Hızlı Soru - Cevap

smail14

Tecrübeli Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #12,041
İyi geceler, Carpro elixir için düşünceniz nedir? Parlaklık en üst seviye ve toz tutması en az olsun istiyorum bu ürün sizce bu isteklerimi karşılıyor mu

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
hocam haklısınız fakat , koch chemie , auto glym , colourlock vb ürünlerini kullanıyorum ama lastik parlatıcıda newmix işimi görüyor etkili ve kalıcı parlaklık veriyor 1 sene oldu hala bitmedi şişe :sırıtan1:

web page maker indir türkçe
Bende size bundan bahsediyorum zaten, bir kaç çeşit ürün denerseniz farkını ancak o zaman anlayabilirsiniz. Şahsi algılamazsanız sizin de yorumunuz baz alınamaz. Özellikle lastik parlatıcıda çeşit denememiş biri olarak benim yorumum da baz alınamaz. Yani hangi ürüne göre etkili, finişi mat mı parlak mı tozlu veya ıslak ortamda kaç km dayanıyor başka bir ürüne göre ne kadar toz çekiyor gibi şeyleri deneyimledikçe anlayabiliyoruz.

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
valla hocam newmix'in lastik parlatıcısı gayet iş görür fiyat performans olarak makul enduranceye okadar vermektense 25tl buna vermek daha mantıklı
endurance bitiren görmedim gibi bişey uzun vadede endurance daha uyguna gelir.3d magic dressing de deneyebilirsin 500 ml bölünmüş olarak satın alıp 35-40 tl daha memnun kalırsın. newmix denedik pek beğenemedik.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
endurance bitiren görmedim gibi bişey uzun vadede endurance daha uyguna gelir.3d magic dressing de deneyebilirsin 500 ml bölünmüş olarak satın alıp 35-40 tl daha memnun kalırsın. newmix denedik pek beğenemedik.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Endurance'ı bölüştüm arkadaşla yarı yarıya. Yarısını anca bitirdim. Tekrar endurance yerine sonax aldım hem bitiririm ilerde ürün çıkarsa denerim diye hem de endurance'a en yakın ürün diye. Hakkaten endurance'ı bitirebilene helal olsun ama :D

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Endurance'ı bölüştüm arkadaşla yarı yarıya. Yarısını anca bitirdim. Tekrar endurance yerine sonax aldım hem bitiririm ilerde ürün çıkarsa denerim diye hem de endurance'a en yakın ürün diye. Hakkaten endurance'ı bitirebilene helal olsun ama :D
Ben bitirmiştim :)

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
3 senedir kullanıyorum bitmedi.. Ama bitireceğim :)

cerrah

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Merhaba arkadaşlar. Bizim ufakligin sağ on çamurluk değişmiş. Ama boyası yetkili serviste yapılmış ve diğer kısımlara gote aşırı mat duruyor. Sedefli boya olduğu icin renk ton farkına pek takılmıyorum ki pek ton farkı yok bence ama matlık hep gözüme takılıyor. Bunun üzerine boyaya hiç dokunmadan tekrar vernik atılabilir mi acaba?

eagle_gt

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Merhaba arkadaşlar. Bizim ufakligin sağ on çamurluk değişmiş. Ama boyası yetkili serviste yapılmış ve diğer kısımlara gote aşırı mat duruyor. Sedefli boya olduğu icin renk ton farkına pek takılmıyorum ki pek ton farkı yok bence ama matlık hep gözüme takılıyor. Bunun üzerine boyaya hiç dokunmadan tekrar vernik atılabilir mi acaba?
Merhaba boya konusunda aşırı bi bilgim yok ama bende sedef beyaz aracımın plastik parçalarını boyattım. Eğer aşırı ton farkı yoksa 4-5 ay içinde o ton farkı kapanıyor desem yeridir, sebebini bilmiyorum. Matlık konusundada bildiğim kadarıyla boyanın içinde bulunan gaz halindeki maddeler buharlaşıp boyanın bu hale gelmesine sebep oluyormuş(ustanın söylemi). Boyadan bir ay sonra ince zımpara pasta cila atılınca durum düzeldi bende. Boyayı yaptırdığınız yerle görüşürseniz yüksek ihtimalle yardımcı olurlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kartal45

Acemi Detaycı
Üye
İl
van
Arkadaşlar merhaba aracım yarı kapalı alanda sayılır üstü demir profil. Yağmur yağdığında profilin bazı yerlerinden arabanın üzerine su sızmış (profilin vida yerlerinden) kuş pisliği yok. Bazıları bu su damlacıklarının aracın boyası na zarar verebileceğini söyledi bana saçma geldi ama ilk arabam ve acemiliğimden gruba sormak istedim var mıdır herhangi bir zararı. Soru saçma oldu ise kusura bakmayın. (ACEMİLİK İŞTE)

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Arkadaşlar merhaba aracım yarı kapalı alanda sayılır üstü demir profil. Yağmur yağdığında profilin bazı yerlerinden arabanın üzerine su sızmış (profilin vida yerlerinden) kuş pisliği yok. Bazıları bu su damlacıklarının aracın boyası na zarar verebileceğini söyledi bana saçma geldi ama ilk arabam ve acemiliğimden gruba sormak istedim var mıdır herhangi bir zararı. Soru saçma oldu ise kusura bakmayın. (ACEMİLİK İŞTE)
Hocam bence silikon çekin oralara. Su asma tavandaki pislikleri de alıp akabilir.

cerrah

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba boya konusunda aşırı bi bilgim yok ama bende sedef beyaz aracımın plastik parçalarını boyattım. Eğer aşırı ton farkı yoksa 4-5 ay içinde o ton farkı kapanıyor desem yeridir, sebebini bilmiyorum. Matlık konusundada bildiğim kadarıyla boyanın içinde bulunan gaz halindeki maddeler buharlaşıp boyanın bu hale gelmesine sebep oluyormuş(ustanın söylemi). Boyadan bir ay sonra ince zımpara pasta cila atılınca durum düzeldi bende. Boyayı yaptırdığınız yerle görüşürseniz yüksek ihtimalle yardımcı olurlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok aslında polisajini yaptırdım ama pek ise yaramadı. O yüzden verdik uygulatsammi diye düşündüm :)

kartal45

Acemi Detaycı
Üye
İl
van

memory

Amatör Detaycı
Üye
İl
antalya
Yok aslında polisajini yaptırdım ama pek ise yaramadı. O yüzden verdik uygulatsammi diye düşündüm :)
vernik işine girme derim.orjinal mikron değerinde boya da atılsa anlaşılıyor.boya akıntısı,boya tozu vs. gibi kalıntılar bırakıyorlar.bu nedenle aracın değer kaybetmesin.

AithX

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
3D magic dressingin özellikle fitillerdeki performansı nasıldır acaba?
Bölünmüş pss arıyorum fakat hiçbir yerde yok, arabada çok fazla plastik bir yer olmadığından 1 litre de çok fazla geliyor şuan için, o yüzden 3dye yöneldim.