Hızlı Soru - Cevap

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Öne çıkan konu #12,181
@Murat @_CaN_ üstadlar demek ki fırsat bulursam ilk bana nasip olacak denemek demek ki :) haftasonu hava iyi olursa uygulamayı düşünüyorum yetişirse tabi ürün bakalım alıcam birazdan gibi. Ben ürünün çizikleri alır fakat doldurma yapmadan şeklinde ki ibaresini beğendim uygularsam muhakkak resim atıcam bakalım. Makinem en ucuzundan devirli bir makine rotary makine

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@Murat @_CaN_ üstadlar demek ki fırsat bulursam ilk bana nasip olacak denemek demek ki :) haftasonu hava iyi olursa uygulamayı düşünüyorum yetişirse tabi ürün bakalım alıcam birazdan gibi. Ben ürünün çizikleri alır fakat doldurma yapmadan şeklinde ki ibaresini beğendim uygularsam muhakkak resim atıcam bakalım. Makinem en ucuzundan devirli bir makine rotary makine
Ayni aractan bende de var Rotary ile ilk defa yapiyorsaniz cok dikkat edin hocam boya hassas ben daha once
D300 Currection compound ve Finish Wax ve Cut Disc le Orbitalle gectim hepsini temizlemistim rotary lik bir durum olmadigi icin.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
@can26 nın işi yoksa yardımcı olur Hocam.

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
@Murat hocam can abi le tanışamadan tayin nedeniyle Şırnak a geldim ne yazık ki iş başa düştü artık :) @Sefa46 hocam audiyi sattım Megane gtline var artık daha önce denedim makine ile bir kaç kez bir de hurda çamurluk çalıştım bayağı bakalım yavaş yavaş halledecez bakalım bi şekilde :)

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Selamlar iyi forumlar dilerim herkese, soracağım soru biraz detay dışı ama illaki tecrübe sahibi vardır diye düşündüm arkadaşım şarjlı matkap alicam hazır Trendyol ve hepsi burada indirimleri varken dedi bilgin varmı diye sordu bana bende hiç bilmedigim bı mevzu olduğu için size sormak istedim aşırı profesyonel olmayan iş gorucek şarjlı matkap ne alabiliriz hem uygun hem kaliteli bişey olarak

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Selamlar iyi forumlar dilerim herkese, soracağım soru biraz detay dışı ama illaki tecrübe sahibi vardır diye düşündüm arkadaşım şarjlı matkap alicam hazır Trendyol ve hepsi burada indirimleri varken dedi bilgin varmı diye sordu bana bende hiç bilmedigim bı mevzu olduğu için size sormak istedim aşırı profesyonel olmayan iş gorucek şarjlı matkap ne alabiliriz hem uygun hem kaliteli bişey olarak
Bende stanley var memnunum.

DENİZLİ

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Hocam daha önce şarjlı almış birisi olarak devamlı kullanmayacaksanız bence kablolu alın. Ne kadar kaliteli olursa olsun 4-5 sene sonra matkap sağlam kalsa bile batarya ölüyor.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Murat abinin dediği gibi orjinal şarjlı alsanız dahi 4 5 sene sonra batarya ölüyor, kablolu ise hala taş gibi duruyor. Kablolu küçük matkaplardan al bence illa ki orjinal de olmasına gerek yok, mesela Bosch'un yan sanayisi DBK var bizde. 7-8 yıldır bizde sanırsam hala sağlam. Orjinal şarjlılar ise 1100 den başlıyor diye biliyorum.

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bende stanley var memnunum.

DENİZLİ
Teşekkür ederim hocam

Hocam daha önce şarjlı almış birisi olarak devamlı kullanmayacaksanız bence kablolu alın. Ne kadar kaliteli olursa olsun 4-5 sene sonra matkap sağlam kalsa bile batarya ölüyor.
Açıkçası arkadaşım samimi baya komşum hatta yani biliyorum çok kullanmayacaklar ama benim gibi arabada bazı şeylerle oynamayı seviyor sokuyor takıyor vs evdede aynı şekilde sever yani biseyleri sokmeyi vs kablosuz olması onun işine geliyor yani kısaca :) ama yorumunuzu ileteceğim

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

1. Tac System Moonlight
2. Valet Pro Soft Turuncu Kil
3. Colourlock vinil koruyucu (suni deri için)
4. Colourlock Viskoz Bez
5. Tuga Tugarex Demirtozu spreyi
6. Super Plush Detail Tower (Seleant ve Wax silmek için)
7. Ölçekli sprey şişesi
Stok paylaşımı mı yaptınız acaba ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
demir tozları için magma ve son olarak FB denedim,

güncel olarak f/p önerebileceğiniz ürünler nelerdr, özellikle @Detail 35 Kutas hocam tavsiyelerine açığım :)
selamlar abi :) Tuga Yeşil olanı önerebilirim fiyat performans konusunda bence baya önde bi ürün kullandıklarım arasında :)

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Pazartesi günü geç kalmış olsam da kışlıklara geçtim, sıra falan gırla tabi ki acele acele. Bijon çevrelerinin de anasını ağlattı ama bir şey denmiyor işte. Demirtozu temizleyicilerin özellikle poryaya ve aks kafalarına yaptığı pastan bahsetmiştim daha önce, jantlar tabi ki kaynadı balyozla söktük klasik yöntem. Hem temizleyemediğim yerleri görmek, hem de korozyona uğrayan yerleri tespit etmek için bol fotoğraf aldım. Seneye yazlıklara geçerken çinko sprey uygulamayı düşünüyorum. Biraz erken gideceğim yazlıklara geçerken, bu sefer tel fırça vurmaya dahi zaman olmadı. Kaynamayı önleyecek başka öneriniz var mı ?

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Pazartesi günü geç kalmış olsam da kışlıklara geçtim, sıra falan gırla tabi ki acele acele. Bijon çevrelerinin de anasını ağlattı ama bir şey denmiyor işte. Demirtozu temizleyicilerin özellikle poryaya ve aks kafalarına yaptığı pastan bahsetmiştim daha önce, jantlar tabi ki kaynadı balyozla söktük klasik yöntem. Hem temizleyemediğim yerleri görmek, hem de korozyona uğrayan yerleri tespit etmek için bol fotoğraf aldım. Seneye yazlıklara geçerken çinko sprey uygulamayı düşünüyorum. Biraz erken gideceğim yazlıklara geçerken, bu sefer tel fırça vurmaya dahi zaman olmadı. Kaynamayı önleyecek başka öneriniz var mı ?

Ben oraları ısıya dayanıklı boya ile boyadım ve üstüne vernik attım. Ama bijon baskısından sanırım şimdi değişim zamanında oralar yine soyuldu. Kaynama başıma hiç gelmedi ama azcık bildiğimiz gres o işi halleder diye düşünüyorum

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Ben oraları ısıya dayanıklı boya ile boyadım ve üstüne vernik attım. Ama bijon baskısından sanırım şimdi değişim zamanında oralar yine soyuldu. Kaynama başıma hiç gelmedi ama azcık bildiğimiz gres o işi halleder diye düşünüyorum
Gres değil de @ege üstadın bu konu ile ilgili bir bilgilendirmesi olmuştu. Bulamadım şimdi. Kendisi mesajı görünce yardımcı olacaktır.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli

İyice temizleyip Yanmaz boya ile boyayın kaynamayıda büyük ölçüde çözecektir.

cerrah

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sayın Arkadaşlar 2018 alti kasa Toyota yarisi olan var ise krom kapı kolu, bagaj çıtası ve cam çıtası hediye etmek istiyorum. Ürünler sıfır. Arkadaşınızda eşte dostta vs var ise de olur. Elimde kaldi öyle. Letgo filan uğraşamam. :) Ücretsiz vericem.

Son düzenleme: