Hızlı Soru - Cevap

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Gres değil de @ege üstadın bu konu ile ilgili bir bilgilendirmesi olmuştu. Bulamadım şimdi. Kendisi mesajı görünce yardımcı olacaktır.
@ege abi frenlere özel montaj gresleri var onlardan bahsetmişti.
Liqui Moly Fren Ses Kesici Seramik Spray - 400 ml fiyatı ve incelemesi, En Uygun Fiyat Hızlı Kargo

LIQUI MOLY Fren Ses Önleyici - Fırçalı 200 ml (3074)

Bosch Superfit TO 100 Mineral Fren Yağlayıcı Gres Yağı 100ml Fiyatları ve Özellikleri

Şöyle örnek ss resim ekleyeyim

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Frenleri bende gördüm, hatta chrisfixde kullanıyordu oradan görmüştüm ama porya için bir ürün bulamadım.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Gres değil de @ege üstadın bu konu ile ilgili bir bilgilendirmesi olmuştu. Bulamadım şimdi. Kendisi mesajı görünce yardımcı olacaktır.
Frenleri bende gördüm, hatta chrisfixde kullanıyordu oradan görmüştüm ama porya için bir ürün bulamadım.
merhaba sayın mod @_CaN_ beyin bahsettigi ilgili mesaj bu: Yine arındık

liqui moly ürününü poryalara da sürebiliyorsunuz. video sizi daha iyi aydınatacaktır.

lakin bahsettiginiz gibi kısa süreli bir zamanda özellikle dış lastikçilerde bir iki dakikalık zamanda usta bi şunu sıkayım diyerek bu ürünüde kullanabilirsiniz geçici olarak korozyona karşı koruma saglar.

Tunap 114 Fren Koruma Spreyi Fiyatları ve Özellikleri

iyi detaylar.

fletner

Amatör Detaycı
Üye
Amazonda karcher makinelerde güzel fiyatlar var ve kaşıntı başladı:)Şimdi k5 compact 1750 lira, k7 compact 3250 lira, k7 full control 3470 lira bu makinelerden hangisi alınabilir k5-k7 farkı nasıldır aradaki fiyat farkına göre?

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
Sayın Arkadaşlar 2018 alti kasa Toyota yarisi olan var ise krom kapı kolu, bagaj çıtası ve cam çıtası hediye etmek istiyorum. Ürünler sıfır. Arkadaşınızda eşte dostta vs var ise de olur. Elimde kaldi öyle. Letgo filan uğraşamam. :) Ücretsiz vericem.
2012 var arkadaşımda Sivas'tayım.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Bu pastayı daha önce kullanan, bilgisi olan var mı ? İyi bir şeyse denemeyi düşünüyorum
Güçlü aşındırır cutmax fg400 ayarı bir aşındırmaya sahip üzerinden muhakkak orta aşındırıcı ve final geçmen gerekiyor.

DENİZLİ

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Pazartesi günü geç kalmış olsam da kışlıklara geçtim, sıra falan gırla tabi ki acele acele. Bijon çevrelerinin de anasını ağlattı ama bir şey denmiyor işte. Demirtozu temizleyicilerin özellikle poryaya ve aks kafalarına yaptığı pastan bahsetmiştim daha önce, jantlar tabi ki kaynadı balyozla söktük klasik yöntem. Hem temizleyemediğim yerleri görmek, hem de korozyona uğrayan yerleri tespit etmek için bol fotoğraf aldım. Seneye yazlıklara geçerken çinko sprey uygulamayı düşünüyorum. Biraz erken gideceğim yazlıklara geçerken, bu sefer tel fırça vurmaya dahi zaman olmadı. Kaynamayı önleyecek başka öneriniz var mı ?

Önce güzelce zımparalayın daha sonra çinko sprey kullanın, zamanınız yoksa sprey greslerin herhangi birinide kullansanız olur o bölgede. O bölge ister istemez paslanıyor. Yapısı geregi pasa karşı dayanımı düşük bir meterial kullanılıyor.

Selcuk45

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
İç trimlerde kullanmak için Valet PRO APC(sulandırılmış şekilde) yada İyi bi markanın interior cleaneri mi iyi olur fiyat performans olarak değerlendirirseniz sevinirim?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
İç trimlerde kullanmak için Valet PRO APC(sulandırılmış şekilde) yada İyi bi markanın interior cleaneri mi iyi olur fiyat performans olarak değerlendirirseniz sevinirim?

Araç çok bakımsız ise ilk defaya mahsus spot olarak apc test edip kullanılabilir,fakat rutin temizliklerde interior cleanerlar daha güvenli geliyor kendi adıma. Bazı apcler renk ağartma bozmaya sebep olabiliyor,güvenli interior cleanerlar daha güvenli diye düşünüyorum.

Selcuk45

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
Araç çok bakımsız ise ilk defaya mahsus spot olarak apc test edip kullanılabilir,fakat rutin temizliklerde interior cleanerlar daha güvenli geliyor kendi adıma. Bazı apcler renk ağartma bozmaya sebep olabiliyor,güvenli interior cleanerlar daha güvenli diye düşünüyorum.
Elimden geldiğince bakıyorum iç kısma ve komplw yumuşak malzeme trimlerim AF spritz ve gyeon preserve uyguluyorum paraya kıyıp İnterior cleaner alacağız o zaman

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Elimden geldiğince bakıyorum iç kısma ve komplw yumuşak malzeme trimlerim AF spritz ve gyeon preserve uyguluyorum paraya kıyıp İnterior cleaner alacağız o zaman

Ekonomik olarak Flowey interior Cleaner bakabilirsiniz hocam,konsantre olması fiyatı cazip hale getirebiliyor.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Evet en hesaplısı o duruyor AutoGlym Interior Shampoo ya da Nanolex İnterior alacağım üçünden birisi iyi seçenek gibi

Bahsedilen üç ürünüde kullandım memnun olarak,nanolex fiyatı dezavantaj bence hangisi uygun gelirse tercih edilebilir :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Dogru dusundunuz hocam bazi araclarin arac ici kaplamalari sert ve plastik aralari damarli sekilde APC ler oralar icin hic uygun degil malesef temizliyor ancak bir muddet sonra beyazlama veya solma gibi sorunlari ortaya cikartiyor İnterior bu is icin bence cok iyi secenek bugun gelen kargoda urunler arasinda interior cleaner da gelmisti :)

Son düzenleme: