Hızlı Soru - Cevap

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Öne çıkan konu #11,921

Arkadaslar sizce hangisini almaliyim. Valetpro mavi kil ile soft99 un kili arasinda fark varmi? Bugu onleyici hep gyeon tavsiye edilmis ama soft99 u kullanan bilen varmi? Demirtozu soft99 un nasildir? Once detayli yikama ardindan demirtozu kil ve fusso uyguluycam. Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Simdiden tesekkur ederim.
Buğu çözücü pek işe yarar bir ürün değil.
Soft99 iron çok bereketsiz bir ürün bu fiyat ta biraz yüksek sanki demir tozu ve jant temizleyici olarak floweye bir bakın derim. Flowey r10 çok güzel bir demir tozu sökücü.

Not olarak parlatanadamların fiyatları bana piyasaya göre hep yüksek geliyor.

DENİZLİ

Hilmi

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Eskisehir
Buğu çözücü pek işe yarar bir ürün değil.
Soft99 iron çok bereketsiz bir ürün bu fiyat ta biraz yüksek sanki demir tozu ve jant temizleyici olarak floweye bir bakın derim. Flowey r10 çok güzel bir demir tozu sökücü.

Not olarak parlatanadamların fiyatları bana piyasaya göre hep yüksek geliyor.

DENİZLİ
Cevabin icin cok tesekkur ederim abi dediklerini dikkate alacagim :)

jlmami

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Nanolex interior dressing
Arkadaşlar bu ürünü kullanan oldumu matlığı nasıl ? AF spritz de hafif bir parlaklığı var mukayese edersek nasıl bir üründür

Selcuk45

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
Nanolex interior dressing
Arkadaşlar bu ürünü kullanan oldumu matlığı nasıl ? AF spritz de hafif bir parlaklığı var mukayese edersek nasıl bir üründür
Spritz iyide uygularken kokusu iyi değil Nanolex ürünleri kötü değildir bence memnun kalırsınız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

litejra

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Lastik parlatıcının daha uzun süre gitmesi için lastik yanaklarını janta zarar gelmeden ne ile temizleyebilirim ?

tgykya

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
@tgykya,
Şampuan 5lt. 50 lira . Fiyat çok ucuz. Ama aşağıda kullanım şeklini okuyun bi . Kullanım yeri ve miktarını Köpük tankında kullanılıyor .
Onları dikkatlice okuyup iyi hesaplamak lazım. Belki de çok fark yok . Bende 2 şampuan var kova için. 5 lt su için biri 10 ml birisi 35 ml koymak gerekiyor .

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaş geçen yamaçlardan bu şampuanı aldı cilasız ph dengeli dedi sak kokulu imiş yamaçlar kendi ürettiriyormuş kendi araçların da kullanıyormuş diğer şampuanları pahalı bulunca bunu aldık doğru bir seçim mi ?

Maestro Fırçasız Yıkama Köpüğü 5lt. yamaclardetailing.com'da | Araç Bakım Ve Temizlik Ürünleri
Bu tür sampuanlar daha çok Oto Yıkama vs işletmeler için avantaj (Ürün İçeriğini bilmediğim için iyi veya Kötü Demiyorum) siz alacaksiniz daha güzel sampuanlar var onları tercih edin örnek verecek olursak
Meguiars-Sonax-Koch Chemie Flowey vs gibi Kolay bulabileceğiniz şampuan grublarini bireysel olarak tercih edebilirsiniz.

tgykya

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@tgykya,
Şampuan 5lt. 50 lira . Fiyat çok ucuz. Ama aşağıda kullanım şeklini okuyun bi . Kullanım yeri ve miktarını Köpük tankında kullanılıyor .
Onları dikkatlice okuyup iyi hesaplamak lazım. Belki de çok fark yok . Bende 2 şampuan var kova için. 5 lt su için biri 10 ml birisi 35 ml koymak gerekiyor .
Biz 90 aldık biz yerinden aldık bize yakın dükkanları. Bu makine için miş bize verdiği elde kullanım için miş.

tgykya

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bu tür sampuanlar daha çok Oto Yıkama vs işletmeler için avantaj (Ürün İçeriğini bilmediğim için iyi veya Kötü Demiyorum) siz alacaksiniz daha güzel sampuanlar var onları tercih edin örnek verecek olursak
Meguiars-Sonax-Koch Chemie Flowey vs gibi Kolay bulabileceğiniz şampuan grublarini bireysel olarak tercih edebilirsiniz.
Fiyatlar çok uçuk ya el değmiyor :(

tgykya

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Biz bunu almışız açıkcası cilasız biliyorduk cilalı imiş sordum ph nötr dedi sorun olmaz dedi. Valet pro da sıfır cilalı olanı var oda pahalı dedi.

Son düzenleme:

Selcuk45

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
İyi akşamlar dış aksamlarda kullanmak için davlumbaz trimlerde kullanıcak Plastik koruma ürünü önerebilir misiniz CarPro Perl ws

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
İyi akşamlar dış aksamlarda kullanmak için davlumbaz trimlerde kullanıcak Plastik koruma ürünü önerebilir misiniz CarPro Perl ws

Koch chemie nmpc dış trimlerde tavsiye ederim. Ben kullanıyorum. Çok memnunum

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zizoum

Amatör Detaycı
Üye
Merhabalar
Arkadaşlar kc green star ile motor temizliği yapacağım, çözelti oranı ne olmalı? 0.5 lt çözelti yeterli olur mu acaba?