiği süreleri rahatlıkla görürsün. nano kaplamalar gibi su itiyor bence ikisi birleşince :). Bu bitince Fusso F7 almıştım onunda su iticiliği bir hayli başarılı.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Tam anlamış olmak
İcin soruyorum. Yan camlarında film vardı ve ısıtarak yaptınız değil mi? Ve zarar vermedi. Ben asil yan camlara uygulayacagim o yüzen emin olmak istedim
Doktor, uygulamayı yaparken ısınmayı elle kontrol edip arada bir yüzeye su püskürt. Fİlmli camlarda bende makina ile uygulama yapmıştım ama o esnada ya birşey olursa diye de ecel terleri dökmüştüm.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
@Detail 35 kullanıcının gyeon ürünüyle ilgili güzel bi incelemesi var belki yardımcı olabilir.
Yanlız bu ürünü sakın kapalı ve havalandırması kötü yerde uygulamayın. Hatta uygularken filtreli maske takın. Felaket bir kokusu var. Uygulama yapacağınız kadar almanızı da tavsiye ederim.
Ha birde uygulanacak yüzey haricinde bir yere ürün bulaşırsa kurumadan hemen ıslak bir bezle hatta temizleyici de kullanarak silin. Yoksa o yüzeyi hem yapış yapış yapıyor hemde rengini değiştiriyor.
İşin özü, paspaslara uygulayacaksanız birşey olmaz diyerek paspasları eve alıp parke üzerine serip uygulamayın. Ha ben böyle yaptım, bütün evi havalandırmama rağmen kokusu birkaç günde ancak tamamen gidebilmişti. Parkelere çok az bir kısmı gelmişti. Günlerce temizlememe rağmen ancak yapış yapış etkisi ve koyulaştırma etkisi gitmişti.
Ürün 2 sene içinde de bozuluyor aklınızda olsun.

değişik

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
.
Yanlız bu ürünü sakın kapalı ve havalandırması kötü yerde uygulamayın. Hatta uygularken filtreli maske takın. Felaket bir kokusu var. Uygulama yapacağınız kadar almanızı da tavsiye ederim.
Ha birde uygulanacak yüzey haricinde bir yere ürün bulaşırsa kurumadan hemen ıslak bir bezle hatta temizleyici de kullanarak silin. Yoksa o yüzeyi hem yapış yapış yapıyor hemde rengini değiştiriyor.
İşin özü, paspaslara uygulayacaksanız birşey olmaz diyerek paspasları eve alıp parke üzerine serip uygulamayın. Ha ben böyle yaptım, bütün evi havalandırmama rağmen kokusu birkaç günde ancak tamamen gidebilmişti. Parkelere çok az bir kısmı gelmişti. Günlerce temizlememe rağmen ancak yapış yapış etkisi ve koyulaştırma etkisi gitmişti.
Ürün 2 sene içinde de bozuluyor aklınızda olsun.
Çok kıymetli bilgiler çok teşekkür ederim

cerrah

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Doktor, uygulamayı yaparken ısınmayı elle kontrol edip arada bir yüzeye su püskürt. Fİlmli camlarda bende makina ile uygulama yapmıştım ama o esnada ya birşey olursa diye de ecel terleri dökmüştüm.
Aynen abi aklımda. Su fislicam sıcaklığı kontrol edicem. İnsallah kazasız belasız :)