Hızlı Soru - Cevap

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Öne çıkan konu #13,341
Lokal olarak uygulamak için meg compound yada koch f6 tavsiye ederim cc için. Fixer hiç kullanmadım. Yine de makinesiz mükemmel sonuç beklemeyin.
meg slikonku diye biliyorum a
Lokal olarak uygulamak için meg compound yada koch f6 tavsiye ederim cc için. Fixer hiç kullanmadım. Yine de makinesiz mükemmel sonuç beklemeyin.
malesef makinem yok ve yaptirma sansim su an icin yok o yüzden takıldım bende tesekkur ederim yinede stoplarada uygulasam stoplara zarari olurmu peki ? stoplarimdada ufaktan cizikler var

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul

malesef makinem yok ve yaptirma sansim su an icin yok o yüzden takıldım bende tesekkur ederim yinede stoplarada uygulasam stoplara zarari olurmu peki ? stoplarimdada ufaktan cizikler var
Meg ultimate compound önerdim normal cutting pastasını önermedim. İş yapmayacak bir şey önermem zaten elle yapacaksınız beklenti az çok belli. Koch f6 ya bakın öyleyse sonra beni zan altında bırakmayın. Stobu görmeden bir şey diyemem ama zararı olmaz. Sadece orantısız bastırmayın

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Meg ultimate compound önerdim normal cutting pastasını önermedim. İş yapmayacak bir şey önermem zaten elle yapacaksınız beklenti az çok belli. Koch f6 ya bakın öyleyse sonra beni zan altında bırakmayın. Stobu görmeden bir şey diyemem ama zararı olmaz. Sadece orantısız bastırmayın
teşekkür ederim stoplara gerekirse uygulamam boya daha onemli

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Meguiars Ultimate Compound içeriginde Silikon vb Urunler bulunmamaktadir.

@Berkay Hocam in Önerisi uygundur.Makina ile uygulama yapilmayacaksa Elle uygulama ile fayda vermez her iki urunde cizik olan bolum u parlatir hafif kapatir bir iki yikama sonra tekrar geri gelir.

Son düzenleme:

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir

@Berkay Hocam in Önerisi uygundur.Makina ile uygulama yapilmayacaksa Elle uygulama ile fayda vermez her iki urunde cizik olan bolum u parlatir hafif kapatir bir iki yikama sonra tekrar geri gelir.

tesekkur ederim orbital makine şart o zaman ama kendim yapma girişime giremiyorum malesef o yuzden

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Ben Ultimate Compund'ta "filler" denen mikro dolgu maddeleri var sanıyordum. Bir bilgiyi daha düzelttik teşekkürler.
Peki Ultimate Finish ürününde dolgu maddesi var mıdır?

Serdaldonmez

Acemi Detaycı
Üye
İl
Mersin
110-06 veya 110-08 nozulu tek olarak satan varmıdır özelikle 08 ? bulabilceğimiz bir yer bilen varmıdır ?

06 olan model 10lu halde satılıyor ama fiyat yuksek 10 adete ihtiyacım yok elinde tek olan varsa alırım.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Ben Ultimate Compund'ta "filler" denen mikro dolgu maddeleri var sanıyordum. Bir bilgiyi daha düzelttik teşekkürler.
Peki Ultimate Finish ürününde dolgu maddesi var mıdır?
Ultimate Polish den Bahsediyorsunuz galiba bu üründe Silikon mevcuttur.

ShineSportage

Amatör Detaycı
Üye
İl
Giresun
Dvortex dual action (orbital) polisaj makinesi amatör için nasıldır? Koch chemie p6 ve cilalar için kullanacağım. Aracımda kılcal çizik çok az var...

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir

El ile uygulamanın zararı da olmaz faydası da, polisaj makinesi kullanmamızın sebebi ısı üretip pastanın çalışmasını, çizik almasını sağlamak. Silikonlu, dolduruculu ürünler kullanmak dışında yapacağınız pek bir şey yok maalesef

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
El ile uygulamanın zararı da olmaz faydası da, polisaj makinesi kullanmamızın sebebi ısı üretip pastanın çalışmasını, çizik almasını sağlamak. Silikonlu, dolduruculu ürünler kullanmak dışında yapacağınız pek bir şey yok maalesef
anladim peki havlu ciziklerini el ile almam mümkün mü ?

Duman123

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar selam, hem dış hem iç plastiklerde koruma amaçlı sprey şeklinde olan gyeon Quartz mı yoksa koch chemie NMP gibi bir ürün mü kullanmalıyım.

Athree

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar selam, hem dış hem iç plastiklerde koruma amaçlı sprey şeklinde olan gyeon Quartz mı yoksa koch chemie NMP gibi bir ürün mü kullanmalıyım.
Araç dışına kullandığınız ürünü araç içinde kullanmanızı tavsiye etmem

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Modi

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar araç çok kısa süreliğine sergilenecek, dayanıklılık çok önemli değil, en fazla parlaklık ve derinlik veren cila hangisidir? Araba cam gibi olsun istiyorum.

Elimdeki Cilalar; Sonax BSD, Soft 99 Wax Dark

Son düzenleme:

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Arkadaşlar araç çok kısa süreliğine sergilenecek, dayanıklılık çok önemli değil, en fazla parlaklık ve derinlik veren cila hangisidir? Araba cam gibi olsun istiyorum.

Elimdeki Cilalar; Sonax BSD, Soft 99 Wax Dark
Öncelikle tanışma bölümüne konu açıp kendinizi tanıtınız.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Dvortex dual action (orbital) polisaj makinesi amatör için nasıldır? Koch chemie p6 ve cilalar için kullanacağım. Aracımda kılcal çizik çok az var...
Bu Makinayi bircok firma Kendi bunyesinde degisik isimde satisa sunmaktadir 3D-Poorboys-Auto Care vs gibi firmalarla ayni dolayisiyla Aracinizdaki Ufak silmeye bagli kilcal bez ciziklerini alabilirsiniz ben de bu makinanin 1 model buyuk versiyonu var Sealant ve Wax uygulamasinda ustune tanimam hafif olmasi cok rahat calisma olanagi saglamaktadir.Normal Cizikleri almak cok cok zordur hocam ona gore alin diger turlu hafif ve Kullanislidir.

ShineSportage

Amatör Detaycı
Üye
İl
Giresun
Bu Makinayi bircok firma Kendi bunyesinde degisik isimde satisa sunmaktadir 3D-Poorboys-Auto Care vs gibi firmalarla ayni dolayisiyla Aracinizdaki Ufak silmeye bagli kilcal bez ciziklerini alabilirsiniz ben de bu makinanin 1 model buyuk versiyonu var Sealant ve Wax uygulamasinda ustune tanimam hafif olmasi cok rahat calisma olanagi saglamaktadir.Normal Cizikleri almak cok cok zordur hocam ona gore alin diger turlu hafif ve Kullanislidir.
Aynen sadece yıkamadan dolayı çok az kılcallar var. Sağolun☺️

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
arac içindeki ahşap doseme kaplama ve piano blackleri ne ile kaplayabilirim acaba onereceginiz bir ürün linki varmı ? ve dış kapı çıta arasi piano black i ?