Hızlı Soru - Cevap

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Öne çıkan konu #13,361
arac içindeki ahşap doseme kaplama ve piano blackleri ne ile kaplayabilirim acaba onereceginiz bir ürün linki varmı ? ve dış kapı çıta arasi piano black i ?
Hocam merhaba,

İç aksamı kaplama yerine zymöl detail wax ile koruma altına alıp, hem besleyebilir hem de parlaklığını arttırabilirsiniz. Dış için kaliteli bir ppf stek gibi bir marka ile kaplatabilirsiniz.

Güzelce temizlenip zymöl detail wax uygulanmış piano black kısımlar araç 2018 model..

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Hocam merhaba,

İç aksamı kaplama yerine zymöl detail wax ile koruma altına alıp, hem besleyebilir hem de parlaklığını arttırabilirsiniz. Dış için kaliteli bir ppf stek gibi bir marka ile kaplatabilirsiniz.

Güzelce temizlenip zymöl detail wax uygulanmış piano black kısımlar araç 2018 model..

hare çizimlerini nasil gidericegiz wax olayindan önce el ile ince bir pasta ilemi ?

Erkin1970

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar sorum size tuhaf gelebilir ama bilmiyorum arabanın tavanına polisaj yapılırmı boya korumak için gereklimi. Teşekkürler

cerrah

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Orjinal passat jantı hocam 4 bin demiş 17’inch 4000 demiş pazarlık yapacağım bakalım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tecrübe ile sabit. Mümkünse gidip görün. Satıcılar fotoğraf isteyince temiz kantları çekip gönderiyor çizik yerler fotoğraf karesine girmiyor ne hikmetse. Ayrıca sahibindende yeni dolandirilmis biri olarak naçizane malı almadan parayı vermeyin hocam

cerrah

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar Kışlıkları taktirdiktan beri aracı yerinden oynatmadım. Geçen bindiğimde aracın balansinin bozuk olduğunu farkettim. Gidip tekrar baktırdım ama balanslar normal İdi. Usta rft olmadığı için lastik ezilmiş kullandıkça geçer dedi. Ne dersiniz tecrübe eden oldu mu acaba

Athree

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar Kışlıkları taktirdiktan beri aracı yerinden oynatmadım. Geçen bindiğimde aracın balansinin bozuk olduğunu farkettim. Gidip tekrar baktırdım ama balanslar normal İdi. Usta rft olmadığı için lastik ezilmiş kullandıkça geçer dedi. Ne dersiniz tecrübe eden oldu mu acaba
Ben de az kullandım. Banada aynısı oldu muhtemelen ezilmedendir ilk takdırdığımda bişey yoktu

ShineSportage

Amatör Detaycı
Üye
İl
Giresun
Evet hocam araç uzun süre yattığında lastiğin yere değen kısmı düzleşiyor. 5günde bir 5 cm ileri almanız gerekiyor.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Arkadaşlar sorum size tuhaf gelebilir ama bilmiyorum arabanın tavanına polisaj yapılırmı boya korumak için gereklimi. Teşekkürler
Her yerine yapılır. Çizikli ise yapılması gerekir. Boya koruma öncesi amatör olarak yapılmasa da olur ama yapılırsa yüzeye ürünler daha iyi tutunur ve çiziksiz yüzey daha iyi görünür

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Her yerine yapılır. Çizikli ise yapılması gerekir. Boya koruma öncesi amatör olarak yapılmasa da olur ama yapılırsa yüzeye ürünler daha iyi tutunur ve çiziksiz yüzey daha iyi görünür
her pasta cila uygulamasinda sonucta boyadan gidiyor sanirim 1 sene oldu gyeon one yaptırmıştım 1 yillik galiba yeniden yaptirsam hangi seramigi onerirsiniz en uzun sure giden hangisi acaba ? 3 5 yil bandinda gyeon mohsfalan gidiyormu o kadar

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
her pasta cila uygulamasinda sonucta boyadan gidiyor sanirim 1 sene oldu gyeon one yaptırmıştım 1 yillik galiba yeniden yaptirsam hangi seramigi onerirsiniz en uzun sure giden hangisi acaba ? 3 5 yil bandinda gyeon mohsfalan gidiyormu o kadar
Araçta seramik varsa 1-3 mikron arası bi katman ekliyor tabi, polisaj yapıldığı taktirde normal boyaya göre üstünde bir katman olduğu için önce seramik katmanı gidecek sonrasında vernikten gitmeye başlayacak. Seramik konusunda ben carpro uyguluyorum memnunum bu güne kadar sadece 1 kişi bilgi yetersizliği dolayısıyla kötü geri dönüş yaptı bana, onun dışında uygulama konumdaki diğer tüm araç sahipleri ile iletişim halindeyim, hepsi memnunlar

cerrah

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
hare çizimlerini nasil gidericegiz wax olayindan önce el ile ince bir pasta ilemi ?
ben de o küçük Polisaj süngerlerinden alıp şarjlı ile ultimate compound uygulamıştım eski arabamdaki iç piyano black kısımlara. Ama hare bıraktı. Sonra farkettimki elle doğrusal hareketlerle uygulayınca hareyi alıyor. Yani şarjlı ile çizikleri alıp elle yine aynı ürünle hareleri almıştım. Üzerine nasiol zr53 uygulamıştım. Baya temiz olmuslardi

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Dış plastik için, koch chemie PSS mi? NMPC mi arkadaşlar, tavsiye
İkisinide denedim abi, solmuş plastikler yoksa kesinlikle PSS, hem uv koruması var hem de daha mat bir görüntüsü var. NMPC solmuş plastiklerde daha yaşlı araçlarda başarılı oluyor. Solmuş plastiklere PSS yetersiz kalıyor. NMPC de UV korumada yok ayrıca. İkisi de var elimde bir gün buluşursak getireyim 50/50 yapalım senin arabada.

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
ben de o küçük Polisaj süngerlerinden alıp şarjlı ile ultimate compound uygulamıştım eski arabamdaki iç piyano black kısımlara. Ama hare bıraktı. Sonra farkettimki elle doğrusal hareketlerle uygulayınca hareyi alıyor. Yani şarjlı ile çizikleri alıp elle yine aynı ürünle hareleri almıştım. Üzerine nasiol zr53 uygulamıştım. Baya temiz olmuslardi
el ile saat yonunde dondurerekmi yoksa duz hareketlerlemi hareleri aliyorsunuz bendede birakti piano black kisminda elle az bir yerinde deneme yaptim